środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kocham Kaczyńskiego ! Moim zdaniem to Konrad Wallenrod, prawdziwy partiota i mąż

ptysiu: owszem, przeszkadza, bo Twoja głupota aż razi w oczy, a maile z powiadomieniami o Twoich popieprzonych (tradycyjnie nic nie wnoszących) postach zaśmiecają mi niepotrzebnie skrzynkę. Wypierdalaj, ale już!

.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kocham Kaczyńskiego ! Moim zdaniem to Konrad Wallenrod, prawdziwy partiota i mąż

Dajmy spokój blokersom.

Re: kocham Kaczyńskiego ! Moim zdaniem to Konrad Wallenrod, prawdziwy partiota i mąż

jezeli piszac o blockersach masz na mysli wyrostkow stajacych pod klatka, przeklinajacych i palacych szlugi, to niech sobie stoja, pala i nie daja spac babciom, ale jezeli myslisz to szerokokarkich dresach szukajacych kogoby tu skroic i komu dac po ryju - to ja policja powinna trenowac swoich nowych pracownikow na takich smieciach.

Specjalnie dla ( tfu!) "ciebie" wyjaśnię to dodatkowo

Błagam, zamilczcie

.

UWAGA KONKURS ! UWAGA KONKURS ! UWAGA KONKURS !

Brawo ptysiu91 Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.

Czy lks bedzie w II lidze??moim zdaniem chyba tak, poniewaz przez ostatnie dni wygrywa mecze i po 3 moze 4 meczach wygranych znajdzie sie na 1 miejscu w tabeli....ciekawe kiedy zaczna budowac stadion bo mowiono mi ze niedlugo juz zaczna grac w ostrolece i statdion bedzie zamkniety z powodu budowy moze wiecie cos o tym??
Pozdrawiam wszystkich fanow lks'u

Re: kocham Kaczyńskiego ! Moim zdaniem to Konrad Wallenrod, prawdziwy partiota i

Hehe

Nie lks tylko ŁKS. A co do tematu to moim skromnym zdaniem lepiej żeby jeszcze Łks nie wchodzi do II ligi bo ich nie stać na to !! a po 2 to muszą mieć przyzwoity stadion.

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Re: kocham Kaczyńskiego ! Moim zdaniem to Konrad Wallenrod, prawdziwy partiota i

Stadion to jest rzecz!!

To naprawdę hardcorowy wątek musi być

To jak kiedy ognisko??

.

cycq a ty byś chciał żeby Łomża była jak Pruszków albo Wyszków ? że w wakacje na plaży co tydzień by się strzelali co miesiąć kilka osób ranych a dwie nie żyją ? tak byś chciał ? żeby Łomża była miejscem uwagi ale ceno ludzkich głów ?

Ogólnie zle ten intertor to nie dziala. Transferki sa na poziomie spokojnie mozna cholowac rozne rzeczy. Zastrzezenia mozna miec co do otwierania stron internetowych , bo to sie muli.

Mysle ze jak za 50 zeta to spokojnie to daje rade.

Aha no i trzeba zganic ludzi od Intertora za to ze poblokowali porty i P2p zajebiscie ******* ... hmmm to nie chodzi wclale

A ja sie w Gdansku czulem bezpieczniej niz tu :P

W nastepnym sezonie.

Ptysiu rulez :D Kto ma wiecej od niego :D ?

.

to bardzo dobry net musi być.

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Trzeba tylko chcieć. ŁKS ŁKS ŁKS

I za to cię doctorr kocham !!!!

Kefas: znasz odpowiedź na zadane przeze mnie pytanie? Jeśli nie, to Tobie też podziękuję. Zadałem konkretne pytanie i oczekiwałem konkretnej odpowiedzi, a nie ptysiowych wywodów.

.

W tym temacie nieobowiązuje to zre ja pierwszy sie wypowiadam.

--
tomek w.

\"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\"

\"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"

ĐřĂŃ_ÔNĂ: naucz się czytać. Poparłem cycq'a a nie ptysia!

Ja mam karte rowerową (polecam wyrobienie karty rowerowej kto niema) z kartą rowerowa można smialo jeździć po ulicy policja dopiero wlepi Tobie mandat jak bedziesz miał(a) niesprawny rower lub brak karty rowerowej.

Zbych

Oj tam zaraz nikogo... :)
...szkoda tylko, że brak w Łomży tak prężnych organizatorów i w takiej ilości, jakich miało nasze miasto kiedyś. Większość Łomżan jakby zapomniało, że mieszkają nad piękną rzeką...

Czesław przypomina kawałek pięknej historii naszego miasta, która jak widać niektórych nie inteeresuje. Jak nie interesuje to nie piszcie i nie ośmieszjacie się Waszymi postami, w/g Waszego prostactwa, to Ptysiu wykazuje dużo więcej inteligencji od Was.
Jak pisze Kefas przydałoby się Wam przypomnieć, że Łomża leży nad piękną rzeką i nie ma kto jej wykorzystać do celów turystycznych. Takie tematy, o których pisze Czesław są za poważne na Wasz iloraz inteligencji. Tematy w których pisze się same bzdety, to was interesują bo nie trzeba za wiele wysilać szanownej główki.
Czesław pisz dalej nie przerywaj pisania, brak postów nie świadczy o braku zainteresowania tematem. Czytam każdy nowy temat z wielkim zainteresowaniem i dlatego stanąłem w obronie Czesława.

Pozdrowienia.

.

Jedz i sie dopytaj na legionow, tam jest przeciez zaklad ktory zajmuje sie Car Audio.

Czepiacie się.

Albo forum będzie 'powszechne', że tak powiem, albo go nie będzie.
Tymczasem zakładacie o Ptysiu topiki, mnóstwo postów jest tylko o nim.
Ptysiek, Grzybek i Bartek są spox. Widziałem tu sporo głębszych debili.

Pozdro.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org