Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
75. ROCZNICA MASOWYCH DEPORTACJI POLAKÓW W GŁĄB ZSRS |
Bardzo polecam Panią Danutę Dziekońską z Liceum na Bernatowicza. Bardzo cierpliwa, ciepła osoba. Dobrze tłumaczy, posiada dużą wiedzę i doświadczenie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 75. ROCZNICA MASOWYCH DEPORTACJI POLAKÓW W GŁĄB ZSRS |
Do autora tego tematu. wszysktiego najgorszego na nowej drodze zycia:) i pamietaj ,ze takie tematy to załatwia sie w cztery oczy ,a nie na forum.
|
|
Broń Boże Borawski z Poznańskiej
|
|
I o to mi właśnie chodzi. I nie chcę tu propagować nienawiści do Perspyktywy bo nie mam powodów. Niech sobie chłopaki biegają, grają, cudują. Tylko nie lubie takiego rzucania słów na wiatr i docinania innym. Bardzo ciekawi mnie wynik spotkania, chociaż już dziś wiem że będzie zacięta walka:) Wspomóżmy biało - czerwonych dopingiem! Stawiamy się w niedzielę na Z18 w jak największej liczbie! Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
aby tego przedmiotu nigdy nie wprowadzono do szkol! DiDi
|
|
bez moralnosci i etyki, zerujacy na ludzkich chorobach, wstyd
|
|
kiedys zorientowalam sie , ze przeplacalam, i ubezpieczalnia mi nie zwracala nadplaty, ot ciezko jest chorowac w takich warunkach
|
|
Szczebiotka Napisz podanie o eutanazję. Będzie załatwione pozytywnie. Ten twój program do zmiany IP dużo miejsca zajmuje na dysku.Chcesz lepszy? Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
a czy jakieś dziewczyny tam chodzą?? ja trenowałam mma jakiś czas w Ostrołęce a w tej łomży to bieda...
|
|
to może jakie zioło się zda na Twoje przypadłości sercowe bo nie wiem, szkoda by było jak byś się wysztywniła, szkoda
|
|
o jeden już się cieszy na Twoje święto 1.11.
|
|
hehhee no to ladny pracodawca. ciekawe jak bedzie z wyplacaniem naleznosci... LOLed TROLled !!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |