Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
łomżyńska \" pierwsza dama \" |
nie ma zadnych odglosow sercowych, tylko sama obserwacja , czy ewentuaknie moga zaistniec jakies zmiany
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: łomżyńska \\\" pierwsza dama \\\" |
systemetyczne zagladanie do zeszytu i notatek
|
|
nie wiem czy w Łomzy byly takie sytuacje, przynajmniej nie bylo o nich zbyt glosno. Może sa w niewielkim stopniu . Wspolczuje tej nauczycielce. Naprawde powinni cos robis z takimi gnojami i nie patrzec na to ze szkola straci renome bo sie ten fakt w mediach rozglosi. Dyrektorka powinna odrazu po pierwszym incydencie ze strony ucznia ostro zareagowac, a nie pouczaja, bo w ten sposob dzieciak sobie mysli ze co mu zalezy zrobic cos nauczycielowi kolejny raz bo i tak zbyt ssroga kara go nie spotka, a moze zainponowac kolegom. Zreszto te gimnazjum to nic dobrego powinno byc jak kiedys 8klas i juz a nie wymyslili, kiedys nie bylo slychac o takich zachowaniach uczniow wobec nauczycieli. Masakra ...
|
|
Nie mam niestety ale może Ci doradze jak powiesz o co chodzi konkretnie ![]()
|
|
bez specjalizacji lubisz doradzac ? przeciez to duza odpowiedzialnosc, nie wiem czy zdajesz sobie sprawe, ze zycie ludzkie moze byc zagrozone Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
no nie do tego stopnia, nie bede Ci robic operacji na otwartym sercu:) ja kiedys bylam u kardiologa w szpitalu ale nie polecam zbyt wiele nie pomogl i z wielka laska
|
|
...zwierzęta traktują człowieka znacznie lepiej, niż są traktowane. "Jedynym absolutnie pozbawionym egoizmu przyjacielem, jakiego człowiek może posiadać w tym samolubnym świecie, jedynym, który mu nigdy nie okaże niewdzięczności, ani go nie zdradzi, jest jego pies. Pies pozostanie przy człowieku w dobrobycie i ubóstwie, w zdrowiu i chorobie. Będzie spał na zimnej ziemi, smagany przeszywającym wiatrem i szalejącą śnieżyca, aby tylko być przy swoim panu. Kiedy wszyscy inni przyjaciele odchodzą, on pozostaje. Kiedy znikają bogactwa i dobre imię wali się w gruzy, on jest tak stały w swojej miłości, jak słońce w swej podróży przez nieboskłon."
|
|
to może ktoś Ci złamał to serce? i kardiolog już nic nie wskóra, może księdza?
|
|
Spie*dalaj bo nas wszystkich zarazisz! Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |