czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
skąd atak na WOŚP?

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: skąd atak na WOŚP?

Ciśnie mi się na usta slogan stary jak świat . Amatorze luźnych związków
" NIE UWAŻAŁEŚ JAK ROBISZ - RÓB JAK UWAŻASZ"

bądź mężczyzną

Szanowny panie. Dam sie sprowokować po raz ostatni.

Epatuje pan wątpliwym w tym miejscu wykształceniem, może przydałby się kurs pewności siebie. Jeśli ma pan problemy emocjonalne, proszę sobie z nimi samemu radzić, a nie ciągać po psychologach pół świata.
I prosze mnie nie straszyć, bo paragrafami powinna się martwić inna osoba.

A całą konwersację podsumuję stwierdzeniem "uderz w stół a nożyce sie odezwą".

Jeśli moje ukończone studia są dla Pani wątpliwe, to może Pani wykształcenie z kosmosu jest tutaj bardziej wiarygodne.
Aby jednak nie być anonimowym, podaje moje dane :)
dr n. med. Patrick S. Frankowski - McJeremy
tel. 661-360-579
Szpital MSWiA oddział chirurgiczny tel. (22) 508 19 35

:) ja podałem moje dane, wykształcenie i inne niezbędne rzeczy, a Pani na pewno się nie ośmieli.... :) pozdrawiam

dam 600

skąd atak na WOŚP?

pracowals ktos w tej firmie na tej stanowisku? jaka atmosfera? i wynagrodzenie?

lipa

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Nie słuchaj. Osobiście ci nie pomogę, ale wątpie, żeby niektóre barany z tego forum też mogły ci pomóc.

;> (haha)

Latam, Skaczę i jeżdżę

Treść jest ukryta

:(

Treść jest ukryta

Mhmmm tez juz o tym pisalam ktoregos dnia, tak po phrostu wychodzi na intuicje na logike na wyczucie tak po phrostu CZUJE SIEEEEE !

kup telefon z mapa,

Mapa w telefonie jest tylko wgrana na 3 miesiące, a potem za tą sama mapę pełną wersję muszę dać 70$. Bez sensu.

a wlasciwie jaki masz model?

o cześć szczebiotka bez "a" w środku

Mam 2 kocury, kotke i kociaka, ktorego mi podrzucono :) Ale nie biore udzialu w konkursach.

Sorry za brak polskich liter - klawiatura pada.

Treść jest ukryta

Zabil

_jackass_ , już możesz wrócić :) , nie było Cię 2 tygodnie, ale jestem liberalna, po dodatkowym tygodniu, nie z wyboru, możesz wrócić :)

Dlaczego pusta głupia wiadomość ? Chciałam tylko pomóc . To coś złego ?
Do szymonek .

flpn@wp.pl

poczatek roku 1994

Jeżeli chodzi o OC to tam gdzie najtaniej, poszkodowany biedzie sie bujał w razie stłuczki, ale jeżeli chodzi o AC to trzeba przemyśleć bo możesz mieć szkodę i dostać grosze.

up-> z tym wpisaniem znajomego do dowodu to może i dobry pomysł tylko w razie spowodowania przez ciebie stłuczki znajomemu lecą zniżki, wiec jeżeli nic z tego nie biedzie miał to może nie chcieć iść na taki manewr.

chlopie 20 kilometrow i zjadlbys ta dentke co by ci przywiozl zimna?hehe

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

popieram oponiak!!!o wiele zdrowsza marysia niz ten chemiczny szajs z dopalaczy!

1. Uważam, że Jasiu nie jest adminem.
2. To, że Jasiu nie ma bana pozytywnie świadczy o adminie.
3. Nawias o niczym nie świadczy.
4. Myślę, że adminów jest co najmniej dwóch.

jastem placona co miesiac, i potrafie rpzporzadzac odpowiednio groszem by starczylo na chleb dzien w dzien
nigdy nie podejme sie pracy, placonej co tydzien.

A czy jest możliwość dopisania współwłaściciela skoro na mnie tylko był zarejestrowany?

Jest możliwość dopisania, udaj się do Wydziału Komunikacji w UM. Żaden problem :) Tylko prawda wygląd tak, że: Ty masz 0% zniżek, za to np. zwyżkę za wiek20-40%, ktoś dopisany ma 60 proc. zniżek. Ostatecznie od zniżek dopisanego zostaną odjęte Twoje zwyżki i tak wyjdzie np. 30 proc. zniżek ostatecznie, a nie 60%. Ale to i tak lepiej, niż 0, prawda?

Z tego co wiem, można u dr Wagnera (koordynator zakładu radiologii), a może on wystawia skierowania? Dokładnie nie wiem, ale osobie w mojej rodzinie mówił, że jak będzie potrzebny rezonans, to zaprasza do siebie. Stąd moje info.

hahaha... rozbawiłam się do przysłowiowych łez czytając te "przepychanki" :):):)
Teraz juz wiem dla Kogo zostawiano mnie ciągle na fotelu z niedokończoną usługą i nie mogłam doczekac się, aby zapłacic i wyjść.
Tylko jedno mnie zastanawia.... chyba Szanowny Pan ARMAGEDON112 - nie jest za bardzo "rozrywanym" specjalistą, skoro przy mnie tak ciągle wydzwanial i Innym Klientkom tez nie uszło uwadze takowe spostrzeżenie.
Drodzy Państwo, niestety, My Klientki, Nasze pieniązki to przysłowiowy chleb dla fryzjera.
Chyba więc Każdy ze mną się zgodzi, że należy szanować cudzy czas i nie każy ma ochotę na wysłuchiwanie głupot do ucha.... typu..., że " dzwoni 3 razy.. to pilny telefon i muszę odebrać"
Ja rozumiem, iż nikt z Nas nie jest ubezwłasnowolniony, ale na wszystko jest czas , pora i miejsce.!!!
Praca jest pracą.! Przyjemności po godzinach, gdy juz ostatni klient powie "do widzenia".

Pytają dlatego że sami nie wiedzą co chcieli by robić .
Najbardziej pasowało by im żeby płacili 3000 zł, nic nie trzeba było by robić , szef kłaniał się w pas, dał służowe autko , i kazał do pracy przychodzić wtedy kiedy będą mieli na to ochotę :):):):):):)

Mi tam milionów nie trzeba, przydałoby się chociaż z tysiaka wygrać, ot tak dla radości;)))

ślub tu niczego nie da ... jeśli Wam sie nie będzie ukłądało to pomysl co będzie czuło dziecko?? nie daj Boże że w czasie kłótni i nerwów wspomnice o wpadce a dziecko to usłyszy...
z reszta wpadka, ja tego nie uznaje wogóle to słowo jest nie odpowiednie. Ludzie! jesli zdecydujesz sie iśc do łóżka z druga osoba to trzeba być świadomemu że dziewczyna może zajśc w ciąże więc jaka wpadka??? zdanie mam jedno na ten temat . nie kochasz nie zalezy Ci to nie pchaj się do łóżka pierwszej lepszej albo pierwszemu lepszemu.. rozumiem wielu z was mysli co ona pisze! ale taka prawda! ja rozumiem "macie tzw ochote" no jak to mozna tego nie robic na litośc... a właśnie że mozna trzeba szacunku do innych ludzi a przewaznie do samego siebie .. bo jak sam/sama sie nie szanujesz to i inni Cie nie będa szanować..

a wracając do twojego problemu.. daj dziecku nazwisko odwiedzaj je .. płac alimenty zeby dziecku nic nie brakowało... i przyglądaj sie jak Ona dba o dziecko...
mysl teraz o dziecku a nie o sobie...

ale decyzja nalezy do Ciebie. Znasz ją lepiej niż MY i powinienes wiedziec .. ale na serio jak jej nie kochasz to nie pchaj sie w małżenstwo...

Czasami "kulturalne" picie piwka pod blokiem słychac na całym osiedlu. Jak ktoś nie umie kulturalnie pić piwa, to niech pije w piwnicy. Wcale się nie dziwię telefonom starszych ludzi, gdy na ławce przed blokiem lecą same k...y i h...je. Czyż nie jest tak czasami? No może teraz nie jest heheh bo monitoring działa;))

Policjanci z ostrołęckiej drogówki łapią kierowcę, który złamał przepisy. Prawnika. No i zaczyna się... :)

http://www.youtube.com/watch?v=6tB1INfg2po

Czyżby walka fryzjerek?? O nożycach ktoś już tutaj wspomniał, ale... mam nadzieję, że nie pójdą one w ruch :D

Trudno jest oderwać się spod skrzydełek mamusi :):):):):)

W pracy niema słowa : zaraz, potem, jutro, niechce mi się .

Ciężko to pojąć co niektórym :):):):):):):):)

Co poradzisz ????

Takie życie :):):):)

Pewnie dowiozą, ale za drugie tyle co pizza hehe

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

ktoś-coś i mają racje. A dla Ciebie średnia pensja dla pracownika ktory zapierdziela 8-10 godz dziennie ile powinna wynosic? 800zł? Ludzie pytają o opinie innych ludzi bo po to jest forum. A opinie potrzebne sa im po to by nie isc i nie dac sie wykorzystywać kolejnemu pseudo szefowi ktory za 800zł mysli ze ma niewolnika. I tego jest w Łomży i nie tylko coraz więcej dlatego tez przed pojsciem do pracy staramy sie zasięgnąć rady tam, gdzie przynajmniej teoretycznie mozemy ją dostać... Przynajmniej moim zdaniem własnie po to takie tematy na forum... Pozdrawiam :)

Jak wszystkie fora...

nawiasik

Ładny zakątek :):)

Ale nasz Polo Market i Biedronka ma w sobie więcej uroku :):):)

ze wzgedu na odleglosc i dojazd do paryza, robie zakupy ,na placu la vache noire

Nie zgodzę się. "Wszystkie" fora mają adminów, którzy pozwalają na wiele (szanują zdanie), ale to co się tu dzieje?
Wyzwiska, przeklńśtwa, obelgi są na porządku dziennym, to normalne?
Czy gdyby adminowi zależało na prawdziwym forum, dopuszczałby do takich sytuacji?, najłatwiej podeprzeć tym, iż portal nie ponosi odpowiedzialności itd., ale ludzie... śmieją się wszyscy (temat ostatnio był nagłośniony w regionie) z tego forum.
Widocznie właścicielom zależy na tym, żeby głównymi i jedynymi za razem czytelnikami pozostali Szczebiotka, JasiuŚmietana, DziadekWładek i im podobni.
Tylko skąd portal będzie brał pieniądze na działalność, jeżeli wszyscy szanujący się przedsiębiorcy reklamujący się na portalu odejdą?
Hmm, ale to chyba zamierzone działania, ilość kliknięć na dobę ("znanych i lubianych" forumowiczów) chyba nie wystarczy do przetrwania.
Więc pozostaje tylko czekać...
Ja osobiście zaglądam tu jeszcze, ale z utęsknieniem czekam na powstanie jakiegoś "normalnego" portalu, gdzie można będzie podyskutować i poczytać ciekawe artykuły w innym wydaniu niż tych .................. z 4lomza.
Pozdrawiam

przykro mi . Posiadam na stanie tylko ten model :):)

http://fabrykaform.pl/Koziol_taboret_briq-p11085.html

SD wysokość alimentów zależy od statusu materialnego osoby nimi obciążonej, są przypadki, że alimenty wynoszą 50 zł. Sąd nie może zażądać wygórowanej sumy, nieproporcjonalnej do zarobków pozwanego, bo On też musi jeść, opłacać rachunki i za coś żyć.

SD nie mam dzieci ani nie byłam w takiej sytuacji ale uwierz mi wiem że życie jest trudne nawet nie wiesz jak bardzo( bez zbednych komentarzy i domysłów)

ale przyznaj sam/sama że czasami warto zastanowic sie 100 razy zanim cos zrobisz.. bo mozna życie bardziej sobie skomplikowac niż jest w chwili obecnej..

sa i takie przypadki ,ze ten co zrobil dziecko jest na bezrobociu,
w jaki sposob mozna z niego sciagnac pieniadze?
a moze specjalnie znalazl sie w takiej sytuacji, z nienawisci do tej co dala du py i oczernila go przed sasiadami?

Siedzenie na forum to bardzo przyjemne zajęcie:):):)

Zwaszcza kiedy pozna się kogoś ciekawego :):):)

A nie ukrywam że i na tym forum trafiają się ciekawi ludzie :)

Ok wszystko fajnie ale jeśli facet się miga od bycia ojcem i zostawia dziewczyne na pastwe losu płacąc jej alimenty w wysokości powiedzmy 150zł miesięcznie to jest przesada bo każdny normalny facet to te 150 zł to ma dniówki na budowie a dziewczyna przez miesiąc musi za to utrzymać siebie i dziecko bo ona do pracy nie może iść bo kto zajmie się maleństwem? Także uważam że powinieneś być ojcem dla dziecka bo jeśli zostawisz to dziewczyne samą to ona zginnie. Nie mówię że masz z nią brać ślub tylko że musisz z nią być i ją wspierać. Chciało się z nią iść to teraz musisz też i Tyb ponieść konsekwencje. Wina leży po obojga stronie. Takze bądz prawdziwym facetem i nie migaj się od odpowiedzialniści. Powodzenia w życiu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org