Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powstań Donbasie !! |
hahaha wjezdzaj wjezdzaj :D interes zycia zrobisz :D:D:D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powstań Donbasie !! |
Ogólnie mam takie pytanie: Koty w nagłej sytuacji, aby bezpiecznie się obrócić i upaść na 4 łapy potrzebują: 20 50 150 cm:)) I waham sie xd SZczebiotka mysle ze ty jestes spoko osoba, tyle ze czesto na początku wkraczaasz w inne tematy.
|
|
nie takich odpowiedzi oczekiwałem, a szkoda.
|
|
wogole byl dziwny, niepokojaco natchniony, i taki niedostepny, troszku bystry
|
|
to nie złodzieje to zwykłe szmaciarze.Czekam na pani tel. zwłaszcza,że jest pani osobą ,która kształtuje rozumy młodych ludzi.Jeśli nie odezwie się pani w ciągu tygodnia będe zmuszony podać nr rej. auta na publicznym forum. Krycie syna mija się z celem.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
86 219 16 25
|
|
unidena 520 bym kupił.
|
|
Emilka chyba jesteś blondynką.Mam nr rej. auta z którego osoba ukradła antenę CB.Mam świadka dość poważnego.Zgłaszane było na policję lecz dyżurny olał sprawę. Na własną ręke odnalazłem własciciela dość poważnego jak wspomniałem wcześniej.Ów właściciel miał się do mnie odezwać w celu ustalenia kierowcy auta w danym miejscu i danym czasie.Widocznie pani olała sprawę. Choć święty nigdy nie byłem za młodu miałem nadzieję na rozliczenie zwłaszcza ,że nie chciałem robić bigosu osobie ,która w tamtym czasie prowadziła auto (prawdo podobnie syn). Chodzi tylko o głupią antenę CB.
|
|
ludzie przeciez umiem wladac jezykiem polskim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Jak nie wiesz kto miał pierwszeństwo - to jak Ty prawko zdałaś?:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |