piątek, 08 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie bądz JELENIEM

do szczebiotki

niby jestes taka chora i oszczedzasz na wszystkim a kupujesz drogie krzesła i chwalis sie nimi

sama sobie zaprzeczasz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie bądz JELENIEM

dajcie numer do tego zenka

ta szkoła schodzi na psy

jasiu ty patałachuu milcz

w szczebiotke sie idiota bawi, ma dobry wzorzec do nasladowania

Ty gnoju nie podszywaj się podemnie bo skończysz źle. Szeryf miasta jest tylko jeden

Wtorek, 16.00, mecz w siatkówkę dziewczyn. Ekonomik - IILO. Zapraszamy!

W łomży nie radzę.Ja naprawiałem w Białymstoku u Sieńki .Założyli nowe turbo i śmigam bez problemów już ponad rok.Koszt naprawy coś ok 6000zł.

JackDaniels ja polecam Ci P. Malaszewska, przyjmuje na bawelnie w Powiatowym Centrum Pomocy Rodzinie. Jesli chodzi o sprawy rozwodowe, sprawowanie nad dzieckiem moge Ci ją polecic z czystym sumieniem. Jesli bylbys zainteresowany poszukam nr tel.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

nie mam internetu

Po pierwsze to średnia krajowa wynosi trochę ponad 1000zł i od stycznia ma być około 1300zł (z zarejestrowaniem). Po drugie nie powierzyłbym swego dziecka osobie niedoświadczonej czy bez zaufania nawet za największe pieniądze, a po trzecie jeśli szukasz tanio, tylko nie mów że to chodzi o twoje dziecko, bo jeśli nie masz osoby sprawdzonej i zaufanej to współczuję, lecz jaką stawkę zaproponujesz to nie spodziewaj się kokosów, że któraś się w to zaangażuje i warto się nad tym zastanowić wcześniej, by nie żałować.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org