poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kołakowski sPiSi i zeLPRyzuje Łomżę

Nie tak szybko kończ ten konkurs
co do piosenki nie przyjdę Ci w skurs.

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kołakowski sPiSi i zeLPRyzuje Łomżę

Temid!
Ja tego nie wymyśliłem tylko przeczytałem w gazetce Interii i stąd taki temat, bo wydał się godny uwagi na bzdurność propozycji Miniesterstwa Infrastruktury. Proponują oni wprowadzić ten pomysł za 5 do 10-ciu lat. Do tej pory już ktoś z rodzin ministrów zdąży rozkręcić interes z licznikami. Sprawdż prawdziwość tematu w "Interia" w dziale podatki.

Pozdrowienia.

Drogi Maćku zgadzam sie z tobą w 100% taka jest cala prawda.

Nikt konkursu niezakonczy do puki Ptysiu was niewykonczy.

No mozliwe ze ktos taki moze jest na forum ale nikomu chyba sie niedogodzi :(

WSZYSCY DO WYSOKIEGO !!! Kto nie jedzie na mecz ten trzyma z policją.[\b]
Jakbym słyszał kolucha, ale zgadzam sie z tym wszyscy "świeconki" i do Mexyku. Zapraszam wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ps.Mariusz plakaty sa nawet w Kisielnicy :D widać "ktoś" sie postarał :P
pozdro dla tych którzy bedą na meczu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przecież podatek jest wliczony w cenę paliwa!!!
A o stanie naszych dróg szkoda gadać.
Absurd

Pzdr!!!

Alllinka widzę że nie tylko ja nie wiem o co chodzi =) i dobrze nie czuję się osamotniona... =)

Ja już mam bardzo dużo,
mimo że ludzie się chmurzą,
kocham Malutkiego,
mojego spokojnego,
mężczyznę!!
I to on właśnie,
jest dla mnie jak baśnie =)

robię postępy =)

Drogi Macku, ja w tej chwili jakbym poszukał to znajde miejsce gdzie nie ma telefonu i sa problemy z pradem.30 lat temu moj dziadek był sołtysem w jednej z podłomzynskich wsi .Owszem telewizor był 1 i traf chciał ze stał u sołtysa(albo to było odgórne zarzadzenie,nie pamietam)ciagnik był tez jeden we wsi.To co ty widziałes ,to chyba te dzenniki propagandowe.Ja nie pisze o dzwigach,lecz o samowystarczalnosci wsi która sobie radziła i nikt na brak zajecia nie narzekał.W chwili obecnej to co robiło 5 chłopa robi jeden kombajn w 2 godziny.Maszyna robi szybciej i taniej ,to po co pracownicy.Tu nic nie zmienia zasiłki ,postep ma to do siebie ze kazdy szuka czegos tanszego ,gdzie nie jest potrzebna obsługa i koszty utrzymania.Tylko niestety nie wszyscy mozemy siedzies i obsługwac te komputery i maszyny.

Ja wole jak jest ciepło bo tak wiecej rzeczy dziewczyny zdejmują i wiecej widać :"P

Gośienka to czyli ja jestem taki wyruzniony hehe

Chodzi mi o to że w innyxh tematach II LO było wychwalane wszem i wobec, a jak teraz pojawił się jakiś temat w którym jest pokazane II LO z trochę gorszej strony, to od razu wpadasz i piszesz

>>APEL!! ZOSTAWCIE II LO W SPOKOJU!!
>>II LO to nie święta krowa ale Wy chorzy jesteście jeżeli lubicie prać

he lepjej bądz :D

--------------------------
Anoni.m
http://www.pixelpc.pl

sprawa jest omówiona i zamknięta, koniec i kropka !!

Autor: Alllinka (---.compower.pl)
Data: 19-03-05 11:29

Dzień dobry kubymamo! Dziękuję za to "sprytna i rezolutna", aż poczułam sie 10 lat młodziej i rozkosznie seksownie. Przykro mnie jednak, że kobieta, matka dzieciom nie potrafi rozpoznać płci "zabitej młodszej siostry Balladyny" - no chyba, że tego nie czytałaś. Do przeczytania - A.

Allinka

Dzień dobry Alllinko, witam wszystkich.
Na wstępie pragnę przeprosić Alllinkę, sugerując że może być osobą do której tak naprawdę kierowałam mój post.

Alllinko, rozumiem ,że polecasz mi w/w Balladynę abym mogła -jak sugerujesz- nadrobić braki w lekturach szkolnych:)
Powiem to tak: Balladyna miała siostrę o imieniu Alina, a nie Alllinka, nie przypominam sobie również ,żeby autor zdrobniale określał imię swojej tragicznie zmarłej postaci, a tym bardziej, żeby w imieniu Alina tak sobie upodobał to "l"że pióro dalej to "l" nawet jak poeta był już w myślach przy "i" . ale co tam...może rzeczywiście literkę " l" lubił najbardziej:)
Mam też pewne wątpliwości co do samej konstrukcji Twojej wypowiedzi.Widzisz jak się w to wczytać ( a próbowałam ze dwa razy..mało cierpliwa jestem), odnosi się wrażenie, że oto z za grobu przez internet na forum przemówiła ni mniej ni więcej...Alina ..zamordowana siostra Balladyny i co ? ..i ma jeszcze pretensje ,że jej nie poznają .Mało tego ...ta Alina czuje się o 10 lat młodsza i do tego...rozkosznie seksownie:) Hmmm..nie wiem kiedy dokładnie pogrzebano Alinę , ale odmłodzenie szczątków człowieka sprzed kilku wieków o 10 lat w tym przypadku nie specjalnie czyni te szczątki - seksownymi:)...to się nadaje do książki np.Grahama Mastertona.
Alllinko! moje wnioski dla Ciebie są takie:
1/ Balladyna - do ponownego poczytania
2/ Spróbuj może poćwiczyć sens swoich wypowiedzi(bo można mieć -jak widzisz -wątpliwości)
3/ po spełnieniu pkt.1 i 2 koniecznie napisz do Mastertona...

Pozdrawiam

części dalszej....nie budjet..bo mi się już nie chce:)

PS.Dla zainteresowanych:
1/Forum nie służy do prania brudów..to fakt. Jest mi przykro że musiało do tego dojść, dlatego przepraszam wszystkich, niestety w tym temacie dopiero po moim poscie nastąpił kontakt...dlatego uwazam moją role za skończoną..reszte napisze życie ..ono jest najlepszym autorem ( Allinko! uwierz lepszym niż Słowacki i hmm..Mastrerton razem wzięci)
2/ Wiadomość dla aniołka- nie znam Cię i nie oceniam Ciebie jako człowieka , ale zachowanie twoje w pewnym momencie było poniżej wszelkich norm dlatego napisałam na forum.
3/Co do cyrku i małp- dobry tekst Allinko ....ale Ty wiesz że nie jesteś tu bezstronna..na resztę spuśćmy zasłonę milczenia.
4/ Ptysiu- specjalnie dla Ciebie..jeszcze raz gratulacje za definicję szczęścia....cyt:"szczęście ..to jest znależć na ulicy 2 grosze..to jest szczęście". Uważam ..że zasługujesz na szczęście ..bo umiesz się cieszyć małymi prezentami które życie dostarcza, więc jak dostaniesz fortunę to jest nadzieja że trafi w dobre ręce:)
5/Ach Alllinko zapomniałabym...to jest internet..i zarzuciłaś mi, że nie rozpoznaję płci:)..hmm a gdybym się zalogowała np.jako "koń" to rżałabyś i udawała ,że robisz ..patataj....na klawiaturce???:)
6/do ryskago- ...................................The End
7/do wszystkich - może warto byłoby żebyście stworzyli forum w którym będziecie poważnie traktować i wypowiadać się o rzeczach które was dotyczą ..zauważyłam tutaj duży przerost formy nad treścią ... i tą ochotę wielu z was do przesmiewania się .....ze wszystkiego....cóż w ten sposób sami tworzycie cyrk....i wchodzicie do klatek

TO NA TYLE

WESOŁYCH ŚWIĄT , ŻYCZĘ WSZYSTKIM.

kubymama

Narazie mam dopiero kawałek potem meila spróbuje ci napisać.

tikaram

Vlad nagroda juz jest.

tikaram

Maciek chyba najwiecej wie od nas.

tikaram

Jak będziesz sączył tą wiedzę powoli to się lepiej utrwali. Istnieje wielka potrzeba szerzenia wiedzy historycznej, która w społeczeństwie jest jednak znikoma a jest jednym z elementów składowych tożsamości narodowej.

kaw1

Nom własnie zauważyłem że to trzeba w małych ilościach pisać bo nie przeczytają tego do Maja .

ja wygrałem !!

dura.lex
Postawią sobie pomnik bohatera
Wybiorą sobie nowego premiera
Stworzą nowy system polityczny
I będą dumni, że jest demokratyczny
Znowu szwindel szykują nowy
Znów chcą się dobrać do Twojej głowy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org