środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Urlop nad morzem

witam czy to panel od radia AEG ????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Urlop nad morzem

Panie Helmut czy jak tam panu Szmit?
Pan ma przygody jak gąska balbinka ,Jak nie sklep to warsztat Panu nie pasuje,myśle ze musi Pan zmienic nastawienie do ludzi,bo jak narazie to widze,ze zycie Pana nie rozpieszcza. Proponuję Panu panie Helmut nakryć sie kocem i przespać sie ze swoimi problemami. Atakuje Pan ludzi ,bo sam Pan jest atakowanym nieudacznikiem. Dzis Pana wyróznię jest Pan BEZNADZIEJNY

Ja robilem tam dwa razy zakupy, ale jak najbardziej podzielam szmita. A co do ceny to niektore sa drozsze, niektore faktycznie tansze, rewelacji nie ma.
Ja zaopatruje sie w jc auto.

Jak w temacie, dziś w nocy w okolicach ul. wojska polskiego/ kościoła św. Brunona z Kwerfurtu zaginęła suka rasy terier airedale. Jest bardzo łagodna, jest nieco bardziej zarośnięta niż na tym zdjęciu poglądowym:

Jeśli ktoś coś widział lub cokolwiek wie, proszę o informację:
kom. 668804442
gg: 1865755

Takos

niealtualne

Treść jest ukryta

To kup dres, wiadro koksu, stare BMW, najlepiej o szerokości 60 cm abyś mógł jeździć po mieście na dwa ,,zimne" łokcie. W bagażniku umieść odpowiedni sprzęt sportowy (piłeczka raczej nie będzie ci potrzebna).

Według mnie apartamenty Browar Old Town - Noclegi Poznań dla Lekarzy Stomatologów oferują komfortowe, ciche, eleganckie, idealne na romantyczny weekend, rodzinny wyjazd czy podróż służbową. Lokalizacja w pobliżu najważniejszych atrakcji miasta sprawia, że wszystko masz na wyciągnięcie ręki.

Teraz podobno jest najgorszy sezon turystyczny od 30 lat. Tak to już jest.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org