Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Urlop nad morzem |
witam czy to panel od radia AEG ????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Urlop nad morzem |
Panie Helmut czy jak tam panu Szmit? Pan ma przygody jak gąska balbinka ,Jak nie sklep to warsztat Panu nie pasuje,myśle ze musi Pan zmienic nastawienie do ludzi,bo jak narazie to widze,ze zycie Pana nie rozpieszcza. Proponuję Panu panie Helmut nakryć sie kocem i przespać sie ze swoimi problemami. Atakuje Pan ludzi ,bo sam Pan jest atakowanym nieudacznikiem. Dzis Pana wyróznię jest Pan BEZNADZIEJNY
|
|
Ja robilem tam dwa razy zakupy, ale jak najbardziej podzielam szmita. A co do ceny to niektore sa drozsze, niektore faktycznie tansze, rewelacji nie ma. Ja zaopatruje sie w jc auto.
|
|
Jak w temacie, dziś w nocy w okolicach ul. wojska polskiego/ kościoła św. Brunona z Kwerfurtu zaginęła suka rasy terier airedale. Jest bardzo łagodna, jest nieco bardziej zarośnięta niż na tym zdjęciu poglądowym: ![]() Jeśli ktoś coś widział lub cokolwiek wie, proszę o informację: kom. 668804442 gg: 1865755 Takos
|
|
niealtualne
|
|
Treść jest ukryta
|
|
To kup dres, wiadro koksu, stare BMW, najlepiej o szerokości 60 cm abyś mógł jeździć po mieście na dwa ,,zimne" łokcie. W bagażniku umieść odpowiedni sprzęt sportowy (piłeczka raczej nie będzie ci potrzebna).
|
|
Według mnie apartamenty Browar Old Town - Noclegi Poznań dla Lekarzy Stomatologów oferują komfortowe, ciche, eleganckie, idealne na romantyczny weekend, rodzinny wyjazd czy podróż służbową. Lokalizacja w pobliżu najważniejszych atrakcji miasta sprawia, że wszystko masz na wyciągnięcie ręki.
|
|
Teraz podobno jest najgorszy sezon turystyczny od 30 lat. Tak to już jest. ___________________ Sala konferencyjna - Poznań
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |