Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciemna karta w historii Polski |
roonie ja mniej więcej tak odpowiedziałem jak ty i też już mam MS za sobą teraz czekam na WZ, ponadto uważam że do MS można jak najbardziej się przygotować i ukierunkować wszystko co potrzebne jest tutaj na forum ale oczywiście trzeba też trochę myśleć co sie mówi żeby nie zapędzić się w kozi róg. A jak bym oblał to na 100 bym dzwonił i się dowiadywał co poszło nie tak jak trzeba pozdrawiam KWP KAtowice
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciemna karta w historii Polski |
widac ze admin jest znawca tematu :D:D:D
|
|
nie masz ksiegowej? nic nie musisz skladac w tym miesiacu jak zaczales dzialalnosc 1.07, skladasz dopiero w nastepnym............
|
|
''krakson'' az tak tam latwo? przeciez na tym kierunku zarzadzanie sa trudne przedmioty tj rachunkowosc statystyka matma to raczej nie mozna byc debilem.. moze jeszcze ktos poleci jakas szkole w wawie?
|
|
na wiejskiej powstaje kamienica , kilka lat temu byl tam nawet projekt hotelu ale cos nie wydalo
|
|
ja coś słyszałem, że allegro budują
|
|
Najlepszym dentystą jest p. Joanna Skrodzka "Gabinet P. Minko" Na Księżnej Anny
|
|
budynek mieszkalny wielorodzinny
|
|
Raczej na Pięknej nie Wiejskiej
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=4wa91S7XyB0 Filmik pokazujący poziom ,,Sprzedawców"
|
|
JP niesmiej sie temat z czeczenami nie jest taki glupi, czeczeni mogliby wziąsc do rąk karabiny objąc sie z gościami, i potem rodzina wrocąc do siebie pokarze bliskim zdjęcia jak to sie bylo na wojnie ;) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Cala Warszafka :) , a pozniej Policja zla, bo bila...hehe zal tylko tych rdzennych Warszawiaków
|
|
:( ale to i tak bylo wiadome... az zal dupe sciskal jak widzialem wczoraj jak gołebnik rozwalali ... :( Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
poszukuje kota sjamskiego do pokrycia kotki sjamskiej cz ktoś ma takiego kotka?
|
|
policja nic nie zorganizowała, ten kto się domyślił żeby pojechać przez wioskę to nie czekał. a wypadek pewnie spowodowała gwałtowna ulewa, która naszła praktycznie w ciągu sekundy, przez co nagle nic nie było widać. a przez wioskę(droga gruntowa) przejeżdżały też tiry
|
|
co wy tu wogole pierdolicie za glupoty jak hamy nie wiecie to przestancie pisac te pierdoly
|
|
To umer Łks czy żyJE ŁKS ??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nokia e63 moim zdaniem najlepszy wybór ;-)) Takos
|
|
kur*a ds co ma do tego zabawka daj spokój jak byłeś mały też sie bawiłeś takimi zabawkami już nie doszukuj sie takich szczegółów ;-] nie to żebym ich bronił bo ich nienawidze bo robią syf z naszego miasta ale nie do tego stopnia żeby patrzeć czym sie bawi dzieciak i doszukiwać sie jakichś głupot...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Widzę,że przeciwnicy sieją ferment i wprowadzają ludzi w błąd, piszcie co chcecie ŁKS nigdy nie zginie :) ![]() ________ Malachit
|
|
do turboneta a na jakim jesteś teraz etapie? Ja coś czuję, że uwaliłam MS
|
|
Karol- 89 Odpowiadając na pytanie dlaczego chcę pracować w Policji skupiłam sie głównie na tym, że jest to praca z ludźmi i wśród ludzi. Jeżeli więc Ty odpowiedziałeś podobnie to przynajmniej możesz mieć pewność, że to nie tu był jakiś błąd o ile można to nazwać błędem. Umów się na rozmowę w tej sprawie, bo niepotrzebnie myślisz o tym i analizujesz cały MS nie mając tak naprawdę punktu zaczepienia. Szkoda Twoich nerwów :))
|
|
tak festiwal kultury czeczenskiej
|
|
jasiu,zakałą łomrzyńskiego iternetu,dzis cie popierem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |