poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szokujące ale prawdziwe.

I tak w przyszłym roku GPS-y wyprowadzą wszystkich w pole HA HA.

Sarama

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szokujące ale prawdziwe.

Jakich tu masz pracodawców. Wszyscy wykorzystują pracowników. Łomżynski pracodawca to złodziej, oszukaniec. Nie płaci zusu. Zatrudnia na czarno.Jak przyjezdza kontrola to on wczesniej już wie.Sam się bogaci a ludziom nie da zarobic.Przyjdzie i na nich czas. A ich zony nastroszone stare prochwy chodzą dumne. Nie ma z prawdziwego zdarzenia pracodawcy w Łomży.

Chodzi mi w szczególności o studentów UKSW ponieważ zastanawiam się czy lepiej poszukać pokoju na te 2 noce czy tez wybrac akademik. Co polecacie?

no i dlatego wiekszosc wyjezdza a ci mniej zdesperowani codziennie z nadzieja przegladaja oferty a tu niestety przewazaja "szukam pracy". a jak to jest z praca w instytucji panstwowej? bo jakos nigdy nie slyszalam o naborach do np urzedu miasta ? pewnie wszyscy rodzine obsadzaja a moze slyszeliscie o kims kto zostal tam bedac na stazu?

I tu się mylisz. Są w Łomży małe firmy zatrudniające po kilka osób i dbające o swoich pracowników ale tam praktycznie nie ma rotacji więc i nie ma ogłoszeń, że poszukują pracowników. Poza tym dobre firmy nie poszukują ludzi "na ulicy" lecz często szukają u konkurencji doświadczonych pracowników. Niestety prawda jest taka jak pisze "robson35"

o tych kontrolach zusu to prawda, to jedna klika sprzedawczyki i łapowkarze a w sadzie zwykly czlowek tez nie wygra bo to jeden lomzynski układ, jak kiedys pisalem warto by tu zaprosic pania Jaworowicz do robiena reportazu o tej klice, szczytem bezczelnosci jest zatrudniuanie znajomych w ARMiR a konkursy sa dla picu taka jest prawda bo z gory wiadomo kogo sie zatrudni kogos z rodzinki albo synka lub coreczke znanego biznesmena lub innego przekreta.

jak mawia korwin mikke wszystko kosztowaloby polowe ale po drodze urzedasy musza sie nakrasc i ch znajomi z solidnie przeprowadzanych przetargow buhaha

WOW jasiek chyba tabletki dzisiaj zjadłeś bo prawie normalny post napisałeś

GRATULACJE

28 lat chyba po przejściu na emeryturę (umysłową też), no i mnie też poniosło. Już nigdy więcej.

100-150zl w serwisie

z ciekawosci zapytam, ile juz nim jezdzisz?

te "wyloguj" to działa jak chce...

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

A ja oglądając wczoraj starcia Policji z kupcami z KDT na TVN 24 nabrałem jeszcze większą ochotę na służbę w Policji! Ale im ochota większa tym porażka bardziej boli :/ a coś mi się wydaje, że to tylko kwestia czasu jak dowiem się, że niestety :/

A na drzwiach do pokojów w których są psycholożki i MS powinien być wielki napis: JESTEM HARDCOREM!

Pytanie z innej beczki: jak Wam przechodzi przez gardlo Browar Lomza :D ?

a to baba jaga :(

Popsuło się ostatnio.

hheheheh:D

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

spróbuj na forum 161GTW

nie polityka ale wszedzie lepiej cie wrzucic niz tu - co moze mam pisac petycje zeby zalozyli ci FORUM SPECJALNE? czlowieku ogarnij sie - ludzie sie z ciebie smieja a ty sie dalej pchasz bo bycie anonimowym ci na to pozwala

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org