Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO 29% PIS 28%najnowszy sondaz |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO 29% PIS 28%najnowszy sondaz |
Treść jest ukryta
|
|
do roboty by sie wzieli nieroby, a nie atrakcji się chce, wrażeń szukają. Niech sobie kupi rękawice i poszuka partnera na sparing. Myślę, że chętnych będzie mnóstwo. P.S a mówią, że teraz za darmo to nawet w mordę nie dostaniesz:) jednak u nas nic się nie zmienia... ![]() ________ Malachit
|
|
Nie.
|
|
jak jestem dnem to ty jestem mółem z tego dna, zaczoles myslec i wymysliles "poprostu zal" , rzeczywiscie rzal nafet nie peel tylko raczej eru
|
|
Pierwszą myślą jaka przyszła mi do głowy po przeczytaniu, że "małpa w czerwonym"została rzeczniczką Buzka była refleksja jak w tytule czyli wierna służba=nagroda
|
|
Nie chodzi o to, że mam coś do U2, Boys czy do Ciebie, poprostu nie wiedziałem o co Ci chodzi ;] A co do Jeziorka, to mnie ono nie obchodzi bo ja tam nie jeżdżę
|
|
Wiadomo na kiedy jest planowane jego zakończenie?
|
|
Czyż nie ma lepszej chwili na remont jak środek lata, piękna pogoda i sobota rano, kiedy wpatrzona w siebie warszawka pod pretekstem kilkunastu godzin wolnego czasu, pędzi na wyśmianą przez siebie wieś zwaną Mazurami(Podlasiem). Za utrudnienia na drodze drogą Stolice serdecznie przepraszamy! Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
wszystkim jasiom wolno fszystko !!!! i nie mósza nikogo pszepraszac
|
|
jak byłem mały to wypadłem z kołyski
|