Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
koko-euro -spoko mamy hit!!! |
mom do was pytanie, oturz chcem załatac dziory w płocie i trza mnie kilka sztahetuf , nowiec morze wiadomo wam w jakiech okolicznech wioskach dajom w miare fajne sztahety za darmo :)) jam miastowy tom nie wiem wiec pytam was ludzi z wiosek :))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: koko-euro -spoko mamy hit!!! |
nie polecam właśnie tego sklepu ,sprzedają tam chińszczyznę jakiej mało a z gwarancją robią później problemy,każdemu odradzam ten sklep
|
|
Niech Ci dadzą plany to zobaczysz kto przeoczył ten bubel.
|
|
TYTANO a Ty po jakim czasie się dowiedziałeś że nie zaliczyłeś? I te papiery co wysyłają z KWP przyniósł Ci listonosz czy w skrzynce było?
|
|
w Polo to kasjerki w księzycowym tempie obsługuja kasy w efekcie gigantyczne kolejki do kasy. A panie kasjerki jak śpiące królewny nic tylko pip --------------- pip --------------pip -------------------pip za taką szybkości w innych sieciach poleciały by z roboty jak nic , ale tu nic tylko pip ------------------------------------------pip-----------------------------pip a ciebie szlag trafia jak to widzisz i słyszysz dlatego nie polecam tego sklepu
|
|
masz racje ale jak ktos sie boi to niech w domu siedzi albo rowy kopac a nie udaje ochroniarza bo to co zrobił ten tuman to był obiaw ogromnego strachu
|
|
to samo sie dzieje na strzelnicy , powinni boisko zrobic z delikatnym skosem , i gdzie niegdzie odpływy , bo chyba takich nie ma.
|
|
najlepiej bedzie jak , nikt nie bedzie mu odpowiadał na jego poje*ane posty i tematy ,wtedy bedzie spokój
|
|
I co wiadomo coś w sprawie? bo poinformowano mnie o takim wątku na forum i przypominam sobie, że od moich znajomych taka para chciała wynająć mieszkanie tylko z niepowodzeniem. Sam wynajmuje mieszkanie i mam bardzo dobrych lokatorów (nic złego nie mogę o nich powiedzieć, co mnie cieszy dbają o mieszkanie jak by było ich), przykro mi ze beata10 trafiłaś na takich ludzi.
|
|
trole sie nie pala masterku !! jak gralem w tibie ii .. wsiolem pohodnie iii .. poszłem na trole iiii .. sie nie paliły sie ... w pżeciwieństwie do cie .. wydajesz sie produktem łatwopalny mmiles 85 : dzienki ale ta metoda odpada, nie do konca takich shtahet ja nid, wakacjóf ni mom bom cienrzko pracóje :( JP: czemu wiec mnie odpisales o_0 ? dawidku: ja to nie ty, wiec sry Piscie na temat, podajcie konkretne wiozki
|
|
nudzi mi się w domu może ktoś z was powie mi gdzie można zobaczyć coś fajnego w Łomży
|
|
atak klonuf :DDD zaglada nas czeka :))) znofu muszem zmienic sfuj podpis :(((
|
|
biedronka
|
|
http://www.militaria.pl/napier/stopery_do_uszu_napier_(6006)_p2741.xml Jak to się mówi.. jeszcze się taki nie urodził, co by dwóm dogodził. Ja znowu sobie nie wyobrażam, żeby taka polewaczka w ciągu dnia jeździła. Pewnie zakorkowała by całe miasto. Nie wyobrażam sobie też jak by nie miała jeździć wogóle... byłby taki syf na ulicach, że głowa mała. Kolejna rzecz to nie widziałem, żeby w jakimkolwiek mieście polewaczka jeździła w dzień. Wyobraź sobie polewaczkę jadącą na 15km/h np na Zjeździe w ciągu dnia. Korki byś miał kilku kilometrowe pewnie. Albo jakbyś śpieszył się gdzieś autem, a tu w wąskiej drodze osiedlowej stoi polewaczka, której nie możesz ominąć. DiDi
|
|
Odkurzacz niejest MPWIK<a MPGKIM>
|
|
czy ma ktos numer telefonu lub email do zespołu SMILE zeby sie skontaktowac??
|
|
Jasiu jak zwykle napisał post na temat o którym nie ma zielonego pojęcia...
|
|
A co sądzicie o firmie robiącej meble na zamówienie pana Góralczyka na legionów . Chodzi mi o jakość wykonania????
|
|
Jak w temacie... gdzie podłącze pod komputer amerykańskie auto?? Czy w każdym warsztacie jest możliwość czy do tego trzeba mieć inny sprzęt?? Gdzie w Łomży mogę to zrobić?? Mianowicie chodzi mi o Forda Explorera Mk II 96r.
|
|
a jak z płacami itp?wie ktoś może?
|
|
http://change.menelgame.pl/change_please/8533845/ http://change.menelgame.pl/change_please/4705247/ http://change.menelgame.pl/change_please/1322604/ tu jeszcze kilka linkow do znajomych :)
|
|
mam ale nie wiem czy mogę podać, muszę zapytać
|
|
no mój błąd z tym MPWiK. Pare razy widziałem ją w dzień, ale pewnie było dużo skarg i zmienili godziny jazdy. Główne drogi to ok., nocą, ale w dzień może jeździć po osiedlowych drogach. Po za tym na wąskich drogach osiedlowych nie ma co się śpieszyć, bachor wyleci na ulice i tragedia gwarantowana. nie dotyczy jednak przeżyję, jak przejdzie co jakiś czas ta polewaczka
|
|
na końcu nowogrodzkiej miedzy komisem a stacją
|
|
Jasiu a co Ty myslisz, że będę na Ciebie wieczność czekać? Zamiast zająć się mną to rozmawiałeś z jakimiś panienkami na forum i na dodatek wyjechałeś nie myśląc o mnie... Zostawiłeś mnie tu na pastwę losu :( Teraz mam chłopaka ale zawsze możemy sobie popisać :) Buziak :**
|
|
Zaraz wiekszość każe mi wpisać "problem" w google...:/ Wpisałam, i pojawiło się dużo stron na których możnaby założyć bloga..Ale może niektóre sa płatne..niewiem..A ja chciałabym-jeśli byłaby taka możliwość-założyć darmowego bloga :) Może ktoś z Was ma wiedzę w tym temacie..? ;) Z góry dzięki za odp.
|
|
-------------------- bes komentarzu .
|
|
przecież przedstawiciel smile udzielał sie tu na forum.
|
|
Co?? Ja chce założyć bloga żeby mieć taką swoją stronkę ze swoimi zapiskami i móc wchodzić na nią z każdego kompa w razie potrzeby. Nie chcę mieć tam zadnych zdjęć przerobionych w fotoszopie..!! Jasiu nie myl bloga z fotosikiem itp.... ;)
|
|
Wsuwka do włosów idealnie sie nadaje ;] Ja zmieniałem wyświetlacz użuywając własnie tego "klucza". ;>
|
|
Tak, tylko zalezy jacy Ci sie trafia sasiedzi. W spoldzielni masz tak naprawde swiety spokoj, chociaz masz mniejszy wplyw na wiekszosc rzeczy. We wspolnocie mozesz o wszystkim decydowac teoretycznie, co pochlania czas, ale tez wszystko zalezy od tego, jak beda glosowac pozostali. Moze sie okazac, np. ze wiekszosc mieszkancow bloku albo nie ma dzieci albo ma juz odrosniete i tego swojego placu zabaw tez sie nie doczekasz. Bedziesz chciala jakiegos remontu, a wiekszosc uzna, ze im niepotrzebny i tez guzik zobaczysz. Na dodatek co zrobisz z osobami, ktore nie beda placic? Dla takiej niewielkiej wspolnoty, to zawsze bedzie wiekszy problem niz dla spoldzielni, gdzie taki koszt rozlozy sie na ogromna liczbe mieszkancow. Wiec moze nie byc tak do konca fajnie, ze o wszystkim sobie decydujesz, a w zamian z kazda rzecza trzeba bedzie sie ze wszystkimi dogadywac, prosic, klocic itd. Moim zdaniem spoldzielnia to wcale nie przezytek, zalezy co komu bardziej pasuje. Obie formy zarzadzania maja i zalety i wady.
|
|
Jasiu ja nikogo nie zdradziłam, tylko z Toba pisałam i on nie raz czytał nawet to o czym piszemy. Widzisz sam nie jesteś święty, masz 4 czy 5 panienek, nawet nie wiesz dokładnie ile, a ja nie przypominam sobie żebym była Twoją panienką... Nie łam się chłopie, bo jedna na świecie nie jestem :) Buzi :*
|
|
jest to mały torks bo sam rozbierałem, nie kupuj głośników na allegro, bo to badziew, chyba że trafisz orginał.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://malisz321.mybrute.com
|
|
http://malisz321.mybrute.com
|
|
hce
|
|
Witam. Jeżeli bedzie odpowiadało to poniżej prosze paczke z kareoke tylko w .mid i.kar Pozdrawiam... http://www20.zippyshare.com/v/19137521/file.html Sarama
|
|
niby jak na emajla daj nómer telefonó domowego to ci pszesle ;))) Sarama
|
|
nie mam uwag co do sklepu tylko uważam ,ze te kasjerki to sa po prostu wkurzające , co z tego że jest dobre zaopatrzenie fachowa obsługa jak szybkośc kasjerek jest powalająca , niech mi tu nikt nie pieprzy ze nie ma kolejek do kas "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
licz na siebie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Kiedyś znalazłam taka stronę i były wszystkie odcinki jakich chcesz seriali :) Teraz nierstety nie pamietam jak się nazywała...
|
|
Jejciu kolejny post związany z tą grą... Powodzenia w zbieraniu dodatków :)
|
|
Jedź do lasku Jednaczewskiego :)
|
|
http://3we.home.pl/
|
|
Wini tym razem to nie Litwina wina to po 1-wsze a po 2. 23 lata to raczej nie jest jeszcze wiek na zawodowego kierowce wg mnie. nie cale 2 tygodnie temu tez "zawodowy" kierowca wjechal mi w tyl auta - wiek 23 lata. Chyba jednak cos w tym jest. Po 3 na tej drodze notorycznie ktos Ci siedzi na zderzaku i tu nasuwa sie kolejne pytanie - kiedy w naszym kraju zaczna karac za nie zachowanie bezpiecznego odstepu?? Jedz w piatek od Ostrowii do Łomży kiedy rzesza samochodow W* ***** ciagnie na Mazury. Jeden przez drugiego wyprzedza, zajezdza droge itd itp. Gdzie wtedy sa panowie <R>, bo rzadko sie ich widuje tego dnia czy w niedziele kiedy to sznurek ciagnie sie w druga strone....
|
|
Czy ktoś może powiedzieć coś więcej o TRENDY? o Kasi Serafińskiej dużo dobrego słyszałam, byłam u niej ostatnio na regulacji brwi i jestem zachwycona obsługą. Do makijażu ślubnego większość poleca mi właśnie panią Kasię i salon TRENDY „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
stanowczo odradzam pracę w tejże 'firmie'. Bardzo niepoważni ludzie (czego doswiadczylam osobiascie, a zajmuja się właśnie chodzeniem od drzwi do drzwi i z teo co wiem, to od podpisanej umowy zarabia się chyba 20 zl lub 40 zl (kolezanka chodzila tydzien i podpisala 2 umowy). Sama mam tę firmę zaznaczoną jako tę, którą mam z daleka omijać, ale róbcie, co chcecie, może Wam będzie akurat :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |