środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZUS nie przebacza. Firma zatrudniająca 60 osób zlikwidowana

Sun Rise na ks. anny naprawde polecam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZUS nie przebacza. Firma zatrudniająca 60 osób zlikwidowana

haha, a pewien mój znajomy mówi, że Ciebie zna i mieliśmy niezłą faze z tego wątku

dzięki za poprawieniu humoru i powodzenia

czyli gdzie??na jakiej ulicy??

nie prosciej kogos tam spytac?

Róża jesteś zbyt anty nastawiona. Gdyby za Tobą chodził patrol policji i Cię pilnował powiedziałabyś że Cię inwigilują i ingerują w twoją wolność. Nie mogą być wszędzie więc spojrz na rzeczywistość racjonalnie a nie pretensjonalnie.:)

Róża jesteś zbyt anty nastawiona. Gdyby za Tobą chodził patrol policji i Cię pilnował powiedziałabyś że Cię inwigilują i ingerują w twoją wolność. Nie mogą być wszędzie więc spojrz na rzeczywistość racjonalnie a nie pretensjonalnie.:)

Ps. Może tym mierzeniem prędkości na Legionów także uratowali komuś życie?:)

chłopaku nie masz szans. Nie potrafisz zapisac sie na egzamin to co to bedzie jak przyjdzie do zdawania :)

http://prawda2.info/viewtopic.php?t=7887

amnesiamini jeśli tak bardzo chcesz uskuteczniać te swoje kulawe posty to wejdz na strone amnesiamaxx.pl tam jest teraz forum napewno będziesz mogła świetnie się wyrażić u żródła zapraszam

hehe tylko ze ona wyrazila zgode na ogladanie jej zdjec w serwisie nk :D

Jesteś w błędzie i, co znacznie gorzej, w dużej naiwności wiary. W wielu religiach protestanckich nie ma osób duchownych utrzymujących się wyłącznie z pełnienia kościelnej funkcji i standard ich życia nie odbiega od przeciętnego wiernego /np. u Świadków Jehowy są tzw. starsi zboru, którzy za przewodniczenie ceremoniom nie otrzymują wynagrodzenia o etacie nie wspomnę/, a datki wiernych są skrupulatnie kontrolowane przez tychże. Natomiast pieniądze kościoła w Polsce bardzo mnie interesują, bo są to w dużej części moje pieniądze pochodzące z kasy państwa czy samorządu. Polska z każdym rokiem zwiększa przejmowanie na garnuszek publiczny wiele kościelnych instytucji i dziesiątki tysięcy osób z pośród kleru. Budowanie kościołów, choć zabronione prawnie, jest także budowanie w dużej części z publicznej kasy: a to działka za 1 grosz, a to dotacja na remont zabytku, albo inna darowizna. Poruszamy tu kwestię pieniędzy również dlatego, że przy okazji fety z okazji "otwarcia" kościelnych budowli obłudnie nie mówi się o wielu nie zapłaconych rachunkach, o bojach przedsiębiorców upominających się oswoją kasę zwiedzionych naiwną wiarą w uczciwość księży-budowniczych "bożych domów". Dlaczego w omawianym kościele jest zrobiona tylko część dachu i wykonawca w połowie prac zabrał z hukiem rusztowania? Może ktoś poda konkrety? ja znam powody....

charakter kobiety jaki jest dobry i zly .zastanawiam sie czy tylko ja mam pecha.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org