Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy miasto czyni dobrze? |
Kurde a u mnie wychodzi że niemogę oddać głosu . Co jest?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy miasto czyni dobrze? |
mozna prosic o menu w tej restauracji? pieczona piers kurczaka z frytkami dostane lub smarzonego pstrąga? do tego jakies dobre wino. najlepiej w cichej, spokojnej atmosfeze a nie tak jak w wielu innych miejscah gdzie same bydlo i nie morzna sobie sobie spokojnie posiedziec Takos
|
|
w końcu ...
|
|
Ja kiedyś po bawełnie chodziłem zdjęcia robiłem ,zawsze coś ciekawego się znalazło z dawnych czasów ale teraz wszystko wyjechało i plac został yh.
|
|
nie polecam!!! byłam kilka lat temu i był to mój pierwszy i ostatni raz! brak profesjonalizmu i podejścia do pacjenta, ta pani sprawia wrażenie jakby była tam za karę:(
|
|
na którym przystanku tak pisało ?? :-)
|
|
ja w wolnym czasie lubie w wolnej hwili jezdzic do lasku jednaczewiaka, morzna tam fajnyh kolesi spotkac. ![]() caractère allemand
|
|
najdłuższe polskie imię to Wierzchosława i Włodzieżysława więc nie martw sie :) nie masz najdłuższego imienia :)
|
|
alan123 aleś gościu z tym warszawiakiem zasolił... Dużo jeżdzę do Wawy więc nie wciskaj ślepemu okularów. Takiego chamstwa jak w Warszawie daleko szukać. Żaden Cię nie wpuści, chyba że w maliny. Inne miasta OK, ale Wawa to tragikomedia ! ![]() caractère allemand
|
|
1400 brutto chyba albo netto po 300h/miesiąc
|
|
"nemo a ty weź pod uwagę ile działało lodowisko w 1 sezonie, polowe tego czasu co w 2 roku, a więc liczyc chyba troche umiem..." Weź już się lepiej nie kompromituj. W sezonie 2008/2009 lodowisko było czynne jedynie od ok. 10 grudnia do 10 lutego. Natomiast rok wcześniej czyli w sezonie 2007/2009 było czynne od 16 grudnia do 16 marca. I teraz skup się i policz na spokojnie w któym to sezonie lodowisko było czynne dwa razy dłużej?
|
|
Sokół,Pijagin ...
|
|
Witam, Moze sie ktoś zwas orientuje kto pociąga w waszym mieście za sznureczki jeżeli chodzi przetargi? Bo niedawno został ogłoszony przetarg,ale po pierwsze masa w nich wymagań których nie ma przy innych tego typu inwestycjach.Czyżby był robiony pod konkretną osobę???? Po drugie widać ze zostalo wykonane prze kogoś kto nie do końca orientuje sie w temacie.Jest zrobiony zakres prac ,(ktoś dostał za to pieniądze),ale mimo tego musi sprawdzać to co jest rzeczywiście wskazane w zestawieniu przygotowanym przez architekta.Są bardzo duże roźnice. Pozatym sposób odpowiedzi na pytania firm które je złożyły sa tragiczne i żenujące Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |