Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Populizm Pospieszalskiego |
To znaczy czyj, bo był własnością wspólna gminy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Populizm Pospieszalskiego |
Podobno wczoraj w PEPEESie była jakaś zadyma. Przyjechały wzmocnione siły ochrony i policja. Wie ktoś dlaczego ?
|
|
Dziś wieczorem bede wiedzial ;p
|
|
100 metrów ?
|
|
90 metrów w Łomży , a jak jest napisane w artykule Izba Przemysłowo-Handlowa wnioskuje o wyłączenie ulic Starego Miasta z tej odległości wzorem innych miast i uchwały Miasta Kraków
|
|
ja nie znam
|
|
co nieco wiem nt tej osoby, raczej mam na mysli na ile wiarygodne sa te dane, tym bardziej ze mam wrazenie ze cos sie stalo z ta osoba.
|
|
jak chodziłem bo bazarze, pod namiotami, to mnie jakiś opalony gość zaczepiał ,,spirytus". ale ja nie wiem o co mu chodziło. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Tylko tyle że 13 czerwca na muszli ma zagrać zespół Perfect.. Po Łomży jest kilka billboardów rozwieszonych (jeden nawet jest na skrzyżowaniu Al. Legionów z ul. Polową) ale o samej imprezie w Łomży to tam mało jest..
|
|
M@ster - masz racje, może Ktoś powinien się tym zająć? chociażby CBŚ? ja ciągle nie rozumiem, czemu Pan Prezydent tak "broni" kościoła, czyżby czerpał jakieś korzyści z tego? w Łomży zawsze są problemy!! czego by nie tknął człowiek to ciągle kłody pod nogi!!!! Jeśłi nie wiadomo o co chodzi, to napewno chodzi o pieniądze:-) Panu Prezydentowi, czas podziękować!!!!!
|
|
Gdzie i jakie ceny, bat do lapka można kupic ?? laptop to acer aspire 5315 allegro odpada. a może można zregenerowac starą baterię ? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
wpisz w google i bedziesz miala
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Głosnymi pijaczkami powinna zająć się policja i straż miejska po to urząd bierze duże pieniądze za koncesje na alkohol i my jako podatnicy jak również i restauratorzy płacimy podatki na policje i straż miejską żeby obie te instytucje zapewniały nam bezpieczeństwo jak i strzegły porządku w mieście! A co do rady i prezydenta trzeba będzie te towarzystwo z ciemnogrodu wymienic ale to musimy my sami przy wyborach bo od paru już lat w tej radzie siedzą ludzie żyjacy jeszczem duchem średniowiecza;)
|
|
Komornik zajmował sprzęty w amnesimaxxx:)
|
|
ze niby co sie stalo ?
|
|
przejdź się np: do sklepu Expert na Broniewskiego - raczej bez problemu sprowadzą Ci baterie jakiej potrzebujesz
|
|
A co mają niby pisać, będzie piwo i zespół Prefect. Bilboardy na temat całej trasy Łomża Beer Festival wiszą w całym województwie podlaskim i nie tylko.
|
|
Autor artykułu w gazecie współczesnej tydzień temu twierdził, że poziom rozwoju Łomży zależy od ilości toalet publicznych. Szkoda, że teraz się nie określił, chociaż można wnioskować, że skoro prowadzi program na starym rynku w TV Łomża to będzie lobbował za "chlaniem" na starówce. Jak by nie było starówka jest już na obrzeżach miasta. Niech się Łomża nasza rozwija, nawet jeśli mają o tym świadczyć publiczne toalety czy przysłowiowa "budka z piwem" pod katedrą :) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
A kto organizuje tą imprezę ?
|
|
malo sie pomylilam :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
997 poproś z sierżantem gugałą on powinien wiedzieć
|
|
ja mam ale do Kaszpirowskiego:)))))))))) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Jeśli by organa śledcze,z pominięciem łomżyńskiej policji i prokuratury,obiektywnie oceniający i nieuwikłani w lokalne układziki,poszły tropem wypowiedzi p.Brodziuka,to zapewne wielu z nas miałoby trochę ciekawych przemyśleń. Ciekawie byłoby się obudzić w mieście,gdzie większość naszego"establishmentu"ogląda świat zza firanki w kratkę? Tam zapewne też układali by się w kolejne sitwy,koterię i nowe układziki"Ty mi załatw to,to ja Tobie to". Ręka rękę myje,o reszcie zapominając. A jest jakaś reszta,czy tylko "oni",lokalni "byznasmeni" ze słomą w butach? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
nie chce publicznego ujawniania danych, wiec lepiej na maila, jesli ktos cos wie ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
denver blysnąłeś/łaś kulturą.
|
|
Panie Bogdanie Głuszkowski, podaj że pan nr. pacjentka czeka.
|
|
W Expercie na Broniewskiego wszystko Ci sciągną Polecam ;)
|
|
zrobic ci kawe?
|
|
Kawę to możesz zrobić swojej starej. Pytam się pisowski cwaniaczku, nie rozumiesz pytania?
|
|
tak sciagna takze skore z czlonka-idz na pierwszego maja facet rozbiera opakowania dokupujesz u niego wklad -koszt 40% ceny w expercie-klient sprzedaje roznego rodzaju akumulatory
|
|
Jestem z Łomży :D pozatym to nie ja spiewam ... Pytam bo chce znac wasze opinie i wlasnie chodzi o szczerosc ;D
|
|
nie rozumiesz pytania? bys miala fusy te pisowskie czy tam peowskie cos tam ma mnie obrazac? czy to komplement?
|
|
ehhhhhhh, znam Harego z tybetu , wróżkę , ile masz lat 12 ?????? wierzysz w to ?????? ale to twoja sprawa , wiem ze jest jedne za Jedwabnym najprościej byłoby jechac do Jedwabnego i zapytać jakiejs starszej kobiety na pewno wiedza o niej .
|
|
on nie ma 12 ;) jak tam leworamienna pamiontka z rejsu w lebie, lepszego tatuarzyku nie bylo? ogol sie, lepiej bedziesz wygladal. ale co kto lubi Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Na poczatku maja rozkopali udróżki i powstawiali tablice ,,Teren prywatny.Zakaz wysypywania śmieci''.Jeśli wykupił tę górę jakiś gamoń co ma za dużo kwitu to jest to poprostu żałosne..
|
|
Ta z zza Jedwabnego podobno już nie wróży. Ale proponuję zarejestruj się na stronie viversum.pl i tam pierwsza rozmowa gratis. Dzwonią do Ciebie. Taka rozmowa trwa 10 min. Polecam Dobrą Wróżkę Krystynę. Sprawdzona:)
|
|
Ona wrózy jeszcze, bylam miesiac temu:) ogolnie gadala same banialuki, przeszlosc pocześci opisala dobrze, co do przyszlosci okaze sie:) Takos
|
|
|
i juz z dupą na seks się nie pojedzie też
|
|
łeeeeeeeee Mu przegrało szkoda
|
|
Dagmarko To ty się zajmij lepiej już tymi swoimi DZIECIAKAMI .Bo ponosi Cię wyobrażnia.Skąd ty takie pomysły bierzesz( .A patrze że wypowiadają się panie które pracowały w wenice oj jaka szkoda że już nie pracujecie???)Ty chyba naprawdę masz coś z TYM WENICE.A podjazd to Ja mam do TEMATU.Dla Ciebie specjalnie DUŻYMI literami piszę żebyś zrozumiała co czytasz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |