środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zaczęli się usamodzielniać...

Witam.Wiecei może gdzie przyjmą do pracy na wakacje - jestem tegorocznym maturzystą i bym popracował do września

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zaczęli się usamodzielniać...

Ja mogę polecić kogoś kto robi zaje***tą miodówkę.Tylko spirytus i miód potrzebny.

Uwalaja na wszystkich etapach rekrutacji.Nie wspomne o szkolach Policji.na ktorych bardzo uwalaja. Z mojego naboru uwalili po niecalych 2 mcach szkolenia 10% sluchaczy.A gdzie jeszcze do konca szkolenia ile osob odpadnie.Strach pomyslec.Juz niebawem wprowadzaja odplatnosc za wyzywienie i kwaterunek w szkolach.Ciekawe ile bedzie osob chetnych wtedy do sluzby w tej formacji.

:D

MICHU ALEKS ja miałem w poniedziałek 18-tego a z tego co m ta psycholoszka mówiła to czeka się na wynik około 2-3 ty, ale znając ich podejście to nie zdziwię się ja to potrwa miesiąc, a co do naborów to nie wiem nie słyszałem o wstymaniu, chodź procedura rekrutacyjna jest jakaś nienaturalnie długo trwająca pomiędzy poszczególnymi etapami...

Giżycko i okolice, domki lub pola namiotowe w Wilkasach obok Giżycka czy chociażby Kruklanki, bardzo fajne miejscówki, wszędzie blisko, wokół i woda, i lasy, także cisza i spokój, wszystko w okolicy ok. 120km od Łomży, poza tym dalej Św. Lipka, Mikołajki do zwiedzenia i pospacerowania.

Nikon D90 + filtry

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Żeby rozjaśnić Wam sytuację... KGP oficjalnie wstrzymał nabór do KWP GDAŃSK przynajmniej do końca roku. Niebawem zapewne pozostałe KWP podzielą los Gdańska heh ;)

KOLEGA25 masz całkowitą rację. LUDZIE!Wstrzymajcie się w tym roku z rekrutacją do Policji. Odczekajcie ten kryzys i startujcie w 2010.
Pozdro

a ja bym pojebal wodke kupowac, pora obalic te barbarzynska tradycje kupowania wodki, jak sie chołota chce napic to niech przyniesie a jak sie nie podoba moze na wesele nie przychodzic mnie kolo ***** to lata czy by sie poobrazali morde zapite:D

Takos

2x MIG-29 prawdopodobnie Mińsk Maz lub Malbork

ok postaram się. wielkie dzięki!

Witam!
Jestem absolwentką tej szkoły (niestety). Widzę organizują zjazd, dali by se na spokój, wstyd przyznać się że człowiek uczęszczał tam do szkoły. Wiem, że nie powinnam pisać tego, ale nigdy nie lubiłam tej szkoły, uczniów (którzy reprezentowali niski poziom), słabo wyszkoloną kadrę (która uważała się za co najmniej doktorów). Ale muszę dodać, że byli nauczyciele, którzy potrafili docenić ucznia, jak i mieć dużą wiedzę (ale były to wyjątki). Z tego co wiem szkołę przenieśli, tak to jest gdy nie właściwa osoba znajdzie się na niewłaściwym stanowisku ( niektórzy nadają się tylko do szczotki). Żałuje tylko jednego, że w ogóle jej nie zamknęli :) Przecież tacy ludzie jak tam pracują nie powinni uczyć, oceniają po znajomości, albo po tym jak duże prezenty będziesz przynosił im na zakończenie roku (a takie przypadki zdarzały się u Mnie w klasie), ludzie potrafili się nie uczyć przez cały rok, a raptem przechodzili z klasy do klasy. Cud? Czy oświecenie? Nie chcę wymieniać po nazwiskach, bo pewnie miałabym przez to nie przyjemność, bo u nas w kraju nie występuje "wolność słowa, wolność jednostki" :). Co jeszcze mogłabym napisać? hmm... może, to że ludzie uczący się w tej szkole, ale wyglądający inaczej lub też zachowujący są dyskryminowani. Może zabrzmiało to zbyt mocno, ale tak się dzieje, nauczyciele szydzą z nich, wystawiają na pośmiewisko klasy. A tak na marginesie nie jestem spokrewniona z Panem Brzezińskim , żeby nikt nie dopisał sobie całej historii. Dodam na koniec, że cieszę się że trafiłam na dobre studia, dzięki swojej pracy, chodź wiele nauczycieli z tej szkoły we Mnie nie wierzyło, a teraz otwiera oczy ze zdumienia (zawsze stawiałam na swoim i mówiłam co myślę i zawsze źle na tym wychodziłam, ale po latach mam satysfakcję), że tak dobrze Mi się powodzi.
Życzę powodzenia nauczycielom tej szkoły, aby wasze dzieci miały jeszcze gorzej :)
Pozdrawiam!

Czy tak ma wyglądać szkoła w dzisiejszych czasach? Na to pytanie odpowiedzcie sobie sami.

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

może teraz ?

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

"eureka" juhu"

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

No to paulinka095 masz bardzo mala wyobraznie. I chyba bardzo male poczucie odpowiedzialnosci. Ja za kazdym razem jak chce przycisnac (a oj bardzo mi sie czasem chce) to mam w oczach obrazki z wypadkow ktore widzialem, wtedy zdejmuje noge z gazu. Moze po polskich drogach jezdzi tylu glupcow, ze im nic nie przemowi do rozsadku co?

Madry Polak po szkodzie. - no wlasnie jak sie o tym mowic nie bedzie to jak ludzie beda o tym wiedzieli ;>? Pytacie sie czy chcialbym aby reportaz zrobili o mojej rodzinie jakby cos sie takiego stalo. Otoz tak, chcialbym, moze takie cos by przemowilo komus do rozsadku i uratowalo jego zycie. Nie myslcie tylko o sobie.

Dyskusje mozna prowadzic na kazdy temat. Kazdy ma jakies zdanie na to co widzi, czyta. Warto cos powiedziec madrego, kazdy sie czegos nauczy. To wlasnie przez brak dyskusji (nie klotni, zaznaczam!) ludzie glupieja.

Wytykasz mi ze potepianie innych przychodzi mi tak latwo. Ja potepiam nie tylko innych, u mnie w rodzinie pare takich kwiatkow tez sie znalazlo i tez nie boje sie powiedziec swojego zdania. To nie ma na celu sprawiania nam przyjemnosci, to jest w jakims stopniu odpowiedzialnosc obywatelska (jesli bylas w szkole to powinnas wiedziec co to znaczy), potepianie takich osob, ma na celu uswiadomienie innym co jest zle, a przemilczanie oznacza akceptacje. Przyklad. Jakbys widziala dziecko ktore jest maltretowane przez rodzine pewnie bys to przemilczala, wtedy dziecko by mialo przesrane do konca zycia. Gdybys zareagowala dziecko byloby uratowane. Teraz chyba wiesz o co mi chodzi. Tak samo jest z bojkami w szkolach. Pisze bo mam nadzieje ze ktos to jednak czyta i bedzie wiedzial zeby nie wsiadac do auta z pijanym kierowca, lub z czlowiekiem ktory nie umie jezdzic, ze nie nalezy dawac kierownicy wlasnie takim ludziom i zeby tacy ludzie sami wiedzili ze nie mozna wsiasc na miejsce kierowcy. To jest zawsze krok od tragedii.
Nie milczmy, nie akceptujmy czegos takiego. Nauczy to cos kazdego z nas.

Tak można go wynająć na wesela widziałem nie raz na mieście wizytówki właściciela.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org