Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak Donald spełnia kolejną obietnicę! |
ktos wspomnial o zespole Romans z Wizny,bylam na weselu i tylko nie to!!!!!!!!!zepsuli siostrze cale wesele!!!!! DNO i WODOROSTY!!!!! ostrzegam przed nimi!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak Donald spełnia kolejną obietnicę! |
Ja tam wiem jedno kazdy cisnie ile wlezie na drogach( które mamy do bani jak zaden inny kraj) i to jest przyczyna tego wypadku tez aczkolwiek kierowca napewno to widział i mogł jechac wolniej. zreszta takich wypadków to dziennie jest masa, tyle tylko ze ten blisko nas tak wiec nic mnie to nie rusza.
|
|
jak moge cos napisac to pisze NIE WYCHODZ ZA MAZ PO CO CI TA BZDURAA NIE BADZ GŁUPIA
|
|
tubis jest na Mazowieckiej w tym bloku obok poczty a dokladnie to obok sklepu z artykulami dla zwierzat i weterynarza.
|
|
taak, kobiety sa niewolniczkami urody ale robia to z wlasnego wyboru (WŁASNEGO) ale z trzech powodow kobiety chca: 1. podobac sie facetom 2. podobac sie sobie 3. czuc sie ladniejsza od innych kobiet jasiu poza tym co wymienilies kobiety maja jeszcze pms celulit rozstepy odrosty zbyt proste lub zbyt krecone wlosy nigdy nie maja sie w co ubrac nigdy nie maja za duzo butow itd itd itd mozna wymienac w nieskonczonosc
|
|
Niestety Romans sie nie nadaje do nieczego... Zespol Amor slyszalem i naprawde polecam. Cała trójka ładnie śpiewa, dobrze grają. Fajne oczepiny, mało przerw naparawde zespol wart zaufania, no i chyba nieduzo biorą.
|
|
no ja mam troche inne zdanie niz Wy... Ja mam TDS-a i sprawuje sie elegancko a juz ma spooory przebieg ... Co do pompy to jak sie sypie to uszczelnianie i i nne pierdoły pomoga ale na krotka mete... Lepiej dolozyc i kupic nowa. Pozdrawiam
|
|
Wie ktoś może kiedy odbędą się łomżyńskie juwenalia? Z góry dzięki ;)
|
|
3,4,5 czerwca http://www.juwenalia.lomza.pl/index.php?kategoria=Plan%20imprezy „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
pan Kołakowski nie tylko Magdalenkę obuł. Tacy jesteście za p. Posłem ? To może ktoś wie jak to p. Poseł razem ze swą szacowną mamą oprawili w świetle prawa pewną rodzinę z majątku...
|
|
dokładnie w tym miejscu dużo Łosiów przebiega, pewnie swoją trasę mają... moźe im wbiegł na drogę?
|
|
http://wyslijto.pl/plik/mhiwbmjj5r Jesli chcesz to sprawdz
|
|
wiekszosc tego co wymienilas, nie jest naturalnym problemem, a skutkiem owyh zahowan ktore w czesniej wymienilas lub tesz sa tak puste rze az zal komentowac dokladnie
|
|
los na 2 nogach :}
|
|
a jak nie hce to co robic?
|
|
uleż się na pi.zde i siedź !
|
|
z lomzy...pozdro
|
|
witaj, ogrzewałem dom olejem okolo 10 lat w zeszłym roku przeszedłem na eko groszek , na oleju zima wychodziła mnie od7 tys do 12tys na eko groszku około 4tys, opał brałem z wygody i od Kurpia oba oleje byly dobre, mogę poleci obu dostawców , potrzebujesz oleju do użytku domowego ? czy jakieś większe ilości do na przykład piekarni czy masarni i???
|
|
amorr to rze tam cos pisza to nie znaczy rze tak bylo. w artykule jest tez nipisane ze jak wypadl z drogi to zaliczyli kilka drzew ("wypadł z drogi i rozbił się o przydrożne drzewa.")
|
|
czy ktoś może wie czy w łomży ktoś wykonuje tapety natryskowe . jeśli tak to za ile i może jakiś numer telefonu kontaktowy
|
|
Logic86 mylisz się, dzięki takim komentarzom i nagłośnieniu sprawy, pokazaniu zdjęć może kilku półgłówków zastanowi się następnym razem, czym to się może skończyć, czy Ty pracujesz w domu pogrzebowym, że na Tobie takie zdjęcia nie robią już wrażenia, zapomniałem Ty jesteś z "Jasnogrodu" i wychodząc do sklepu potykasz się codziennie o zwłoki ludzi. Najbardziej wk... tacy ludzie, jak Ty co słoma z butów wystaje, a pojechał 2 razy do hipermarketu i udaje wielkiego krawaciarza. Bez komentarza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |