Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Białostocka GDDKiA i zarząd województwa - kiedy skończy się cyrk? |
danielos9 zgadzam sie z Tobą, w naszym miescie jest za mało rozrywki. Władze miasta powinni zwrócic szczególną uwagę na młodzież w wieku 15-17 lat, i zapewnic im odpowiednie miesca do rozrywki. Po co małolaci maja chodzic i pić piwo po klatkach albo gdzies indziej, lepiej jakby poszli sobie pograc w kregle lub bilard. Widze bardzo często jak młodziez w wieku 17 lat nie moga wejśc do "metro" lub "atomu" a chca sie gdzies pobawic, zamiast błąkąc sie po osiedlach z browarami w kieszeni mogli by inaczej spędzić ten czas...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Białostocka GDDKiA i zarząd województwa - kiedy skończy się cyrk? |
dajcie spokoj przypatrzcie sie cenom one nawet nie sa nizsze tylko wyzsze niz w osiedlowych sklepach !!!!!!!! to jest jedno wielkie g....
|
|
danielos9 he he he chce zablysnac na forum :D
|
|
Wczoraj jak zobaczyłem to co się działo przed stokrotką to mi przypominało jak kiedyś było w PRL-u jak wszyscy się pchali na papier toaletowy i inne produkty. Ale już czasu PRL-u mineły ... ale wczoraj tak tam było jak na wiosce... wogóle Łomża to wiocha niedaleko mnie są chlewy i jakieś gospodarstwo a w lato i jesień tak bije tam że wynosze się chyba niedługo bo Łomża to taka wiocha po drogach ciągniki jedzą a nanich rolnicy juz na sklepy atakują a żeby pokazali takie zdjecia na kraj to był by kwas że tacy ropnicy sie pchali na taki ładny sklep ja nic nie mam do sklepu tylko do tych rolników co smoła wychodzi z butów .... ![]()
|
|
Czy w Łomży w najbliższym czasie powstanie jakiś zakład albo takie duże przedsiębiorstwo ?? bo mało tych zakładów w Łomży a bez zrobotnich dużo jest ...
|
|
Jacy mieszkańcy - takie miasto ![]()
|
|
nie podoba sie mozna zawsze zmienic i sie gdzies przeprowadzic :D
|
|
a madzejszego tematu nie bylo ?
|
|
Tiger to kolejna jaźń Bartusia vel Śledczego vel Barteza vel .......... już nic nie mówię
|
|
No a ja co napisałem ? (....wynosze się chyba niedługo bo Łomża to taka wiocha ....)
|
|
HEHEHE jeśli powstanie jakiś zakład to chyba psychiatryczny klientów mu napewno nie zabraknie ;)
|
|
Mam prosbe do ogółu... czy jakis łomzynski lokal, oprócz yamki, ma swoja stronke www? jesli ktos z w was wie to prosze o adresy...
|
|
Tak ma powstać kolejny zakład pogrzebowy!!!! pozdrawiam.
|
|
Jeżeli Atom to lokal to masz: http://www.klubatom.prv.pl/
|
|
to bardzo proste: menu-->moje-->dźwięki-->wybierasz dzwonke-->otwierasz go-->pozniej opcje i ustaw jako. Powodzenia ;)
|
|
Ten Kalendarz przesadził z tym że Łomża to wiocha no cóż jak mieszka gdzieś na Zawadach to wiadomo że jedzie smrodem i dokoła ciągniki jeżdżą no ale Np. ja to mieszkam w centrum miasta i jak na razie nie widziałem pod moim blokiem traktorów albo chlewów Kalendarz złą dzielnice wybrałeś .
|
|
Gdzie można nagrać jakieś gry albo kupić ale jak kupić to nie oryginały .A nagrać to oryginały na płytkę za jakoś przystępną cenne ??
|
|
Pytasz czy często ?.... praktycznie każde włączenie komputera łączy się z używaniem oprogramowania, bo już sam Windows czy Linuks to programy. Co do programów roku 2004 to moje typy: 1. Total Commander 2. Opera 3. Nero a z gier to nie wiem... nie gram. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
z tego wszytkiego to mi sie najbardziej podoba :D:::::: ..Tylko osiedle i przyjaciele pozwalaja mi odczuć ze niejestem zerem..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |