Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
i dobrze gada. |
w yam impreza się odbędzie ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: i dobrze gada. |
Nie liczy sie wyglad a to co ma koles w głowie,bo pewnie nie jednego z was by zawstydzil.
|
|
Prezydent i premier przeginaja .... robia sobie show z ludzkiej tragedi zeby tylko pokazac kto jest bardziej wspolczujacy... beda teraz obiecywac a i tak H*ja zrobie jak zwykle. 5 zaloba za kadencji Kaczynskiego ... gratuluje mu pomyslu na podniesienie sondazy :P W Polsce jest zaloba ... ale od 2005 roku od czasu jak zaczal rzadzic Kaczka. Pierw niech dadza pieniadze na zalegle obietnice (po ostatnich zalobach) a pozniej obiecuja pomoc kolejnym.... UE nas wysmiewa pewnie teraz... Wstyd mi za siebie i ludzi ktorzy na niego glosowali....
|
|
re: rolnik69 i ja sądzę, że jeszcze nie jedną z nas ten club zawstydzi. Ponoć podczas "Dżaga szoł" cała "Amnesia maxx team" ma się podczas imprezy przebrać za akumulatory i nawzajem ładować do białego rana. Ja napewno będę czuła się zawstydzona Po tym wszystkim sami skończą w psychiatryku.
|
|
re: figlarka Przede wszystkim cześć, bo zwracam się bezpośrednio do Ciebie. Przyznam, że czasami Twoje wypowiedzi są ciężkie w tym sensie, że bywasz brutalna/ny, ale to ma swój urok. Przechodząc do tematu. Zgadzam się z Tobą w 200%. Uważam, że ogłaszanie żałoby narodowej trwającej trzy doby jest naprawdę ogromną przesadą. Z pewnością znajdą się tu jej obrońcy którzy będą pisali o solidarności z rodzinami ofiar, a więc co do solidarności. Jeżeli kogoś stać niech pomoże, jak nie - niech się pomodli do czegoś lub kogoś jak woli, ale nie oszukujmy się Ci ludzie znaczyli dla nas tyleż samo co my dla nich. Opłakuje się bliskich nie obcych. Pewnie, że można powiedzieć współczuję i wydarzyła się tragedia, bo tak się stało, ale nie jest to tragedia narodowa tylko tragedia dla rodzin ludzi którzy tam zginęli. A nadużywanie mam wrażenie już teraz tylko pojęcia żałoba narodowa jest zbędne. Możesz pomóc - pomóż, nie możesz nie szkodź. Swoją drogą jak nasze władze pięknie potrafią o pomocy mówić. Szkoda, że bardzo często są to tylko słowa.
|
|
hmmm ciekawe...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |