piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
no, chyba sprawa się rypła,

A ile dostajesz za oddanie na złom?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: no, chyba sprawa się rypła,

Bo to Łomża ''zacofane miasto'' nawet strony internetowej nie potrafią na bieżąco prowadzić ,wszystko trzeba spiepszyć .

szukam jakiegos mechanika ktory zna sie dobrze na vag-u (silnikach tdi vw-audi)

Siema.
Szukam piosenki i chyba wykonuje ją zespół Gregorian ale nie jestem pewien, muzyka często leci jako podkład, gdy odpalają fajerwerki.
Ciągle szukam :]

Wesołych !

no ale ja chce wiedzieć czy muszę oddać auto kompletne czy moge np samą karoserię z numerem VIN???? no bo jak mam im tam zapłacic przy tym 300 zł to co to za układ żeby on na nim jeszcze ze 2-3 tysiące przyciął????wole posiedzieć z kluczami i sam go rozebrać na części:P

L-karnityna+dobra dieta+ćwiczenia fizyczne!
L-karnitynę brać najlepiej na czczo rano i do tego pobiegać trochę,a po południu siłka itp

A ja za z 60zł mam alkoholu zapoji i wiele więcej a miejsce za darmo na łonie natury :) każdy lubi to co lubi inni lubią wdychać smrody i jeszcze za to płacić a nie którzy nie :)

Ja tak samo

Kasia Arbuz-bardzo dziekuje za cenne dla mnie informacje.

przemo8091, bo nam zabijesz chłopaka, bez przesady, z Twojego nicku wnioskuje że jesteś jeszcze młody, więc stosuj się do moich zaleceń, ja chłopie schudłem 20 kg w dwa miesiące, fakt katowałem się ostro, i nie polecam takiego sposobu, dlatego z własnych doświadczeń, mogę Ci spokojnie doradzić.
Co do L-karnityny, dobra jest ona na odchudzanie, tylko wtedy, jak stosujesz odpowiednie dawki do swojej masy ciała, ale fakt na wspomaganie przy nadmiernym wysiłku, jest w miarę. Bierz spalacz, co najmniej po dwóch miesiącach, bo przez pierwsze dwa, Twój organizm redukuje najwięcej, i spalacze Ci nie wiele dają, tylko odnosisz mylne wrażenie, że dzięki nim tak schudłeś. A tak naprawdę, to Twój organizm to robi, dopiero po ok. dwóch miesiącach, następuje zastój, i wtedy warto się wspomóc, ale musisz pamiętać, że każdy organizm reaguje inaczej, zresztą sam będziesz widział.
ps. pamiętaj dużo biegaj, nie jedz po 18, i zero słodyczy.

ile to jest "duzo biegaj" w przeliczeniu na kilometry ?

I klops nie dzala.

widze sami znawcy odchudzanie temat rzeka kazdy ma swój nisamowity sposób i jest ekspertem w tej dziedzinie śmiac sie chce moge podac twarde fakty wg. ankiety/głosowania najlepszym spalaczem tłuszczu okazał sie Animal Cuts najlepszymi ćwiczeniami są aeroby nie trzeba biegac po 2 km powiem ze nieraz trzeba i więcej chodzi o utrzymanie konkretnego pulsu i czasu wysiłku 40-45 min biegania jazdy rowerkiem itp jest to czas najefektywniejszego spalania tłuszczu czyli w tym czasie organizm pobiera najwiecej tłuszczu który sie spala jeżeli ktos chce duzo jesc i nie ćwiczyc to nici z odchudzania choćby jadł najlepsze suple radze przemyslec to co napisałem bo bez diety i ćwiczen mozna pomarzyc o schudnięciu życze miłej pracy nad sobą pzdr.

Tyle zarcia w lodowce a oni po mc chodza ;)

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=GW&Date=20090320&Category=REG20&ArtNo=225418281&Ref=AR&MaxW=580&border=0&title=1

TO TEN koleś jest tam managerem ??? - ja pierniczę ale fakt jaki club taki management ;) ...powodzenia

nie zamierzałem robić zakupuw, nie zrobiłem zakupów. istnieją nie tylko sklepy spożywcze (to taka drobna uwaga).

Z powodu pożaru hotelu socjalnego w Kamieniu Pomorskim.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org