Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"To festiwal chaosu i zaniedbania!" Żądają odwołania ministra. |
polecam panią Agnieszkę Glinojecką super strzyże, materiały bardzo ciepła i miła osoba, sama wizyta u niej to sama przyjemność
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "To festiwal chaosu i zaniedbania!" Żądają odwołania ministra. |
Za 200 zł to możesz wynająć, ale pokoik i to nie koniecznie.
|
|
Witam ile można wziąść za Xbox'a 360 , przerobionego, z poprawionym chłodzeniem,zabezpieczonym przed RROD, przerobionym najnowszym flashem IEXTREME, 2 gry w zestawie, okablowanie(brak pada bo zostal do Elite). X pochodzi z wersji premium.Czy moglibyscie mi zasugerowac za ile $ mozna go sprzedac.
|
|
witam, otoz nurtuje mnie pytanie, jezeli 17-latek jezdzi samochodem, i niebiescy zlapia go, to co za to moze dostac?? jakies zawieszenie na prawko? ze prezz kilka lat nie moze podchodzic? i co jeszcze? Takos
|
|
Dżawa możesz podać mi namiary na tą fryzjerkę z białego? Tel, adres, nazwisko? z góry dzięki! W Łomży niestety nie odnalazłam fryzjera który by mi odpowiadał, nieważne jakie dasz im wskazówki - i tak zrobią po swojemu.
|
|
No no no Kola już Ty mnie w nic nie mieszaj! Miejsc SIEDZĄCYCH nie ma już chyba NIGDZIE, KONIEC, KROPKA Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Uśmiałem się do łez. Trafna ocena kwiatu młodzieży. Z niecierpliwością czekam na następny odcinek o małoletnich pustakach :) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
licznik a co ty tak zmieniasz operatorow neta? Chyba jeden jest w amnesi lunger bar:))))) a drugo amnessiimaxx:))))) a tak na marginesie moja znajoma wczoraj byla tez i stoliki byly tylko za rezerwacje podobno trzeba placic jak za apartamenty w Mariocie:))) i zrezygnowala takze nie osmieszajcie sie;)
|
|
508403403 tylko i wylacznie!!!!
|
|
5 maja pobor wczoraj zadzwonili i wrescie wysylaja na komisje lekarska w rzeszowie
|
|
taaa i jest zapewne z Łomży :D:D
|
|
__________________ .._..,._ _______________.__.'…..…_) _______________<_,)'…..-"a\ _________________/'...(……..\ ___._.-----..,-'…………...(`"--^/ ____//.……….……….……./ ___(|………`;……..……..\ ____\…..;.----/…………,/ …..\\///……\\//..\/..\\//…..\\///… \\\\////....\\\////....\\\\\/////....\\\//// Malutki baranek ma złote różki, pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki, gdy nikt nie widzi chorągiewką buja i cicho beczy Wesołego Alleluja!!! WESOŁYCH ŚWIAT:) Santreo
|
|
http://www.smog.pl/wideo/23933/zydowscy_turysci_w_strefie_gazy/
|
|
adamosxx co do czeczeńców to wcale nie jestem za tym żeby tu mieszkali. zakładasz ch***uj wie który temat o tym samym.i co myślisz że to coś pomorze? ile ty masz lat?15?bo śmieszny się robisz.i tyle w temacie. Santreo
|
|
myziorek a powiedz mi czy to we wszystkich województwach tak jest-ten 5 maj? mam do Was Kochani pytanko....powiedzcie mi jak pytania na WZ mogą mi się trafić z ustawy o policji...miał ktoś jakiś zestaw pytań z tego?
|
|
hehe dobry żart krs
|
|
Nie wiem czy to przypadek, ale wczoraj jadąc samochodem po północy parę minut zauważyłem telefon taki jak mówisz (czerwony) na środku ulicy przed torami na Piłsudskiego, zatrzymałem się ale telefon ten już był bez baterii i na dodatek rozjechany bo był połamany, karty sim tam nie widziałem. Odrzuciłem go z ulicy na trawnik koło tego zakładu Miliskiewicza, możesz tam się przejść i poszukać przynajmniej jak coś to porównasz IMEI Pozdrawiam.
|
|
po kryminale chodzi plotka by wydymac Rejsa Piotrka? jeba... lech poznan propozycja na temat zastepczy Santreo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |