Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sataniści mają swój znak w polskim sejmie |
jest wporządku i na czas.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sataniści mają swój znak w polskim sejmie |
Ja wczoraj wchodząc na nk zobaczyłem zdjęcia dziewczyny (14-16 lat),która wraz ze swoją koleżanką skakały i ganiały się po nagrobkach na cmentarzu żydowskim (ten niedaleko Szosy Zambrowskiej) O_o .Po prostu tragedia.Opis pod zdjęciami "Kto się z nami pogania?",a najlepsze były komentarze:"Słituśśśśne focie xDDDDDDDDdd" ,"Moje dziewczynki :*:*:*:*:*" itp. itd. :| . Ludzie to jest poniżej jakiejkolwiek krytyki.Sam mam 18 lat ale mi nigdy nie przyszło do głowy coś tak bezczelnego i nieodpowiedzialnego,jak byłem w ich wieku,chociaż było to zaledwie parę lat temu...i dziwić się ,że ludzie mówią "...ta dzisiejsza młodzież" Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Dawno, dawno tamu była sobie osoba "H"istoryjka ;-) Żyło się w niej bo licznik odwiedzin był naprawdę duży, a Aneta1985 ma rację,gdyż zdrowa nie jest, szukam mężą w podobny sposób jak madziusmadzius podrywając na forum ......... chce kupic używanego faceta:) ale ......mi smutno. Czemu Ci smutno pyta nieznajomy ?Bo pisze Historyjka przez CH i dzieci nazywają mnie analfabetą i ciągodrutem :((( No to masz problem he he ....ale to nic,niedługo będą święta i się wszystko wyprostuje bo za górami i za lasami...była sobie chatka ...zyla sobie taka ja samotna babka :) to ja.. kto pokocha? pyta babka :) Sie wypnie to pokocha to nie jest milosc. ide spac moze jutro ktos pokocha pst iskierka zgasla :) ..... i ch.u.j. Ale kiedys kiedys dawno temu ...... pies walil jeza strasznie go bolalo ale byl dzielny i zlał mu się na ryja... a wszystko to widział gajowy Marucha.Zatem jeża też wyrucha. Na nic jęki, piski i chimery bo gajowy walnął jeża z buta aż ustało mu kawał druta, szpenio - człenio!!!!
|
|
wyrazy podziwu dla ich rodziców... ze własne dzieci na małpy wychowali..
|
|
Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z was orientuje się czy u nas w szpitalu przyjmuje dietetyk? Jeśli ktoś wie, to w którym miejscu mogę go odnaleźć? Pozdrawiam
|
|
Dawno, dawno tamu była sobie osoba "H"istoryjka ;-) Żyło się w niej bo licznik odwiedzin był naprawdę duży, a Aneta1985 ma rację,gdyż zdrowa nie jest, szukam mężą w podobny sposób jak madziusmadzius podrywając na forum ......... chce kupic używanego faceta:) ale ......mi smutno. Czemu Ci smutno pyta nieznajomy ?Bo pisze Historyjka przez CH i dzieci nazywają mnie analfabetą i ciągodrutem :((( No to masz problem he he ....ale to nic,niedługo będą święta i się wszystko wyprostuje bo za górami i za lasami...była sobie chatka ...zyla sobie taka ja samotna babka :) to ja.. kto pokocha? pyta babka :) Sie wypnie to pokocha to nie jest milosc. ide spac moze jutro ktos pokocha pst iskierka zgasla :) ..... i ch.u.j. Ale kiedys kiedys dawno temu ...... pies walil jeza strasznie go bolalo ale byl dzielny i zlał mu się na ryja... a wszystko to widział gajowy Marucha.Zatem jeża też wyrucha. Na nic jęki, piski i chimery bo gajowy walnął jeża z buta aż ustało mu kawał druta, zboczuchy
|
|
Poszukuję dobrego fachowca od naprawy centralnego zamka i podzespołów tego typu. Czy wie ktoś coś na ten temat ?? :-) Upośledzonej części forumowiczów z góry dziękuje
|
|
madzius zalapala...
|
|
Przeciw , a co do ofiar gwałtu , to ciebie zgwałcili a ty zabiłaś niczemu winne dziecko i kto wtedy jest gorszy . Można oddać do adopcji , ale zawsze najłatwiej zabić i pozbyć się problemu .
|
|
udało się :))) juz kazdy powinien miec na poczcie wiadomości tzn testy i pare wskazówek:))
|
|
majka3: Dzisiaj babka do mnie zadzwonila i mam wywiad w czwartek juz sie boje :( ale jakos dam rade :) pozdro
|
|
bo to ku,rwa jest patologia a nie rodzina... alkoholizm i koks...brudasy...aby tylko sie naje.bac i odpierd.alac
|
|
strzelnica na Małachowskiego?, a po drugie jak jakiś baran nie umie zaparkować jak należy tylko na dwóch miejscach staje to trzeba zaparkować czasem na trawniku, bo gdzie indziej brak miejsca, i widzę że autor postu chyba nie jest zmotoryzowany bo naprawdę nie wie co pisze
|
|
Kolego, nadmieniam, ze nie jestem w tę sprawę bezpośrednio ani pośrednio zaangażowany, znam tylko ogólnie znane fakty. Jak wieść gminna niesie, sprawę wygrał Pan Kucisz- to wiem od niego. Ten "od purchawek" o ile wiem to sprawy jeszcze nie robił więc jakąż miałby przegrać? Zresztą można sie o to jego zapytać. Wiem też, że to urzednicy sprzedali działki pod Lidla jakiemuś faciowi, a ten odsprzedał Lidlowi za wielokrotnie większą sumę - i to jest właśnie podejrzane bo to od właścicieli mógł Lidl to kupić i im zapłacić. Dokładne dane powinieneś uzyskać w magistracie bo jawność informacji powinna być udostępniona przez urząd, a z tego co wiem informacji pełnej dotąd nie ujawniono (ze wszystkimi danymi). Jak można wnioskować to widocznie sąd unieważniając te decyzje musiał mieć do tego podstawy prawne. To - na razie - tyle. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |