Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czego się tak prezes boi? |
Jesli chodzi o jedzenie , na pewno bedzie dostosowane do kazdego dziecka oddzielnie , kazde dziecko jest inne i kazde inaczej je , opieka medyczna ..... trudna sprawa o tym nie pomyslałam .....i bede musiała sie zastanowic co z tym zrobic ..... , czyli jednym słowem byłby zapotrzebowanie ?? bardzo sie cieszę , jesli macie jeszcze jakies pomysły aby takie miejsce mogło powstac tak jak sobie wyobrazacie napiszcie bede bardzo zadowolona z kazdej sugestii
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czego się tak prezes boi? |
zna może ktoś z was nauczyciena gry na gitarze basowej, jakie są ceny za lekcje i ogólnie prosze o pomoc
|
|
kiedyś zawsze piłem wyborowe albo lecha ostatnio najbardziej mi smakował export teraz pije lech ewentualnie tyskie żadnego z łomżyńskich już nie tykam za to że w środku ligi olał ŁKS przez co mało brakowało klub by się rozpadł oczywiście (do współy z prezydentem). ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło przez to że przestałem pić łomżę browar traci kilkaset złotych w ciągu roku a oprócz mnie jest jeszcze wiele osób które również przestały co już daje kilka tysięcy zachęcam wszystkich do bojkotu "browaru łomża"
|
|
wiesz co to szkoła muzyczna????????????????????????????? ile mozna kórwa pisac o "nauce gry na gitarze" idiotko
|
|
http://gabi-net.pl/gabinet-nefrologiczny/miasto-Lomza/lekarz-83
|
|
naiwniaki :P haha na wszystko sie połaszczą :D
|
|
hmmm redakcja nie postarala sie jak na prima aprilis to cienko cienko....
|
|
i na majowe biorę 5 zgrzewek Łomżyńskiego o
|
|
Pił ktoś z Was svyturys Ekstra ? Moim zdaniem bardzo dobre piwo, a z Polskich to lech, tyskie, żywiec, chociaż tatrą czy warką, też nie pogardzę. pozdrawiam
|
|
taaaa jajek się zachciało wieszać na choinke,cycki se powieście he ;P no słaby ten aprilis ;P
|
|
Dziś jest mecz w tenisa stołowego w Hali im. Olimpijczyków Polskich. Wie ktoś może w jakiej cenie są bilety na to spotkanie i ewentualnie, czy i o której będzie transmisja tego meczu w TVP regionalnej? Z góry dziękuję za odpowiedź!!! "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
ODDAM KONIA W DOBRE RĘCE !!! Takos
|
|
Dzisiaj zaliczyłem WZ. Teraz czekam na skierowanie na badania. Czy ktoś kto już ma to za sobą może napisać których lekarzy trzeba "odwiedzić" ;) ?
|
|
Co tu duzo gadac doner kebab jest i tak chyba najlepszy,a na drugim miejscu na dworcu!
|
|
IPN ; Coś mi się nie chce wierzyć że dają więcej niż 200gram mięsa + u mnie płacisz za jakość więc pytanie powstaje ile dostajesz mięsa a ile skóry ? skoro ja płace nie 13.50 a 21.50 za kilogram ? Goździkowy: Z Tego co wiem to dowóz normalnie kosztuje 10zł u nas 5zł przy większych zamówieniach jest na dodatek upust.... Ja jak Ja : na dworcu mają 3 mikrofale i walą na każdej kebab :) my słyniemy z prażonej cebulki i do każdego kebabu itd dajemy ją... jeśli ktoś nie lubi pomidora cebuli czy cebulki prażonej(z czym się jeszcze nie spotkaliśmy) to zazwyczaj mówi to przy zamówieniu ? :) gyros na dworcu 13.50zł u nas 12 + 1zł extra mięso i napewno za cene 13zł dostaniecie dużo więcej mięsa niż na dworcu pomijając jakoś... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Siemka.Chce usunac konto na 4lomza ale tu niewidze zeby byla taka opcja czy ktos wie jak mozna to zrobic ;> ?:D Z gory dzieki. Pzdr.
|
|
i 4:0 dla Polski do konca I połowy :)
|
|
Boguski jest najlepszy na boisku i niech tylko ktos sprobuje zaprzeczyć!!!!Zeby tylko go Wisła nie sprzedała do pierwszego lepszego zagranicznego klubu bo rozmieni sie na drobne jak wielu naszych.Życzę mu zeby na stale zagoscił w reprezentacji a dzisiaj ustrzelił co najmniej hat-tricka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |