Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rozkoszna **** Lenina.Henryk Pająk |
Cygan jesli uczysz się tak jak piszesz to nie dziwię się,że masz przechlapane.Znam Koconia bardzo dobrze i wiem,że ma bardzo duży szacunek do tych co się uczą lub się chociaż starają.On potrafi na odległość wyczuć takiego co go olewa.jeśli tak jest to on olewa go także,proste.A poza tym,zgadzam się z ''masakrą'',on zdobył naprawdę ciężką pracą swoje wykształcenie i spoczywa na nim duża odpowiedzialność za tylu ludzi.nie może poprostu pozwolić sobie na taki luz jakbyście chcieli,bo byście mu weszli na głowę i robili co chcieli,a przecież nie na tym polega wychowanie i kierowanie taką szkołą.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rozkoszna **** Lenina.Henryk Pająk |
chciałbym przeprowadzic taka sonde dla rodziców dzieci od 6 m. do 2 lat : czy jesli powstałoy w Łomzy miejsce dla w/w dzieci ( nie złobek) cos w stylu wesołego domu opieki dla maluchów :) gdzie dziecmi zajmowałby sie doswiadczone mamy , to czy skłonni bylibyscie oddac malucha pod taką opieke na kilka godzin ?? oczywiscie kazdy maluch miałby swoją odpowiednia diete jaką ma w domu, odpowiednią plegnecje dla kazdego z nich , oraz odpowiednie zabawy itd itp . powiedzcie co sadzicie na ten temat.
|
|
ewcia299 napisz napisz....6595228 bo ja JUTRO mam ms ajajajaja:/ piotrek34 jakbyś miał chwile wolną też proszę o kontakt:)
|
|
Jedno zasadnicze pytanie - za jaką cenę ???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |