środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rozkoszna **** Lenina.Henryk Pająk

Cygan jesli uczysz się tak jak piszesz to nie dziwię się,że masz przechlapane.Znam Koconia bardzo dobrze i wiem,że ma bardzo duży szacunek do tych co się uczą lub się chociaż starają.On potrafi na odległość wyczuć takiego co go olewa.jeśli tak jest to on olewa go także,proste.A poza tym,zgadzam się z ''masakrą'',on zdobył naprawdę ciężką pracą swoje wykształcenie i spoczywa na nim duża odpowiedzialność za tylu ludzi.nie może poprostu pozwolić sobie na taki luz jakbyście chcieli,bo byście mu weszli na głowę i robili co chcieli,a przecież nie na tym polega wychowanie i kierowanie taką szkołą.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rozkoszna **** Lenina.Henryk Pająk

chciałbym przeprowadzic taka sonde dla rodziców dzieci od 6 m. do 2 lat
: czy jesli powstałoy w Łomzy miejsce dla w/w dzieci ( nie złobek) cos w stylu wesołego domu opieki dla maluchów :) gdzie dziecmi zajmowałby sie doswiadczone mamy , to czy skłonni bylibyscie oddac malucha pod taką opieke na kilka godzin ?? oczywiscie kazdy maluch miałby swoją odpowiednia diete jaką ma w domu, odpowiednią plegnecje dla kazdego z nich , oraz odpowiednie zabawy itd itp . powiedzcie co sadzicie na ten temat.

ewcia299 napisz napisz....6595228 bo ja JUTRO mam ms ajajajaja:/
piotrek34 jakbyś miał chwile wolną też proszę o kontakt:)

Jedno zasadnicze pytanie - za jaką cenę ???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org