Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polowanie na Złotego czas zacząć |
hehe chodnik szeroki a Tobie malo miejsca?? chyba szedles do pracy do ery lub orange:D hehehe nie ma to jak PRL wszystko bylo szare i nikt sobie balonow nie wystawial:) DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polowanie na Złotego czas zacząć |
majówka odbędzie się w ratuszu:D Takos
|
|
Sory Glut wierz lub nie ale ja w tej szkole nigdy za nic nie podpadłem, wrecz nie najgorzej mi idzie. Ja poprostu nie rozumiem tego dlaczego niewinne osoby maja ponosi konsekwencje za jakis debili. Normalnie Jacek wprowadza reżim , czysta dyktatura... Dzieki takim szkołom jak mechaniak to nie dziwne ze Stres staje sie choroba cywilizacyjna... Człowieka aż trzesię jak tam sie posiedzi kilka godzin i co jakis czas Jacus wymysla coraz to nowsze reguly ktore sa po prostu smieszne... A ja nie naleze do tych ktorzy du.. liżą nauczycielom, bo tacy napewno maja dobrze w tej szkole, ale na takich patrzą z taką sama pogarda jak na dyrektora....
|
|
tak, wszyscy idziemy na majowke do ratusza na wielkie grillowanie ;P
|
|
jeśli są jakieś chętne drużyny to prosze się zgłaszać na adres e-mail podany wyżej i się dogadamy czekam na kontakt
|
|
U kogo można zrobic badania sportowe takie do klubu?
|
|
Trzeba by było zgłosić się do TTKF w Łomży, że jest dużo chętnych, i może w końcu coś się ruszy w mieście...
|
|
Wiesz. Myślę, że najszybciej w Białymstoku zrobisz, ale też będziesz musiał zapłacić. A w klubie Ci nie zrobią? W którym klubie trenujesz?
|
|
moze to wynik zimnych warzyw...
|
|
Najbliższy lekarz sportowy znajduje się w Kolnie. Ale cennika Ci nie podam, bo byłem tam dość dawno temu ;)
|
|
moim zdaniem "Miłość to radość z bólu ciała i śmiech z cierpienia duszy" - na pewno bedzie piekna, na pewno jest bolesna, na pewno byla tragiczna...kazdy na swoj sposob poznaje milosc
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |