wtorek, 22 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto pierwszy z tą federacją wyskoczył?

na ulicy ks. Anny

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto pierwszy z tą federacją wyskoczył?

uważaj cobyś się o niego nie potknął.... Narzekacz chol...ra. Jakby innych problemów nie było

a ja Tam nie mam żadnych zastrzeżeń do tego salonu.zawsze miła i profesjonalna obsługa.moja cała rodzina korzysta z ich usług i jakoś nikt nie narzeka.a co do cen za usługi to w porównaniu do innych "pseudo" zakładów w Piątnicy to jest Tanio.A i solarium mają dobre ;-) Pozdrawaiam Alfa Rider

Czytać, ludzie przemiły, czytać do końca! Wysypisko ma być rozbudowane, powiększone, bazując na "tarym", już istniejącym. Terenów pięknej części Czartorii nie obejmie rozbudowa. Koniec spekulacji.

bamato03 - popieram w całej rozciągłości :)

w ciągu liczb brakuje 3..... poniewaz po dodaniu pionowym liczby układają sie rosnąco co 2.... :-)

Jarek

Rudy102 bo to jest jedyne rozwiązanie zarówno dobre dla miasta Łomży jak i samej Piątnicy. Gmina Piątnica będzie dalej istniała ale juz bez samej Piątnicy. Siedziba gminy byłaby w Jeziorku co by wzmocniło pozycje tej wsi a jednocześnie przyczyniłoby sie do jej rozwoju. Miasto Łomża dusi się już w swych granicach i naturalnym jest , ze wchłonie Piątnice do siebie i tak wszyscy będziemy mieszakć w mieście i nie będziemy już mieli wodociągów wiejskich ale miejskie.

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Treść jest ukryta

agniesia tam pier.dolisz, wiadomo że chłop musi podupczyć

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org