Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto pierwszy z tą federacją wyskoczył? |
na ulicy ks. Anny
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto pierwszy z tą federacją wyskoczył? |
uważaj cobyś się o niego nie potknął.... Narzekacz chol...ra. Jakby innych problemów nie było
|
|
a ja Tam nie mam żadnych zastrzeżeń do tego salonu.zawsze miła i profesjonalna obsługa.moja cała rodzina korzysta z ich usług i jakoś nikt nie narzeka.a co do cen za usługi to w porównaniu do innych "pseudo" zakładów w Piątnicy to jest Tanio.A i solarium mają dobre ;-) Pozdrawaiam Alfa Rider
|
|
Czytać, ludzie przemiły, czytać do końca! Wysypisko ma być rozbudowane, powiększone, bazując na "tarym", już istniejącym. Terenów pięknej części Czartorii nie obejmie rozbudowa. Koniec spekulacji.
|
|
bamato03 - popieram w całej rozciągłości :)
|
|
w ciągu liczb brakuje 3..... poniewaz po dodaniu pionowym liczby układają sie rosnąco co 2.... :-) Jarek
|
|
Rudy102 bo to jest jedyne rozwiązanie zarówno dobre dla miasta Łomży jak i samej Piątnicy. Gmina Piątnica będzie dalej istniała ale juz bez samej Piątnicy. Siedziba gminy byłaby w Jeziorku co by wzmocniło pozycje tej wsi a jednocześnie przyczyniłoby sie do jej rozwoju. Miasto Łomża dusi się już w swych granicach i naturalnym jest , ze wchłonie Piątnice do siebie i tak wszyscy będziemy mieszakć w mieście i nie będziemy już mieli wodociągów wiejskich ale miejskie. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Treść jest ukryta
|
|
agniesia tam pier.dolisz, wiadomo że chłop musi podupczyć
|