poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nie ma to jak miec czyste sumienie kiedy to w karcie do glosowania skreslilem wy

madziusmadzius.... jak coś to dostałem wejściówkę dla dwóch osób na Libera ;-)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nie ma to jak miec czyste sumienie kiedy to w karcie do glosowania skreslilem wy

madziusmadzius: jak coś... to mam wejściówkę dla dwóch osób i wcale nie widzę tego dużego baneru w Twoim poście ;-)

Re: nie ma to jak miec czyste sumienie kiedy to w karcie do glosowania skreslilem wy

ok zgadzam sie;p

Dziwi mnie postępowanie administratora ten strony. Zupełnie nie reaguje na bezsensowne posty, podczas gdy kasuje np WSZYSTKIE TEMATY związane z targami ślubnymi.

Z zadrości to robi ? ze złości ?

Człowieku. Opanuj się.

Re:A ten poseł mówi prawdę do EUkołchozu

zgadzam się z tym co piszesz ,ja nie zdałam tylko dlatego że mam dwuletniego synka i pani psycholog stwierdziła że nie jeste gotowa zostawić dziecka. Niezły argument co!

zgadzam się z tym co piszesz ,ja nie zdałam tylko dlatego że mam dwuletniego synka i pani psycholog stwierdziła że nie jeste gotowa zostawić dziecka. Niezły argument co!

czesc czy ktos moze wie jak szybko informuja o wynikach ms w rzeszowie

Re: nie ma to jak miec czyste sumienie kiedy to w karcie do glosowania skreslile

Czesiu-włatco móch,ćmoku,mondziole jeden!Jak ty sie wyrażasz?!Marsz do kąta!

Kochaniu...
zboczki...
Ja ciagle o tym mysle...
Ale nie mam dziewczyny...

Naszczecie mam reke!

do qwe.. moze zjedziesz na swieta z niemiec to ci pokaze burku co u niemca kible szoruje bo we wlasnym kraju poradzic sobie nie umie... zmywak i tyle

Treść jest ukryta

Chyba już za dużo pokazali ... !

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Re: nie ma to jak miec czyste sumienie kiedy to w karcie do glosowania skreslile

WITAM WSZYSTKICH
SZUKAM DOSWIADCZONEJ OSOBY DO NAMALOWANIA GRAFFITI. PROSZĘ O KONTAKT

Też mam takiego soniaka, szukałem długo i w końcu znalazłem ;]
Oto Link : http://k550i.pl/viewtopic.php?f=18&t=9037

Polecam te forum, ponieważ jest tam pełno przydatnych rzeczy itp

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

Czysta ksenofobia. Po co w ogóle takie cytaty człowieka niespełna rozumu?

Biskupom nie przeszkadzała świeckość profesora i wielokrotnie prosili go o pomoc medyczną, której on naturalnie udzielał i wielu osobom z tego grona ratował życie, dzięki swoim umiejętnościom. Sprawę znam z bezpośredniego źródła - przyjaciela profesora. Bez wątpienia był osobą nietuzinkową w swojej dziedzinie. Na pogrzebie nie było nikogo z duchownych, którzy zawdzięczali mu niejednokrotnie życie. Ja osobiście gratuluję episkopatowi czystości poglądów i mam nadzieję, że piekło istnieje. Biskupom nie przeszkadzała świeckość profesora, kiedy przychodzili po pomoc. Na pogrzebie już ta świeckość okropnie przeszkodziła.

Treść jest ukryta

fajnie ze potrafisz , ale ja myslałem o wiekszym formacie - ściana, piękna , biała i czeka na ciekawy pomysł

aguu? kazde? z ohp na czele??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org