Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie ma to jak miec czyste sumienie kiedy to w karcie do glosowania skreslilem wy |
madziusmadzius.... jak coś to dostałem wejściówkę dla dwóch osób na Libera ;-) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie ma to jak miec czyste sumienie kiedy to w karcie do glosowania skreslilem wy |
madziusmadzius: jak coś... to mam wejściówkę dla dwóch osób i wcale nie widzę tego dużego baneru w Twoim poście ;-) ![]()
|
|
Re: nie ma to jak miec czyste sumienie kiedy to w karcie do glosowania skreslilem wy |
ok zgadzam sie;p Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Dziwi mnie postępowanie administratora ten strony. Zupełnie nie reaguje na bezsensowne posty, podczas gdy kasuje np WSZYSTKIE TEMATY związane z targami ślubnymi. Z zadrości to robi ? ze złości ? Człowieku. Opanuj się.
|
|
Re:A ten poseł mówi prawdę do EUkołchozu |
zgadzam się z tym co piszesz ,ja nie zdałam tylko dlatego że mam dwuletniego synka i pani psycholog stwierdziła że nie jeste gotowa zostawić dziecka. Niezły argument co!
|
|
zgadzam się z tym co piszesz ,ja nie zdałam tylko dlatego że mam dwuletniego synka i pani psycholog stwierdziła że nie jeste gotowa zostawić dziecka. Niezły argument co!
|
|
czesc czy ktos moze wie jak szybko informuja o wynikach ms w rzeszowie
|
|
Re: nie ma to jak miec czyste sumienie kiedy to w karcie do glosowania skreslile |
Czesiu-włatco móch,ćmoku,mondziole jeden!Jak ty sie wyrażasz?!Marsz do kąta!
|
|
Kochaniu... zboczki... Ja ciagle o tym mysle... Ale nie mam dziewczyny... Naszczecie mam reke! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
do qwe.. moze zjedziesz na swieta z niemiec to ci pokaze burku co u niemca kible szoruje bo we wlasnym kraju poradzic sobie nie umie... zmywak i tyle
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Chyba już za dużo pokazali ... ! TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Re: nie ma to jak miec czyste sumienie kiedy to w karcie do glosowania skreslile |
WITAM WSZYSTKICH SZUKAM DOSWIADCZONEJ OSOBY DO NAMALOWANIA GRAFFITI. PROSZĘ O KONTAKT
|
|
Też mam takiego soniaka, szukałem długo i w końcu znalazłem ;] Oto Link : http://k550i.pl/viewtopic.php?f=18&t=9037 Polecam te forum, ponieważ jest tam pełno przydatnych rzeczy itp ![]() Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
Czysta ksenofobia. Po co w ogóle takie cytaty człowieka niespełna rozumu? Biskupom nie przeszkadzała świeckość profesora i wielokrotnie prosili go o pomoc medyczną, której on naturalnie udzielał i wielu osobom z tego grona ratował życie, dzięki swoim umiejętnościom. Sprawę znam z bezpośredniego źródła - przyjaciela profesora. Bez wątpienia był osobą nietuzinkową w swojej dziedzinie. Na pogrzebie nie było nikogo z duchownych, którzy zawdzięczali mu niejednokrotnie życie. Ja osobiście gratuluję episkopatowi czystości poglądów i mam nadzieję, że piekło istnieje. Biskupom nie przeszkadzała świeckość profesora, kiedy przychodzili po pomoc. Na pogrzebie już ta świeckość okropnie przeszkodziła.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
fajnie ze potrafisz , ale ja myslałem o wiekszym formacie - ściana, piękna , biała i czeka na ciekawy pomysł
|
|
aguu? kazde? z ohp na czele??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |