Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdyby Polski nie rowaliła solidarnośći i panował socjalizm to? |
A może to jeszcze zima? Nie mam pojęcia,o której godz.zaczyna się wiosna.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdyby Polski nie rowaliła solidarnośći i panował socjalizm to? |
amnesia maxx: "Nie ma sprawy kxnn piwko masz i wejściówka też się znajdzie nawet dwuosobowa na Vip strefę podaj swoje namiary (imię i nazwisko, nr tel, na club@amnesiamaxx.pl)" He he :-) Zajebiście, dzięki :-) Zaraz wysyłam namiary :-) Puki co to narazie się tylko domyślam co to ta Vip strefa... ale jak VIP to VIP :D Czyli rozumiem, że to na Libera? No i mam nadzieję, że mnie nikt nie wkręci, bo już zapraszam koleżankę na imprezę ;-)
|
|
Do jasiu_smietana MÓZG piszemy przez Ó zamknięte , wtórny analfabetyzm , gratuluje , twoje posty tez nie odbiegają od skrajnego debilizmu
|
|
Jak w temacie
|
|
PCK nie ma żadnych pojemników - wszystkie widoczne w Łomży są własnością prywatnej firmy, która kiedyś współpracowała z PCK. Firma ta przekazywała kilka procent od wartości ubrań za możliwość korzystania z logo PCK.
|
|
Poprawka do powyższego - ... na Ul. Polną
|
|
Re.: better a kogo namawiasz do tego - kobiety? czy mężczyzn? Należysz do Polskiego Stowarzyszenia Gejów I Lesbijek? I ja u ciebie kebaba jadłam A fuuu. p.s. Ale to chyba mój pierwszy kebab od geja. Zawsze to coś innego.
|
|
Najlepsza muzyka jest w ciszy. Ale trzeba miec czyste sumienie. He He
|
|
Witam!! Nie mogę czytać takich bzdur i niepoważnych kłótni. Wy tak naprawdę nie macie pojęcia o czym piszecie. Ja wiem , gdyż jestem żoną jednego z oskarżonych. Kocham swojego męża, wiem że jest niewinny i wierzę w to że niedługo wszystkim wam będzie głupio, bo wygra sprawiedliwość i wielu z chłopaków wyjdzie na wolność. Nie macie pojęcia jak łatwo tam trafić i nie macie pojęcia co czują rodziny oskarżonych i jak trudno jest żyć w takiej sytuacji. Wszyscy są żądni sensacji a nie zdają sobie sprawy jak krzywdzą w świetle prawa jeszcze niewinne osoby, ich rodziny a co najgorsze dzieci, które na każdym kroku w szkole i na podwórku odczuwają niechęć wszystkich wokół do siebie!!!
|
|
wg mnie nasze miasto to nie jest miejsce na taki biznes... zainwestujesz kupe kasy i dlugo dlugo Ci się to nie zwróci, tak mi sie wydaje... nie mówie że ludzie w Łomży wogle nie robią sobie tatuaży ale poprostu nie ma na to wielkiego szału, poza tym u nas juz jest jedne studio. I zgadzam sie z poprzednikiem, raczej bedziesz mial smieszne zlecenia, bo ludzie w Łomży nie mają pieniędzy na duże poważne tatuaże a jeśli mają to bedą woleli pojechać do białego czy wawy żeby zrobić sobie ten tatuaż w salonie z renomą... To takie moje skromne zdanie...
|
|
żeczy? pogratulowac znawcy rzeczy 2/2 m stelaż plus osadzeni kg- ze szpachlowaniem? małą powierzchnia więc ciężko powiedzieć, zazwyczaj za szpachlowanie jest około 12 zł za metr, plus około dwa razy tlye za metr kręcenia stelaża z kartonem- to jest mały remont więc za mniej nikt tego nie zechce zrobić
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |