Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jako człowiek dokonujący zawsze trafnej analizy politycznej (i tak jak wszyscy t |
:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jako człowiek dokonujący zawsze trafnej analizy politycznej (i tak jak wszyscy t |
a co to jest miłość?
|
|
Re: jako człowiek dokonujący zawsze trafnej analizy politycznej (i tak jak wszyscy t |
hmm.. figlarka zdaje się, że źle zrozumiała ale komentarz generalnie dobry. uśmiałam się. muzyka klubowa to dla mnie przede wszystkim różne odmiany house, progressive, minimal, electro, i nie pytałam kto będzie tylko z jaką częstotliwością będzie impreza z w/w rodzajem muzyki do posłuchania itp. ![]() Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
zdrowie :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
hehe fajnie zadajesz pytanie i odrazu odpowiadasz :) a moze wlasnie milosc nie jest najwazniejsza ... a napewno nie dla wszystkich :)
|
|
Tomek a może Ci opowiedziec bajeczke na DABRANOC i dac papu papu co hahaha ??
|
|
książeczka była założona w roku chyba 87 czy 88 bo nie mogę oczytać daty ale napewno przed 1990
|
|
qwe ty cioto ze smietnika zesral sie to bys ty jak bym cie chamie przejal
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=mPgh3HQKxyY&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ewspolczesna%2Epl%2Fapps%2Fpbcs%2Edll%2Farticle%3FAID%3D%2F20090319%2FPOGODZINACH%2F102103886&feature=player_embedd
|
|
Za ile ty układasz? Dużo Ci trzeba dopłacić, za to że nie jesteś "lepakiem"
|
|
marek12 daj jakiś kontakt to pogadamy
|
|
Co z tego ze się dostanie jak nie będzie wiedział co robić?Nie wiem wogóle po co on startuje.To jest śmieszne.W budynku w którym miałby pracować nie znajdzie nawet kibla co by się odlać.Niech lepiej ściągnie modele polityków do Cs'a i se porozdupca z deka.Może się uspokoi jak zobaczy kisiel w majtach...
|
|
ja akurat mam swoją cenę i nie jestem takim lepakiem jak Ty "dlaczego nie" jestem ciekaw kto takiego czereśniaka jak ty ulepił haha Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ja
|
|
Mam SE K550i chciałem zdjąć simlocka lecz ksoztuje on 30zł. Myślałem aby samemu zdjąć ale nie wiem jak. Jeśli ktoś wie to piszcie. Za bezsensowne odpowiedzi jest pogarda xD TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Chyba, że masz na myśli dowody przedstawione przez św. Tomasza. Ale one wcale takie racjonalne nie są.
|
|
najpierw piszesz, że oliwa zeznaje w tej sprawie a to okazuje się, że brat oliwy (z którym oliwa ma bardzo niewielki kontkat i za jego długi nie bierze odpowiedzialności bo wiadomo, że ma duże problemy z alkoholem). O relaxie piszesz, że się rozjebał, a potem piszesz, że odwołał, i nie piszesz, że najpierw jego chcieli wjebać. Widzę, że najlepszą formą obrony jest atak. Stary S. nadaje już od dawna. Sprawa Kawaca to też chyba wersja usłyszana od twojego bosa, bo fakty były inne. Nie było kozła ofiarnego, to poszło na Kawaca jaki to on zły bo ja za niego siedziałem, który nie dość, że się wykupił to znalazł się pod Atlantickiem bo go tam przywieźli najebanego i niewiele wiedzącego gdzie jest. Niepotrzebnie zapłacił raz, bo twój boss miał taki kurewski charakter, że jak raz ktoś mu wypłacił to potem cały czas było mu mało. Jest jedno podstawowe pytanie do ciebie mądrusku. Czy ktoś, przez zeznania Oliwy czy Kawaca dostał jakiś wyrok. Bo ja o tym nic nie wiem. A, że teraz będą wyroki to chyba nie ich wina. To po co pisać o nich w kontekście całej tej sprawy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |