Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
I co powieci ? |
-a kto sprawia wrazenie? -a kto podwozi znajomych -a kto robi pauzy -a kto straszy pijaczkow -a kto wystawia mandaty?(Duuuzo mandatow) To wszystko nazywa sie nic?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: I co powieci ? |
Jasiu - jakiś ty głupi. www.żal.pl
|
|
Hehe no ładnie ... Jeszcze klub nie otworzony ,a część ludzi już spekuluje.Jacyś jasnowidze :P Nie trzęście portkami. Ja na pewno odwiedze.
|
|
Ja także miałam zabieg. Ale dokładnie 16 lat temu w Klinice Fiodorowa w Kałudze pod Moskwą. Miałam zredukowaną wadę z -5 do 0. Do tej pory mam sokoli wzrok. POLECAM. To była najlepsza decyzja w moim zyciu. Ale jeśli wada postępuje - muszą ją najpierw zatrzymać. Nie zaszkodzi brać jakiś lek z CZARNĄ JAGODĄ. U mnie wyciąg z czarnych jagód zatrzymał postępowanie wady na tyle długo, że można było wykonać korektę od razu. Jedno oko - tydz przerwy i drugie pozniej. Wsiadłam w samolot w okularach - a po 10 dniach wrócilam bez :-)
|
|
To musi byc , ktos z charyzmą, ktos to potrafi cos zrobic zeb interesownie dla społeczenstawa , ktoś to dysponuje czasem a nie jest obarczony obowiązkami ,, w domu lub zagrodzie " i nie musi sie dorabiać ,,, Miejmy nadzieje ze sa jeszcze tacy ludzie ,,, Milego wekendu,,,
|
|
"(...) śmierć i miłość - obydwie zarówno (...) (...) śmierć chroni miłość, a miłość od śmierci" ale dla każdego ważne jest co innego :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |