Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kompromitacja rady miasta |
Piwko bez-alkoholowe jest zdrowe w umiarze. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kompromitacja rady miasta |
u no chlopie. to normalne ze w polonezie bendo tszeszczec, nie robiles z seryjnych gwizkuw?
|
|
Ja bym ci radzil kupic zmacniacz bo na pioniera 50W x 4 (2 glosniki po 200W) to jak to ma byc czysty dzwiek?. U mnie glosniki byly dobrze podlaczone (gwizdki 2x120W glosniki przednie 2x250W tylnie 2x250 i tuba 450W ale przy zamknietych tdzwiach zdeczka trzeszczyly, pozniej okazalo sie ze przewody w dzwiach byly zdeczka naruszone i robilo sie delikatne zwarcie, zmienilem na powazniejsze przewody i wszystko gralo i oczywiscie WZMACNIACZ. Podjedz do FoxMusic na Al. Legionow i tam to nie kosztuje duzo wymiana przewodow. Dodatkowo kupisz sobie wzmacniacz. Polecam ich gdyz sam nie raz mialem problem. Wiec podjechalem do nich i wymienilem caly zestaw audio i gralo idealnie i konkretnie. Nie bede pisal ile zaplacilem gdyz moze cenny sie teraz zmienily. Ale naprawde polecam, a jesli myslisz ze zaplacisz tam 400zl to sie myslisz bo raczej duzo mnie :). Pozdrawiam
|
|
haha ta amnesia maxx to bedzie 'maxx porazka' ;D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
MAGIA_2- Masz racje, ważne jest kiedy książeczka była założona. Pozdrawiam
|
|
Tomek to się chyba wstydzi te dowody przedstawić. Już od dawna słyszymy, że takowe zna, ale nam powiedzieć nie chce. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
A co za wątpliwości masz i czemu nie brzmi zachęcająco? wyżej jedna z forumowiczek opisała wszystko i bardzo poleca,a jedyną wadą jaką sie doszukałem jest wysoki koszt zabiegu.
|
|
Gdzie w Łomży można wykonać test wysiłkowy i jaki specjalista wykonuje badanie dopplerowskie tętnic szyjnych??
|
|
jest kilka metod i każda podejrzewam inaczej przebiega z różnymi "dolegliwościami". Najtańsza Lasek, ale są i droższe Lasik - zależy kto ile funduszy posiada. Tez myślę o korekcji. Narazie zbieram kasę:)
|
|
Tu masz tylko jedną wypowiedż osoby po zabiegu, tam jest dużo osób, które to przeszły. Problem w tym , że lekarze prawdy nie mówią. Wynika z tych wypowiedzi, że istnieje ryzyko ,chyba 25 %. Niektórzy mają teraz gorszy problem ze wzrokiem, niż przed zabiegiem. Trudno streścić wszystkie wypowiedzi, więc sama zajrzyj na forum i poczytaj sobie.
|
|
Bardzo proszę o kontakt z dobrym fachowcem od cyklinowania podłóg.Może ktoś cyklinował wcześniej i może mi polecić.Z góry dziękuje Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Ale beznadzieja i żenada va czepiają się do ludzi którzy zakładają post który się powtarza n-ty raz.
|
|
509281054 to jest nr to naprawdę dobrego fachowca.Ja i znajomi którym polecałem są bardzo zadowoleni z usług.Może być tylko zawalony robotą. Nie polecam korzystać z ogłoszeń
|
|
do Latika - mi nie chodzi o Amnesie, ktora juz jest w Lomzy, ale o ta, ktora bedzie :) nie wiem nawet, gdzie miesci sie tamten klub. Takze spoko ;] von chrupka
|
|
0508403403 profesjonalizm.polecam
|
|
A może ktoś orientuje się, która klinika specjalizująca się w tego typu zabiegach w Warszawie albo Trójmieście jest godna polecenia?
|
|
bardzo ładne zdjęcie hotel biedni czeczeni a w kadrze Wisniowe BMW :) NIE CHCEMY WAS TU !!!
|
|
ja mam ale pewnie mnie nie bęndzie ;p
|
|
Dzieki
|
|
hehee to powodzenia, że znajdziesz kogoś na forum. Lepiej idź do jakiegoś lombardu i postaw telewizor na stole.
|
|
drugi ;)) podaj swojego @ to podam ci szczeguły
|
|
emilka17buziaczek@wp.pl
|
|
to że ja tak się zapytam niesmiało niema jakiejś instytucji w tym kraju która mogła by zrobić porządek z tym pie........rdolnikiem przeciesz jak by niebyło żyjemy w praworządnym kraju??? a ciekawe czy drugi nowy wójt nie będzie taki sam a jak będzie nowy to morze być gorszy bo będzie chciał się odrazu nachapać polska rzeczywistość ... & vice versa!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |