sobota, 26 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TAK W CZASACH TUSKA WYGLĄDA STOCZNIA SZCZECIŃSKA - ZOBACZ JAK NISZCZEJE!

http://www.youtube.com/watch?v=D4r62lTz71U&feature=related

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TAK W CZASACH TUSKA WYGLĄDA STOCZNIA SZCZECIŃSKA - ZOBACZ JAK NISZCZEJE!

slowa urzednicy i zrobia porzadek wzajemnie sie wykluczaja w polskich realiach

Atom był klubem dobrym bo przynajmniej nie było tam żadnych pajaców Liberów itp
to ze chodzilo duzo małolatów to tylko i wyłacznie wina włascicieli bo to do nich nalezy legitymacja :) muzyka i sprzęt w atomie był na najwyzszym poziomie

co do Amnesii Maxx
1.Angello Mike ********* sprawa na duzy plus !
2.Liber i Jakies Dody ? Powiedzcie na ch*j to komu ? Na to chętnie by przyszły piszczące małolatki ale jak własciciele sie zarzekają zapewne raczej tam nie wejdą :) To ma byc klub czy kabaret ?

Wedłog mnie jesli ktos czyta to z tego grona włascicieli proponowałbym zmienic repertuar przynajmniej na sam początek
Ja bardzo chętnie bym przyszedł - mam sentyment do ATOMu ale się mocno zastanowie bo nie wiem czy mam ochote słuchac pedałów

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Witam ja w sierpniu przeszłam zabieg korekty wzroku w Białymstoku i polecam, od tamtej pory chodzę bez okularów. Ja osobiście miałam małą wadę wzroku ale inne osoby które miały ze mną zabieg miały powyżej 6-8 dioptrii tak więc polecam a oto namiary Piotr Sobolewski nr tel. 601-616-234

Mam malutki problem i zdecydowałem się ogłosić.Pilnie potrzebuję ok. 3000zł.Nie wezmę pożyczki w banku bo pracuję na czarno.Szukam osoby która na podstawie weksla udzieli mi pożyczki na bardzo wysoki procent(nawet do 120%)Oczywiście spotkanie,sprawdzenie danych,omówienie i podpisanie umowy regulowanej prawem wekslowym i cywilno-prawnym.Bardzo proszę o odpowiedzi

w zupelnosci zgadzam sie z HokusPokus :) ta nazwa tez mi sie nie podoba. Dziwnie to wszystko zostalo przedstawione. Sentyment do ATOMU pozostanie.. Wiele osob zaluje, ze klub musial zostac zamkniety. Coz.. zycie.. Czas pokaze, co z tego bedzie :)

A który masz semestr?? Bo ja dopiero zaczynam i jutro mam pierwszy zjazd i za bardzo nie wiem gdzie są te zajęcia.

Wiem ,ze z Bialegostoku firma cos tam kopie jak by Lomzynskich nie bylo.
Sledzie

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=18088

ja na atomie sie wychowałem i co by nie mówić o nim to można tam było zajebiście sie pobawić kiedyś było inaczej póżniej zaczęła być lipa mało ludzi , małolaty dymy, z drugiej strony ja miałem troche rozumu i byłem z dala od tego całego barłogu:P chętnie się tam przejde choćby z sentymentu

1

"19. Ludzie, którzy nie są przekonani o swej niepowtarzalności zginą."

Proszę o podpowiedź ile należy zapłacić za postawienie ścianki gipsowej ( zamontowanie profili i osadzenie na nich płyt gipsowych ) niewielkiej 2m na 2m, robota trwała maksymalnie 6 godzin.

dobrze a teraz zapytam o jakiej porze są najmniejsze kolejki w banku bo co nie pójde to tlum ludzi w tym PKO ;/ a i jeszcze pytanie czy w tym małym PKO przy rondzie też rozliczają?

"Legenda o adminie z 4lomza.pl"

Niektorzy ani wiosny,ani miłosci nie doswiadczyli i sa umorusani na umor frustracja. He He KOCHAJMY SIE! A BEDZIE WIOSENNIEJ! POZDRAWIAM SAMOTNE DZIEWCZETA,KOBIETY,PANIE ITP ITD.. :*

Jasko! Nie przeczytalem Twego posta w calosci,a nawet w duzej mierze,ale popieram Cie w wielu kwestiach,a nawet prawie w calosci,a takze w wiekszej czesci,a tak w ogole jest ok! He He

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org