Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cena za śmierć - jak to wyliczyć? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cena za śmierć - jak to wyliczyć? |
Ja lecząc zęby prywatnie podaję tylko nazwisko przez telefon gdy umawiam się na konkretny dzień i godzinę i to jest cała informacja jaką dentysta o mnie wie., żadnych książeczek i żadnych peselów.
|
|
Swiadkiem koronnym nie moze zostac przywodca grupy ani ktos z zarzadu.
|
|
czy ci ludzie nie myślą, przecież przeniesienie szpitala zakażnego i to w samo centrum oddziałów szpitalnych to zagrożenie. na dole noworodki, kobiety rodzące ,a na górze wylęgarnia zakażnych wirusów i bakterii, czy chociaż choroby płuc grużlica itpto się izoluje .,a nie wprowadza na normalne oddziały. Wystarczy nieszczelna wentylacja, niedopilnowanie w 100% czystości i zagrożenie gotowe.Bakterii czy grożnych wirusów nie da sie utrzymać w szczelnej izolacji mimo ograniczeń . To niebezpieczeństwo dla wszystkich w szpitalu ,a w szczególności dla noworodków piętro niżej, jak planuje dyrekcja.Pieniądze ważniejsze od ludzi!!!!!!!!!
|
|
|
pracuje i mam sie dobze. ty hyba tesz nie masz z czego im przekazac. bo z mocherowej emeryturki to nie wiem czy z 2zl podatku bendzie.
|
|
Lepiej iść do 3 czy ekonoma? Wiecie może od ilu pkt przyjmują do ekonoma? Tylko bez głupich odpowiedzi proszę ;)
|
|
Huannmarii proponuje Ci posłuchać wywiadu z księdzem - kibicem ŁKSu na stronie lks.4lomza.pl, a może zrozumiesz co to znaczy być prawdziwym kibicem ŁKS-u
|
|
Witam Czy orientuje się ktoś czy w łomży jest jakiś sklep z hydrauliką siłową, tz. rozdzielacze, złącza, przewody metalowe bezszwowe do hydrauliki. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |