Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
miedź czy być oto jest pytanie drodzy powyborcy |
chyba nie bardzo tak z tą datą ;P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: miedź czy być oto jest pytanie drodzy powyborcy |
Dzięki opatrzności są i inni ludzie niż jasiu_smietana, więc i w tym roku łomżyńskie pieski coś dostaną. Dzięki wpłatom z tamtego roku schronisko mogło postawić 20 nowych , solidnych boksów.
|
|
Witam wowo termin wcale nie jest ok mi akurat nie pasuje jadę wtedy na inna imprezę .
|
|
Ja od wielu lat leczę swoje dzieci u dr Mierzejewskiego, z bardzo dobrym efektem. Chodziłam wcześniej do dr Maksymowicza (oczywiście rozpoznał refluks) a okazało się, że dziecko ma alergie na roztocza kurzu domowego i po włączeniu odczulania nie musi stosować zadnych diet i leków. Drugie dziecko ma alergie skórną stosuje diete (wcale nie bardzo ostrą) i tez wszystko jest ok.
|
|
nie prosciej bylo pozbyc sie 20 psuw? jakarz to oszczednosc. i zebrac nie tszeba by bylo o jakis 1% Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
"Dzieci: jeszcze nie wiem" ... skąd się biorą? Jak się zakłada to konto na fotce? Może mi podpowiedzą
|
|
matko.... co za ludzie!!
|
|
ej gringo tych twoich panienek to nikt nie chce tknac. Jedna z nich to z psem sie jeb****a i to nie jest klamstwo:). Jankes a co do twojej odpowiedzi to byly juz takie sytuacje brania w swoje rece ale mlodziz nie zarabia i nie zrobi sama pozadku z murawa kosili swoimi kosiarkami za swoje w nie wlewali tyle co mogli to robili.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ales ty glupia dziewczyno,chyba specjalnie zalozylas temat na forum zeby cie wszyscy ogladali.a noz moze sie kto trafi... buhahahahaah :D albo inna opcja: jakas larwa wrzucila ten temacik zeby pojechali wszyscy po tej dziewczynce,a ona biedna nawet o tym nie wie.. ....to by bylo straszne i rzenujace...ah...
|
|
jasiu na kata...miejsce rynek- widowisko przy stryczku
|
|
a no nawet bardzo mozliwe... i nawet bardziej prawdopodobne, ze to ta sama osoba co poprzednio..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
calkiem morzliwe ze ktos to zrobil. co nie znaczy ze rodzice nie pilnuja malej 14 letniej pijaczki :D
|
|
aha..bo kto by swoj wlasny profil wzocil i nazwal sie pokemonem.. .......aj nie ladnie nie ladnie.... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
to juz i Amnesja robi tego typu imprezy.....?! Mogli by cos orginalnego wymyslec wreszcie a nie kopiuja po innych klubach,echhhh.To juz tak zle im tam idzie??? Z jednej str.dobrze ze sa organizowane spotkania nie tylko w Klubie 54 pokerzysci maja szanse wykazac sie gdzie indziej w nowym gronie itd :) pozdr...dla pokerzystow
|
|
hehe:) co zrobic... lubi gorzal
|
|
do myziorek: nie zawsze jest pierwszy WZ zalezy od wojewodztwa... chyba :/ mi powiedziano ze moze byc najpierw PZP a WZ pozniej..... wszytko sie opoznia, ja czekalam miesiac za wyznaczeniem terminu MS, cale szczescie ze wyniki byly po 2 dniach.... pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |