Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
''Dostał po pysku?'' |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ''Dostał po pysku?'' |
Autor: miles85 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 10-03-09 11:27 im wiecej tam pan tym wiekszego sensu nabiera skrot ch.w.d.p. powodzenia xD jak widze te dumne ryje w radiowozach to mnie normalnie dziki smiech ogarnia straznicy texasu....muahahah Jak wkroczysz w dorosłe życie, ale takie prawdziwe a nie jego wyimaginowaną namiastkę to pewnie kością w gardle staną ci te słowa, ale co tam - powodzenia chłopaki:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Cement zazdroscisz? VERGISS MICH
|
|
Denverowi się coś popiżdziło. Nie wiem po jaki **** na mnie naskakuje. Właśnie masz problem to rzyjdz i rozwiąż go osobiście łajzo.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a ja tam bardzo czesto odwiedzam chilli pizze. pizza super obsluga tez w porzadku. nie ukrywam ze kiedys bylo nie bardzo ale teraz duzo sie tam zmienilo. nie wiem czemu sie sapiecie, lokal jest ok! a co do ciebie zuziam to mysle ze uwazasz sie za wielka dame i nie umiesz okazac szacunku ludziom! jezeli ci cos nie odpowiada to poprostu tam nie chodz. ale ja polecam wszystkim wam ten lokal. najbardziej smakuje mi pizza kebab i sycylijska. jest tam tez jakas nowa promocja. chyba 30% taniej. polecam. Smacznego!
|
|
Do aniuniusia22:) Ja zdawałam w kwietniu ubiegłego roku w Łodzi także muszę odczekać do kwietnia. Jeszcze nie wiem Kiedy hbedę dokładnie składać papiery bo po sezonie zimowym z moją kondycją się trochę pogorszyło a nie chciałabym odpaść na teście sprawności. Muszę trochę poćwiczyć żeby dobrze wypaść bo przecież za to też są punkty. Mam nadzieję, że może ktoś bedzie w Łodzi zdawał , to może tak razem łatwiej bedzie. Najważniejsze to się nie poddawać:)) POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZDAJĄCYCH W TYM ROKU PO RAZ DRUGI!!! GŁOWY DO GÓRY BĘDZIE DOBRZE!!!
|
|
cena akcji stoi w miejscu a dziś nawet był wzrost 2gr
|
|
Czego tak się uczepiłeś człowieku!? Robota jak każda inna.Jakiś procent ludzi musi pracować w Policji bo inaczej świata by nie było.Niby już taki dorosły jesteś i taki samodzielny,a piszesz posty jak zbuntowany dzieciak na poziomie gimnazjum...
|
|
już już z tym światem to Cie poniosło.i on nie jest zbuntowany ,tylko normalny wiesz o co mi chodzi??? że nie jest społeczniakiem.bo wszystkie społeczniaki to złe chłopaki.a Policji też nie lubię.I nie mów mi że to robota jak każda inna...
|
|
Wczoraj widziałam koło Lidla podobne-wielorasowe,nie wygladały na przerażone czy zagubione....chociaż na zbyt zadbane to też nie wyglądały.
|
|
suki maja cieczki
|
|
Witam Czy ktoś sie wybiera na moto bazar do Warszawy 15.02. Jeżeli tak to proszę o kontakt. motek_l@o2.pl Pozdrawiam MoTek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |