Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wkrótce już upadek polskich banków!? |
kto,gdzie w lomzy odblokuje i wgra mape do nawigaci
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wkrótce już upadek polskich banków!? |
hahaha nati ale ty głupia jestes taki z ciebie smiech mam ze nie masz pojęcia ale fakt faktem ze ktos dopowiedział na twój głupi i idiotyczny post i wymienił link do naśmieszniejszego profilu czyli do ciebie buahahahaha brawa dla naszej 13-letniej nati :)
|
|
strażacy to zazwyczaj śpią w remizie :)
|
|
Można kupić czajniczek ale wtedy jasiu powie że to wiocha:) dlatego wolałem przytoczyć przykład drogiego expressu:D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
zależy ile potrzeba bo najtaniej jest w Piszu
|
|
Autor: jasiu_smietana (94.254.240.---) Data: 08-03-09 12:04 P@wci, a czy w dniu mezczyzny ona Cie gdzies zabrala? 95% kobiet nie wie nawet kiedy on jest ;) cos ze szkoly pamientajo o dniu chlopaka, ale nie o tym dniu muwie To, że ktoś o Tobie zapomni (nie dziwię się zresztą czytając Twoje posty) nie oznacza jednak, że masz postępować identycznie. Generalnie dzień jak każdy inny zaś miłe słowo powiedziane kobiecie nic nie kosztuje a tyle znaczy......
|
|
Lola- jak sama widzisz, jesteś jedynym obrońcą, tego pana :)))) A może jesteś tym panem, kto to wie? :))))) Lola - rozpracować , to oni mogą flaszkę w krzakach i przy tym pozostańmy :)))))))))))) Bo opłakanie będzie jak "ich" rozpracują. Każdy zrozumie policjanta który karze, który jest dzielny i prawy, ale trudno zrozumieć policjanta który się czepia, prowokuje i wykorzystuje mundur, aby dopieścić swoje wykrzywione ego. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Co ma sprzątanie śmięci wspołnego z ratowaniem kotów czy psów ,....
|
|
o kur** jacy keeperzy sie znalezli ahhh żal
|
|
pytanko:w niedziele otwarte?
|
|
Powiem jedno Przerabianie tych zlomow na EU woła o pomste do nieba ciekawe czy jak facet zginie w aucie przerobionym a prokurator stwierdzi ze auto zostalo nietechnologicznie naprawione /czytaj przerobione /kto beknie za to?? TY!!!! Te auta nadaj sie tylko na czesci i to bez lamp!!przednich zegarow w milach syfiatych i paru innych taili!! Dla biedakow ktorzy to kupuja zycze powodzenia!!!
|
|
Ale uczepiłeś się tych śmieci ! Spójrz na inne pozytywne strony.
|
|
Wy chyba nie bardzo zrozumieliście o co mi chodzi ,otóż postaram się wytłumaczyć, 1 Szanuję pracę strażaków,tylko nie rozumiem dlaczego oni to robili,przecież ktoś im to zlecil ???pewnie ktoś z urzędu gminy ,a może w tym czasie nie daj Boże by wybuchł jakiś poważny pożar i co?Nieciekawie.
|
|
To taka nawigacja po gaciach :) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
ludzie rzeczywiscie sa coraz bardziej leniwi. 4lomza.pl to nie caly internet. Prosze: http://www.google.pl/search?q=kalkulator+ubezpieczen&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
|
|
miliard
|
|
Co to samochodów ze strony która podałem wyżej moge również dodać że jest to firma sprawdzona i naprawde godna polecenia... Samochody również mają pierwsza klasa wiec jeżeli tylko przypadły do gustu to kontakt jest na w/w stronie :] Pozdrawiam... "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |