Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podomież zbliża się kryzys |
Do Majki 3. WZ miałam całkiem niedawno bo 26 lutego, także wspomnienia jeszcze świeże. Po pierwsze ubierz się galowo, przygotuj sobie w domu parę zdań o sobie (wykształcenie, zalety , wady , hobby, dlaczego do policji-tutaj nawiązuj do swoich cech charakteru przydatnych w policji, na końcu podsumuj, że wierzysz, że jesteś odpowiednią kandydatka do służby w policji) Po Wz to w końcu taka rozmowa kwalifikacyjna. Pytania jakie mi zadawały Panie a sekcji doboru (3-osobowa komisja) 1. Autoprezentacja 2. Dlaczego do policji 3. co chciałabym robić po 5 latach w służbie Inni mieli 4.Jak moje działania mogłyby przyczynić się do poprawy bezpieczeństwa 5. zadania policji 6. gdyby twój kolega przyszedł do pracy pod wpływem alkoholu to czy byś na niego doniósł-odpowiedz tak 7. gdyby przełożony kazał ci wykonać polecenie związane z popełnieniem przestępstwa czy wykonałbyś ten rozkaz-odpowiedz nie 8. w jakiej sekcji chciałbyś pracować i dlaczego Wpisz sobie w wyszukiwarkę<wz> i pokaże Ci się lista pytań do niego łącznie z premiowaniem poszczególnych obszarów cała rozmowa trwa około 15 minut dużo mów od siebie, wtedy nie wnikają dalej.Wynik jest tego samego dnia , zliczają punkty i wołają Ciecie do sali i argumentują . Ja dostałam 59 na 60 także jakby coś to pisz pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podomież zbliża się kryzys |
Jestem z kupisk starych, chodze do Łomżyńskiej szkoły(ty na pewno do szkoly nie chodzisz). To ty gowniarzu nie pyskuj, to ty nie masz pojecia o otaczajacym cie swiecie. Wroc do szkoly, (zapewne 3klasa podstawowki) i ucz sie dalej, bo nic z ciebie dobrego nie bedzie. Marchew sadzi sie w ogrodach...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |