Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chińczycy nie chcą nam zbudować hotelu nad Narwią? |
aha tam to nigdy nie chodzilam, mozesz isc tam gdzie ja bylam tam sie nie trzeba umawiac, kobieta przyjmuje 2 dni w tygodniu, ja se chwale. jak cos to pisz na gg 4712020
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chińczycy nie chcą nam zbudować hotelu nad Narwią? |
Autor: cicho_ciemny_ja (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 06-03-09 16:15 Nowogród wieśniaki BLM-YYY i tyle hehe ale czołg mają :D a kiedyś może strzeli :D ciekawe określenie tylko jak nazwiesz siebie,widzisz oni mają przynajmniej czołg i uważaj bo jak podpadniesz tym wieśniakom to napewno kiedyś ten czołg strzeli ale prosto w twoją mieszczański zadek.
|
|
a to im się nie pomyliło, bo ja widziałem ostatnio jak banda oszołomionych jakimiś środkami slamów wchodziła do autobusu nr8 i mięli przy sobie takiego długiego sztucznego fiuta, pedały jakieś tak myślę ja, pedały a pedała to w lampę się leje...
|
|
Marcinek zrobiles fajna robote udostepniajac ten film. Stary co sa warte te wymalowane DAMY to gownazeria. Bez wartosciowe WORKI NA SPERME take sa. Pozdrawiam
|
|
Gra i Śpiewa zespół z Pniewa w przeboju "ty mnie się nie boj"
|
|
To prawda,aga-art rewelacja!
|