piątek, 08 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
romaszewski robi se jaja z odwiedzin starucha przez PiS

Nie polecam tej metody. Zobacz jak wygląda taka opalenizna: http://www.pudelek.pl/artykul/14827/pelen_rozkwit_moich_mozliwosci_szacuje_na_rok_2013/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: romaszewski robi se jaja z odwiedzin starucha przez PiS

przy polbruku sprawa ma sie tak robilem wszystko obsadzalem krawęzniki drogowe układalem kostke ściągelem plant obsadzalem obrzeza pracowalem na pile wodnej i zagesazczarce niestety w zadnej z tych czynnosci nie jestem asem dlatego za tam gdzie pracowalem brakowalo fachowców i ci co niepotrafili musieli szybko sie uczyc ja dlugo tam nie pracowwlem wiec robilem kazda z tych czynnosci nie wiele razy co za tym idzie nie opanowalem tego dobrze no ale jakies tam pojecie o tym mam

wiesz co moge Ci poradzic przejdz sie do takiej firmy w łomzy zajmuje sie ona wstawianiem drzwi automatycznych, okien itp, biuro miesci sie obok 7kier taki zielony budynek, tylko nie pamietam nazwy firmy wyleciało mi z głowy obecnie:)szef wydaje mi sie całkiem spoko, musisz isc tylko dobrze zagadac a wiem ze pracy maja dosyc sporo ostatnio:)

a to sie ubawilem... MasaViv jak sie czyta co piszesz, to armagedon w porownaniu z kursem podstawowym to pikus. siejesz panike. nie ma czasu sie "wysrac", "zero laptopow", "dziwki codziennie"? co to za teksty? nie wiem w jakim wojsku byles i mnie to nie interesuje, ale jak teraz wstawiasz takie hasla to nie mam pytan. ja akurat wiem o czym sie tu mowi i na pewno nie zgodze sie z tekstami typu, ze nie ma sie kiedy "wysrac" albo, ze nie mozna miec laptopow. owszem mozna sie wysrac, a nawet czasem trzeba. tak samo jak mozna miec czajnik bezprzewodowy, radio czy laptopa, a nawet wiecej, czesto wykladowcy daja rozne opracowania czy materialy na pendrive'ach, zwlaszcza kiedy materialu jest duzo, wtedy wola omowic na zajeciach tematyke, a zeby sluchacze skupili sie na tym co sie do nich mowi a nie na bezmyslnym przepisywaniu, to daja materialy. i nie jest nic dziwnego w tym, ze sluchacze laptopy maja. jedynie trzeba na wszystkie te urzadzenia pisac raport do dowodcy o zgode. czasem ta zgode udziela, a czasem nie i wtedy masz laptopa na wlasne ryzyko - gdyby zaginal w niejasnych okolicznosciach to tylko twoj problem. z Twojej wypowiedzi moge sie zgodzic tylko z jednym: trzeba miec twarda dupe, bo to nie sanatorium i nikt sie piescil z Toba nie bedzie, ogolne zasady sa znane i albo sie podporzadkujesz, albo lepiej pisz raport o zwolnienie i relegowanie ze szkoly i sluzby - po co sie meczyc. test sprawnosci fizycznej to mala namiastka tego co bedzie na szkole to fakt, wiec warto zawczasu wziasc sie za siebie i zadbac o kondycje, bo pozniej nie bedzie kolorowo. no i uczyc sie trzeba duuuuuuzo i na biezaco, bo za oceny tez mozna wyleciec. nie ma szansy sie przesmyczyc przez szkole jak to jest na uczelniach cywilnych. kazda dzide musisz poprawic. jednak kazdy ma prawo sie sprawdzic i sprobowac czy to na pewno jest to co chce sie robic. mnostwo ludzi i tak sie wykruszy w czasie szkoly, a nawet po szkole juz w sluzbie i nie ma znaczenia czy ktos byl wczesniej w wojsku, w zomozie, czy nie byl nigdzie. wszystko zalezy od psychy. nie ma co siac paniki i niepotrzebnie straszyc i zniechecac ludzi, kazdy ma prawo przekonac sie na wlasnym tylku. co do wypowiedzi ludzi tu na forum, ich pytan i watpliwosci to moze poczytaj wlasne sprzed kilku/-nastu miesiecy, zauwazysz podobienstwo, wtedy moze przestaniesz krytykowac i nie wywyzszaj sie tylko dlatego, ze jestes pare krokow dalej od nich. zycze powodzenia wszystkim i wytrwalosci w dazeniu do celu.

Na orange freedom nie ma limitów, na orange free są limity, to są dwie różne usługi.

a może zadzwoń do Orange?? Albo jeszcze lepiej idź do nich, oni powiedzą Tobie co się dzieje z Twoim netem....

Treść jest ukryta

wrzuć na wyszukiwarkę, wcześniej już było sporo dyskusji na ten temat to coś się zorientujesz. (na tym forum oczywiście)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

prawdzimym mężczyznom obtarcia nie straszne;p

a mozesz podac nazwe tego laptopa?
literki i cyferki - są na pudełku albo na spodzie (jak odwrocisz laptopa do gory nogami :-))

No ba... :)
Dobra możemy zbierać skład. Mam dwóch chętnych kumpli.

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org