Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedyś było ZOMO, a co jest dzisiaj? |
gorenje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedyś było ZOMO, a co jest dzisiaj? |
Przy ABC jest niezłe biuro ,natomiast przy 4+ nie polecam-jeden raz skorzystałam z ich usług i napewno ostatni:(
|
|
Ten temat był już poruszany 26.02.2009 "Spółdzielczy Bank Rozwoju w Łomży" , masz tam kilka opinii i porównania np: Aliora i Spółdzielczego Banku Rozwoju, jak dla mnie to PKO BP(drogo i mega kolejki) , PEKAO S.A. i Kredyt Bank drogo i wysokie prowizje, w mBanku nie można wpłacać i wypłacać gotówki (bo nie ma wpłatomatu w Łomży), w Alior Banku wcale nie jest za darmo, sam zobaczysz. Ja polecam jak luśka SBR BANK na Piłsudskiego. VERGISS MICH
|
|
jasiu-już kto jak kto ale Ty nie powinieneś wytykac innym błędów:) w tym temacie to na forum chyba jesteś najlepszy:(
|
|
Śmieszna to jest Twoja odpowiedź. Zamiast teoretyzować proponuję wybrać sie do pierwszego lepszego sklepu AGD i nawet Ty powinieneś dostrzec OGROMNĄ różnicę w jakości wykonania, ale mogę się mylić. Autor: 15234 (---.adsl.inetia.pl) --- jeżeli również uważasz, że zmywarka jest najprostszym urządzeniem w kuchni to życzę powodzenia w zakupie i remoncie mieszkania, spowodowanym zakupem.
|
|
http://www.dwunastka.net.pl/index.php?k192,odzywki lub allegro - sukcesów!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
aniołek24 - dzwoniłam dzisiaj i w poniedziałek mam zlozyc ta ankietę w komendzie w moim mieście ale co najlepsze babka powiedziała mi, że to całe sprawdzanie może potrwać nawet do 1,5 miesiąca czy to mozliwe, że aż tak długo a i powiedziała ze czekac na tel oni wyznaczą termin WZ.... moze ktoś napisać co sprawdza dzielnicowy i czy odwiedzi mnie lub tez moich znajomych????? i jak to mniej więcej wygląda???? proszę o dopowiedz z góry dziekuje
|
|
Czy posiada ktoś zdjęcia Łomży z lat PRLu? Riposta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |