Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niewierni wierni.... |
drogie dzieci troche szacunku dla starszych od siebie!!!to wy nie rozumiecie tematu-to nie jest pytanie o poziom nauki tylko o kierunek-ttz.jesli ktos jest tym kierunkiem zainteresowany a na to wyglada u autora tego postu-to wy: mistrz412 i madziusmadzius nie macie o czym gadac bo nic nie wiecie na ten temat.gdyby pytanie brzmialo:czy weta ma porownywalny poziom z...?,badz tez:jaka szkole mam wybrac?-to wtedy moglibyscie sie fachowo wypowiedziec! a tak to gadacie byle gadac! a i owszem ja jestem absolwentka(paare lat wstecz)-ttz!!!!matura-zdana bdb,praca dyplomowa-zdana celujaco!!!!! a czytac umiem z bardzo duzym zrozumieniem czego wam drogie dzieci tez zycze. a co do matur-no coz powiem tak-z mojego rocznika sa technolodzy-zdali mature,maja magistra ,matematycy,chemicy-zdali mature,zmienili kierunki,maja magistra(pomimo tego ze poziom wety jest wedlug was do bani). jesli ktos chce sie uczyc-bedzie sie uczyl a jak nie to nie!!! stare polskie przyslowie mowi:ZLEJ BALETNICY - PRZESZKADZA I RABEK U SPODNICY!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niewierni wierni.... |
Kolejne treningi Krav Maga 21-22 luty _ piątek 17 i sobota 10 .. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Lubię i szanuję zwierzęta, lubię chodzić czystymi chodnikami, ale nie lubię jak się chwali cudze kraje nie znając ich dokładnie, a na swój się narzeka. Bylam latem w Anglii w miejscowości wielkości Łomży, byłam zaskoczona, bo spodziewałam się co innego. W bocznych uliczkach gdzie rosły drzewka i krzaki osłaniające, były smietniska mnóstwo butelek plastikowych , kartonów po napojach i toreb plastikowych. Także przy głównej ulicy koło przystanku kiedy nachyliłam sie przez barierkę również ujrzałam śmietnisko, przy barze chociaż stał pojemnik na śmieci pełno leżało petów na chodniku. Kupę psią nie jedną widziałam na chodniku. Psy chodziły po chodniku na długich rozciągniętych smyczach bez kagańców i były to psy nawet grożnych ras. Na placu zabaw psy chodziły luzem i nie widziałam aby właściciele sprzątali odchody. Może w tych większych miastach jest porzadek, ale tam nie byłam. Więc nie chwalmy wszystkiego co nie nasze.
|
|
http://www.popsex.pl/ http://rysunki.bardzofajny.net/ http://www.electricretard.com/ http://niemachujawewsi.jogger.pl/
|
|
Gdzie mieszkasz ;) możesz iPlusa wziąć jak masz zasięg a na pewno masz ;) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Szok,dzięki Mistrzyni.
|
|
anak: znajdź pawilon małachowskiego 2 :) tam gdzie kwiaciarnia irys :) a tak w ogóle od jutra dajemy większe buły + grubsze i... czynne od 11.30 do 22.30 ;D z czasem może nawet i dłużej :))) (maszyny może w tym tygodniu wejdą lecz alkoholu nie będzie bo nie chce robić z tego lokalu speluny a jeśli chodzi o maszyny to będzie pewien regulamin wywieszony korzystania z maszyn)
|
|
kazdy internet lepszy niz ten z sieci komorkowych
|
|
jeśli miałby już to być internet komórkowy to raczej polecam PLAYA - większe transfery, mniejsze pieniądze, krótsza umowa.
|
|
Ufać klientowi to znaczy że na koniec roboty nie wykręci mnie z kasą co się niektórym zdarzało z tego co wiem, czyli za dobrą pracę dobra kasa i przez polecenia potencjalnym kolejnym inwestorom się buduje swój rynek pracy.
|
|
Racja racja z policji ciezko wyjsc zdrowym, no chyba ze drogowka... ale szczerzemowiac jak bym mial wybor budowa lub policja to bym jednak sprobowal tej policji chociaz na jakis czas zobaczyc jak to jest
|
|
juz mi sie znudzilo od jutro to ... lepsze to i tamto zal
|
|
<J.P> powodzenia zycze xD
|
|
Nie w 35 przy Przykoszarowej,tylko w 31.
|
|
No, no chyba, że dorabiają tak ja ci: http://wiadomosci.onet.pl/1919117,11,item.html Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
O godny upadek- likwidację ŁKS-u Proszę pana Kuratora ŁKS-u o podanie na forum numeru konta ŁKS-u, gdyż chcę dokonać chociażby symbolicznej wpłaty na konto, aby Pan mógł w tych ostatnich chwilach Łomżyńskiego Klubu Sportowego funkcjonować. Nie będzie to znaczna kwota ale około 200 złotych. Pozwoli to Panu wysłać przynajmniej paru listów pożegnalnych o nieuniknionym zejściu ŁKS-u. Proszę aby Pan o tym nie informował Władz Miasta Łomży, posła łomżyńskiego. Władze Miasta, Pan poseł był z ŁKS-em kiedy klub był na czołówkach prasy, grał dobrze. Widziałem jak siedzieli na trybunie honorowej, jak korzystali z fali ŁKS-u. Apel a może Tobie czytającemu zbywają jakieś drobne, bez których przeżyjesz , nie wydasz na przegrany zakład totolotka, proszę wpłać na podane konto /o ile Pan kurator poda na forum, myślę , że poda/, dziękuje. Mam nadzieję, że 60 tysięcznym mieście nie pozwolimy na zejście ze sceny ŁKS-owi ze spuszczoną głową, długi trzeba spłacać /chociaż żywię nadzieję, że nieboszczyk się nie podda i zostanie z nami/. Szanowny Panie kuratorze proszę o podanie konta do wpłaty. Jeżeli uda się Panu mecenasowi utrzymać przy życiu ŁKS, czego życzę gorąco, to niech Pan się nie martwi o Władze Miasta Łomży, posła, przyjdą na mecze aby się pokazać jak ŁKS będzie na fali. I znów będziemy wielką rodziną. p.s. Do fanów, jeżeli będzie podane konto, krzyczcie głośno po mieście, bo wiem , że dla ŁKS-u byście się nawet pochlastali.
|
|
kobieta za kółkiem nie jest zle wprawdzie prawko ma dopiero 5 lat ale troche kilometrow sie juz nakrecilo, ale fakt ze bywa bardzo zabawnie dizeki paniom na drodze , ostatnio jedna taka osobniczka w Lce chciala wymusic na mnie pierwszenstwo na rondzie i malo mi bok nie wjechala , zeby instruktor nie zachamowal byloby booom, a jej jedyna reakcja to zasloniecie oczu i pochylenie glowy w dol, kawalek dalej malo na pobocze nei wpadlem bo nie moglem opanowac smiechu, i pomyslec ze niebawem bedzie poruszac sie po naszych drogach :], na co dizen jednak najbardziej niebezpiecznym zjawiskiem na drogach sa taksowkarze ktorzy niewiem z jakioch wzgledow mysla ze sa pojazdami uprzywilejowanymi ostatnio jeden dizadek z passata kombi jednego dnia 3 razy zajechal mi droge ,kierunki wlaczaja zawsze w ostatniej chwili , wpychaja sie wszedzie na 3, uwazaja ze maja wszedzie pierwszenstwo...
|
|
Autor: lomza23 (---.lomza.mm.pl) Data: 18-02-09 13:53 *Sun*- Weź mnie chłopie nie rozwalaj. To znaczy że dla Ciebie obojętne jest czy wdepniesz w papier czy w gówno? ;)) Lomza23 to chodzi się po chodnikach czy po trawnikach:)) po 1 jak coś to nie chłopie bo nie mam fiutka :) po 2 tak jak kolega wyżej napisał CHODZI SIĘ PO CHODNIKU NIE PO TRAWIE ! po 3 są płacone podatki na psa więc niech ludzie którzy dostają za to kasę zajmą się tym a nie tylko pieniądze do portfeli pchają sobie !!! po 4 idę na dwór z psem bo srać mu się chce :D
|
|
później taki pseudo-policjant pójdzie np do drogówki i będzie je....c mandaty bo troszkę władzy poczuje,a jak myślicie o co u chodzi:] HWDP!!!!!!!!!!!!
|
|
Multimedia, to palanciarstwo. Dzisiaj podpiszesz umowę niby w promocji i nie zauwazysz tego, bo ceny u nich w promocji takie jak u innych bez. A po skończeniu tej niby promocji (umowa nie wygasa jak jej nie wypowiesz wczesniej, bo np.: zapomnisz), to dostaniesz taki strzał cenowy, ze dopiero odczujesz jaka to banda i ile faktycznie ten zwiazek Cię kosztował. W cyfrze odłacza sygnał i po balu, a tutaj nie. Dostaniesz rachunek po "normalnych" cenach:))))))))))))))
|
|
rozowe okulary jak mozesz mi pomoc?
|
|
wszystko sie zgadza Konsul2-szkoda tylko ze ty nie zrozumiales tego co ja mialam na mysli!!!w zasadzie to ja stanelam po stronie tych z was co robia dobrze i rzetelnie i za NORMALNA cene.nikomu nie zarzucam ze jest nie fachowy ,badz zle wykonuje swoja prace. zwrocilam tylko uwage na to co autor postu napisal:robi najlepiej i najtaniej w Lomzy. co to oznacza dla wielu z was-to chyba ja jako kobieta nie musze tego tlumaczyc-to jest konkurencja.nie chodzi mi akurat tylko o wypowiedz tego jednego pana-takich jak on jest bardzo wielu. klopot w tym ze wielu z tych ludzi umie dobrze,solidnie wykonac swoja prace ale jesli wszyscy zaczniecie jeden drugiemu ceny zanizac to co zyskacie??? wasi potencjalni klienci zyskaja na tym ze wy podcinacie sobie "galezie". owszem sa jeszcze tacy wsrod waszych klientow ktorzy nie beda obdzwaniac wszystkich znajomych i ogloszen zeby znalezc tego najtanszego-co nie znaczy ze ktos taki robic nie umie,ale niestety czesc ludzi szuka jak najtaniej z roznych powodow. podam wam prosty przyklad:jakis wasz zleceniodawca ktory byl z was bardzo zadowolony poleci was komus innemu-przyjdziecie ocenicie prace,powiecie swoja cene,zostawicie kosztorys. ale ten ktos popyta sie jeszcze i ktos inny poleci mu tez kogos kto tez jest ok-przyjdzie ten drugi i chcac otrzymac te prace po czesciowym zapoznaniu sie z cenami z waszego kosztorysu zejdzie z ceny na korzysc swoja i klienta. wiem ,wiem konkurencja musi byc-tylko pomyslcie sami -czemu jest ona taka niezdrowa i ponizej pasa. na koniec dodam tylko ze cena podana przez ciebie Konsul2 jest dla wielu ok-chociaz byly juz posty na forum gdzie ktos chcial za to samo-6000zl,a sa tez i tacy ktorzy za cale mieszkanie zrobione od A-Z wezma 4500zl.
|
|
o prosze i nastepny pan co nie zrozumial tego co napisalam!!!!!! to nie ja wam podcinam galezie!!!!!! to ja po waszej stronie staje a wy czytacie co drugie slowo z tego co ja pisze???? autor postu pisze -" robie glazure najtaniej w lomzy...i napewno jest ona polozona w 100% lepiej niz przez te firmy co chca niewiadomo ile a pozniej jest lipa"- a wy co?????? szkoda gadac!!!!!!!!!
|
|
[*]
|
|
Neostrade a na pewno masz dostep do tp „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
koledzy to może ustalimy jedną cenę której będziemy się wszyscy trzymać i wtedy będzie dobrze... co wy na to? macie jakieś propozycje? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
wszedłem w ten link i nie powiem, żeby mi sie to spodobało co tam jest napisane ... czyli co ? Testy, badania, rozmowy - wszystko pójdzie na marne bo i tak nikogo nie przyjmą ? Nie rozumię w takim razie po co cały tok postępowania kwalifikacyjnego nie jest wstrzymany skoro w artykule jasno napisane jest, że to koniec przyjęć do Policji ? ... może ktoś w racjonalny sposób mi to wytłumaczyc ? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Jaka sekta, co Ty gadasz ;) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
gdzie można w Łomży kupić sanki dla dzieci?
|
|
dzięki Misiekelo, ale ja pracuję do 16, więc raczej tamte okolice odpadają:)
|
|
w hurtowni na al. legionów na przeciwko jednostki, czynna do 18
|
|
Miałam dziś MS. Tak jakoś dziwnie się czuje, bo nie wiem co mam myśleć. Rozmowa z panem psychologiem ogólnie spoko, miły człowiek, ale wnikał w szczegóły. Myślę, że trochę za dużo się denerwowałam i za mało mówiłam, ale za to konkretnie. Pytał mnie ile pkt uzyskałam na TWO nie wiem po co..... Wszystko w sumie trwało od 8 do 11. Powiedział, że zadzwonią do jutra do 15 jeśli wynik będzie pozytywny. Zostało tylko czekanie - najgorsze. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
i jak w tym kraju ma być dobrze;//
|
|
Podaj namiary to ci oddam gratis jak będzie pasowało bo jeszcze tej zim syn jeździł ale się przerzucił na narty.
|
|
jak już ktoś wspomniał dostosowanie warunków na drodze to jedno a stan drogi to co innego, czemu gdzie indziej jest czarna droga a tutaj lodowisko przecież oni za to biorą pieniądze a że zima ich zaskoczyła.... jak elektrocieplownia wyłączy ogrzewanie na Łomży w blokach bo powie że też ich zima zaskoczyła i węgla im zabrakło to też będzie ok?? - to do tych mądralińskich obrońców pseudo służb drogowych W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
dzieki zajdi. ja uwazam, ze nie mam zadnego zboczenia. uwazam, ze mieszcze sie w zlotym srodku. gdybym je miala wlasnie pchalabym sie na kolejny test. dlugo nie rpacowalam i troche mnie nosi. dopiero teraz znalazlam jakas prace. po prostu wkorza mnie jak niektorzy ludzie, ktorzy prpbuja sie dostac mowia tylko o emeryturze, a ci co sie dostali cwaniakuja opowiadajac jak to sobie np robili jaja z jakiej zmarlej pani na interwencji i jak to bylo smiesznie. i tacy ludzie sie dostaja, niestety. a to, ze "bardzo chce" to sory, ale czasem trzeba wiedziec czego sie chce miec w sobie troche minimalnej, nazwijmy to gorliwosci i checi, a nie pozniej marudzic jak niektorzy ze "chyba zniosa jajo w tym radiowozie" :\ wiem cos o tym bo w moim blizszym i dalszym gronie sporo osob pracuje w sluzbach mundurowych. na szczescie takich osob jest mniej. axelall - bo sobie wybiora tych ktorzy uzbierali najwiecej pkt. poczekaja do konca i wybiora najlepszych. nie mozna kogos wykopac w polowie rekrutacji. powiedzmy z tysiaca wybiora 500 najlepszych zamiast 800. Dlatego osobiscie radze wziac sie za siebie, zeby umocnic swoja pozycje na liscie. Czy ktos wie cos o tego typu cieciach w SM?
|
|
u nas drogowcy nie odśnieżają dróg, to czemu maja to robić bezrobotni „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
bamato03 jeśli moja wypowiedź cię uraziła to z całym szacunkiem wielkie sory, ale jak wspomniałem wcześniej na obecne ceny i swoją opinię trzeba zapracować, ja do tego doszłem i się tego trzymam, więc żadna konkurencja mi nie grozi. Nawet jakby ktoś proponował tą samą usługę za 1/4 ceny to i tak mu nie wypali. Gwarancja usług i opinia to jedno, a jakość i rzemieślnik wyrwany z ulicy na tempo bo trzeba szybko to drugie, tylko jeśli robisz pokój, łazienkę czy kuchnię to zastabów się, bo jeśli robisz go 2 razy to przelicz sobie materiały + usługa razy 2, cena wyjdzie o wiele większa + sprzątanie i bałagan po kolejnym remoncie, może ze względu że mam większy wybór pracy, lecz niekoniecznie z tego powodu, ale takich niewypałów do poprawek wogóle nie biorę, więc jednak się zdarzają. A kto za to płaci? Oczywiście inwestor. Więc niech szuka później tanizny na forum, w ogłoszeniach itp., a co do późniejszych wypowiedzi to podatki też płacę. Więc inwestorzy, w poście powyżej macie ofertę nie do odrzucenia, tanio, szybko i solidnie. Nic, tylko brać i dajcie znać kiedy kolejka się ustawi hehehe. Pozdro na forum.
|
|
co się czepiasz bezrobotnych sam odśnieżaj
|
|
Konsul sadząc po godzinach w których piszesz na forum za dużo pracy to ty nie masz ;-) Ale fakt ceny usług się zmieniły/ zmienią i to na korzyść inwestorów - jest trochę prawdy w bazie klientów i poleconych ale czy ktoś jest aż tak głupi aby przepłacać ? A sprawdzić prace można zawsze prosząc o referencje jeden tel. i po sprawie ....
|
|
Tej pani akurat nie znam ale zdecydowanie polecam pania Podolak, gabinet jest na ksieznej Anny :) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
No cóż. Żeby nie wylądować w rowie, trzeba dostosować prędkość do warunków jazdy. Chyba logiczne? Niestety nie dla wszystkich. Niektórzy bez względu na pogodę i warunki popylają 130, jak na autostradzie.
|
|
dwuch osobiscie znam nic na nich nie mają i nie moga znaleśc a trzymaja ich 2 lata
|
|
Konsul2-nie uraziles mnie.tylko za kazdym razem po twojej odpowiedzi widze ze ty nie zrozumiales o czym ja pisze. niby myslisz tak samo jak ja ale jak piszesz ....to wychodzi ze nic nie zrozumiales. no coz-zawsze myslalam ze wyrazam to co mysle jasno choc moze nie zawsze zwiezle ale na pewno na temat.ale jak widac nie wszyscy to ...widza tak samo!!!
|
|
zamiast 2 anten mozesz zastosować konwerter z 2 wyjsciami dla 2 tunerów
|
|
takaa młodaa...;(( W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Może i jest w 31 ja tam znam z 35.
|
|
Widocznie spodobałaś się fotografowi:)
|
|
Żaden z wyżej wymienionych nie dorasta do pięt Panu Dmochowskiemu (gabinet na ul. Dwornej 13). Profesjonalista, który mimo wielu lat pracy, cały czas się doszkala. Stosuje innowacyjne metody, ma najlepszej klasy sprzęt, stosuje najlepsze materiały. Przyjmuje wyłącznie prywatnie, nie ma umowy z kasą chorych.
|
|
cyfra + , spliter, 2 dekodery
|
|
jaki bylby calkowity(szacunkowy )koszt podlaczenie drugiego tv. nie liczac tego pierwszego np od cyfry czy polsatu, bo on w abonamencie powiedzmy, ze za grosze. chodzi mi ile bedzie kosztowala reszta... dekoder konwerter czy spliter...
|
|
siema kupiłem kolumny o parametrach Parametry Typ obudowy * 2-drożna typu BASS REFLEX Pasmo częstotliwościowe * 42Hz-16kHz (-10dB) Moc * Noise 500 W (EIA) * Program 1000 W * Max. 2000 W Impedancja nominalna * 4 [Ohm] Efektywność urządzenia (1W, 1m) * 99 dB SPL Rodzaj przetworników * HF tubowy, kompresowany z tytanową kopułką * LF 2×15’’ stożkowy Rodzaj złącz * TS Jack, * Speakon Wymiary (szerokość×wysokość×głębokość) * 495×1167×597 mm Ciężar * 47,2 kg i niewiem jaki kupić do nich wzmacniacz żeby wykorzystać ich maksymalną moc
|
|
No widzisz CYFRA że na brak pracy nie narzekam jak na razie to tak samo i co do neta mam zawsze i wszędzie, także czy odpiszę na forum czy meila czy gg z gór, z Mazur czy ze środka Bałtyku to i tak odbierzesz wiadomość i będziesz miał godzinę jej nadania, po prostu lubię tu zaglądać, a że pracuję sam na siebie to nikt mi godzin nie liczy hehehe.
|
|
A nie mogę po każdej zmianie ip podać graczom nowego żeby znów się połączyli?
|
|
wal od razu do policji !!! to jest zycie a nie bedziesz sie bawil ochroniaza. a o badania sie niemartw jak by nie wygladaly to popatrz na tych ochroniazy napewno przejdziesz nawet slepy
|
|
Sklep na Al. Leginów ten koło Office Center został przeniesiony na przeciwko MC.
|
|
Heh człowieku jak chcesz zarabiac na szkołach to nie zarobisz oni tylko patrzą jak tu taniej a sprzęt przynajmniej 3000 zł trzeba dac a żeby się oddało i żebyś zarobił to uhhuu a na dyskotekach szkolnych musi byc głośno .Ostatnio kupiłem sobie głośniki max 300w do pokoju żeby sobie posłuchac muzyki a nie robic dyskoteki i można powiedziec że nie mają basu Takos
|
|
A ja otrzymałam wiadomość, że mam MS w plecy... Czy spróbuje za rok to nie wiem, zastanowię się jeszcze, a mam dużo czasu :)))
|
|
Chyba ciężki temat? Praktycznie zero odzewu.Więc już wszyscy pogodzeni.
|
|
Taki temat już jest i pisałam, że znam osobę, która oprawia prace dyplomowe najtaniej w Łomży. Jeśli 13 zł to według Was najtaniej, to zapewniam, że może być jeszcze taniej :)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=YB9mqYaQK2I&NR=1
|
|
hehe przykro mi w kazdym sa potrzebne zaswiadczenia ze sa ochrzczeni i maja komunie sw
|
|
mowisz ze wkurzaja cie nauki jazdy l tak? ale musza sie gdzies nauczyc jezdzic zapewne ty tez sie uczyles i kogos wkurzales
|
|
sprobuj w kupiskach
|
|
A u Kapucynków nie da rady?
|
|
A może poprostu udac się do drukarni? Tam chyba tez oprawiają?
|
|
Link do artykułu. http://waluty.onet.pl/1920273,wiadomosci.html Dla tych którzy nie zrozumieli poniżej tłumaczenie. "Wydoiliśmy z Polski ile się dało. Dalsze dojenie grozi padnięciem dojnej krowy. Teraz trochę ją podkarmimy, a jak stanie na nogi, to znów weźmiemy się za dojenie. Ale póki co, spadamy, bo narobiliśmy takiego szamba, że trochę czasu minie zanim tem smród wywietrzeje. A i krowa niech się uspokoi." Biedny nasz naród. Z bandą baranów na wiejskiej marna nasza przyszłość oj marna.....
|
|
U dawnego Ambroziaka nie robią chyba żadnych problemów i jest naprawdę pięknie.
|
|
czlowieku teraz wszystkie artykuly sa po to pisane aby uspokoic spoleczenstwo chca nam wmowic ze zloty jest tak slaby bo to bo tamto a prawda jest taka ze nasza waluta mozna se conajwyzej wiecie co podetrzec poczekajcie jeszcze tydzien i zobaczycie jak zloty znow sie oslabi przypuszczam ze w polowie tygodnia dolar dojdzie do 4 a funt 5.70
|
|
jak trafisz dobrą promocje to dekoder kupisz do 1 zł cyfrowy a hd od 99 W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Nie przeczę że ktoś się wkurzał na mnie ale takie prawo dżungli:)
|
|
A władza gówno zrobi bo i tak wszystkie wielkie kapitały sa zagraniczne Jesteśmy uzależnieni od krajów zachodniej europy i to oni decydują co będzie. Polacy wracali to teraz będą uciekać hehe Tyle dała propaganda rządu
|
|
Witam, chciałabym zacząć nosić soczewki i interesuje mnie Wasze zdanie na ten temat to znaczy gdzie najlepiej iść na badanie i po soczewki, którego optyka polecacie? Pozdrawiam
|
|
dlaczego yama to taki buraczany klub?klub BLM ??? ktos mi odpowie
|
|
jak Ci sie nie podoba to nie musisz tam chodzic a takze wypowiadac na ten temat jak Ci nie pasuje a pozatym to nie jest klub BLM jak to powiedziales, wiekszosc osob tam chodzacych jest z lomzy, heh znalazł sie miastowy cholera jasna, mówiąc tak pokazałes kto tu jest tak naprawde burakiem
|
|
KAPUCYNI
|
|
to prawda, same pakery i chlopaczki w bluzkach w paseczki zalllllll Takos
|
|
w kapucynkach
|
|
:"ciąża jest i ciąża jest żywa"- he dobre
|
|
a z kad wiesz co oni robia w hotelu?? nie bales sie tam isc, skoro chodza z nozami?? Takos
|
|
ja rowniez polecam.Dr.Pijagina.Jestem w ciązy z drugim dzieckiem i to właśnie Dr.Pijagin jest moim lekarzem prowadzacy.Polecam bo warto.
|
|
Mojego synka też leczył dr.Maksymowicz i też mu bardzo dużo pomógł.Prawdą jest ,że jest dobrym lekarzem(fakt...nie lubianym przez kolegów)myślę,że dlatego że jak na naszą Łomżę i okolice zresztą ma bardzo dużo pacjentów!Zgadzam się ze wszystkimi dobrymi opiniami na jego temat i dziękuję mu za pomoc!!!!!!!!!!!!
|
|
witam ja również polecam dr Pijagina. Chodziłam do niego w czasie ciąży i nie zawiodłam sie.
|
|
@Tia "nie domyslacie sie dlaczego przepisuje takie leki?" Oświeć nas, dlaczego?
|
|
gogolnie nic do nich niemam, ale podobno takie rynkowe plotki ale maja sprowadic okolo 6000 tych ludzi a to chyba juz lekka przesada!!!! i oby to byly tylko plotki!!!!
|
|
ile 6000 "lekka przesada" jak to prawda to pojeb*** do reszty tych którzy zasimiecają nasze piękne miasto takimi simieciami dajcie sokuj ludzie co oni nam tu chcą zrobić zal.pl Takos
|
|
drugą Francje zrobia
|
|
Witam mam prozbę może mi ktoś wysłać materiały dotyczące multiselectu? Z góry dziękuję . Mój adres to spas100@o2.pl
|
|
Witam czy może ktoś polecić dobrego laryngologa dla dziecki z góry dziękuję
|
|
a ja slyszalem ze podobno maja ich przeniesc do Warszawy
|
|
Polecam Pani doktor Maria Rowna.,lubSylwia Cholewicka Miernik.Przjmuja w poradni laryngologicznej w Szpitalu.
|
|
Siemka, orientuje się ktoś jak tam droga na Mikołajki (chodzi o te gdzie jest basen Gołębieski), chodzi mi o warunki jazdy w tamta stronę???
|
|
Nie jestem nazistą, neonazistą jak ktoś woli konkrety. Hitlera nie sławię, pięć piwek nie zamawiam i mamo tu jestem nie krzyczę. Czemu na stadionach co Wy chcecie od stadionów? Przecież tyle samo ich znajdziesz w centrum handlowym na koncercie czy gdziekolwiek gdzie jest dużo ludzi. To forum nie jest odpowiednie na dalsze rozmowy na ten temat bo za dużo tutaj debili i niedouków. Może kiedyś nadarzy się okazja to porozmawiamy:) Wielka Polska Na Wieki!
|
|
prozbe masz?? ehh ta policja W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
D****Z18 jak tam wyżywiłeś rodzine za 400 zł zasiłku ?? hehe jak czeczen forever W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
pisałam przecież ze włosy naturalne a 550zl to cena za przedłużenie i włosy tez całość tyle kosztuje.Jeśli dziewczyny macie jakieś pytania jeszcze to proszę pisać na emalia albo na kom.ok na każde odpisze pozdrawiam
|
|
zadzwoń do ambasady gruzińskiej to się dowiesz tak ciężko czasem pomyśleć
|
|
Chyba furmanką nie podróżujesz :)
|
|
fajnie będziesz wyglądała jak doda elektroda W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
dr Maksimowicz być może część dzieci wyleczy. w moim wypadku niestety się pomylił i przez to przestałam karmić dziecko piersią. podobnie jak inni opisują, postawił diagnozę przekroczywszy próg. zalecenia to odstawić od piersi, podawać bebilon pepti i przepisał leki na niestrawność dla dorosłych. co prawda dziecko miało bakterie w moczu, ale jak twierdził dr to nic strasznego. zastosowałam się do zaleceń (poza podawaniem leków) i czekałam. na początku nastąpiła poprawa. ponownie wykonałam badanie moczu a ilość bakterii w moczu rosła natomiast lekarz dalej twierdził, że to nic , wstrzymać się jeszcze tydzień. tego było dla mnie za dużo. u lekarza rodzinnego dostałam furagin, załątwiłam wizytę w IMiD, a tam się zdziwili czemu dziecko jest na taki mleku, a objawy które miało to była reakcja na infekcję. teraz mała ma 4 miesiące, rozwija się dobrze i je zwykłe mleko. niestety nie karmię piersią czym pozbawiłam dziecko naturalnego źródła odporności. .
|
|
Swoje włoski można umalować przed założeniem tych doczepionych włosów a potem jak już macie założone włosy i chcecie na przykład za miesiąc znowu umalować to nic nie przeszkadza normalnie włosy malujecie z tymi doczepionymi zgrzewom nic się nie stanie ja tak cały czas robię.Jeśli jeszcze macie pytania to zapraszam na emalia albo kom podałam wcześniej pozdrawiam
|
|
kto będzie jak doda wyglądał?
|
|
potrzebne jest skierowanie?
|
|
Moim zdaniem to dobrze ze zamykają drzewna w końcu. To jest dopiero beznadziejna szkoła nauczyciele do bani jeden lepszy od drugiego ze już nie wspomnę ze na wf trzeba było latać kolo dworca.
|
|
trzeba zorganizowac STRAJK zabarykadujmy im hotel i biedronki
|
|
a czy czasami Multimedia nie ma takich samych dekoderóów HD jak N-ka
|
|
Mowi sie o tym, ze sa poszkodowani w wyniku dzialan wojjennych na terenie Czeczenii i trzeba im pomoc, okej. Trzeba jednak zauwazyc, ze wojna sie dawno skonczyla, a oni tutaj dalej sa. Nie dzis nie jutro, ale nadejdzie czas, ze wszyscy obroncy czeczencow w naszym miescie/kraju zmienia zdanie, ale byc moze juz za pozno... czekac tylko na jakas tragedie
|
|
to co ci nauczyciele do bani z drzewnej kazali szkole zmienic na taka o wyzyszm poziomie (czytaj Wete) ? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Ja polecam Panią Podeszwik-Malinowską przyjmuje na makowej prywatnie a na Wyszyńskiego na ubezpieczenie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
FIN zamilcz żałosny człowieku... Takos
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=672876 masz tum wszystko leniuszku ;-)
|
|
a jak myślicie na pierwszy raz można zamówić soczewki o nietypowym kolorze? tzn. takim turkusowym? nie ma zadnych przeciwskazań?
|
|
heh to dopiero reklama, testy mozna kupic, mozna wykuc na pamiec ale mozna tez sie czegos samemu nauczyc, to nie jest takie trudne-mozna isc dopolicji idac na latwizne i byc idiota albo isc do policji z wlasna inteligencja
|
|
Treść jest ukryta
|
|
DZIŚ - SOBOTA - O GODZ 18,40 W TV3 - „40:1” Spartanie z Wizny W październiku ubiegłego roku Wiznę odwiedzili muzycy z zespołu hardrockowego Sabatom. Szwedzcy muzycy nagrali na swojej najnowszej płycie utwór „40:1” traktujący o bohaterskich obrońcach Wizny z kampanii wrześniowej 1939 roku, którzy niczym Spartanie przez kilka dni stawiali opór czterdziestokrotnie liczebniejszym, świetnie uzbrojonym oddziałom wermachtu. Piosenka 40:1 stała się pretekstem dla autora filmu do przypomnienia tego niestety często zapominanego, chlubnego zdarzenia z dziejów polskiego oręża. W filmie znalazły się fragmenty anonimowego poematu o tej bitwie, wypowiedzi członków zespołu Sabaton, świadków zdarzeń z września 39 roku, i tych dla których pamięć o bohaterach stała się celem życia. Na reportaż Dariusza Szada-Borzyszkowskiego zapraszamy w sobotę 21 lutego 2009 o godz. 18:40.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Na pewno obejrzę =)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
testy wysłane sprawdź maila „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
http://www.box.net/shared/vza9ajtgjq sciagnijcie ten program wpisujecie kod z smsa i jest chyba z 600 kanałów w tym z 50 polskich :)
|
|
ja proponuje do Okularium na Placu Niepodleglosci do ROmanowskiej. Jeśli to nie bedą soczewki sferyczne to pierwsze dostaniesz za darmo. pierwsza wizyta 60zl i potem po 2 tyg na kontrole trzeba isc zeby zobaczyła jak oko reaguje na soczewki. druga wizyta kosztuje 40zl. potem na necie takie soczewki bardzo tanio zakupic mozna.
|
|
To oszust http://di.com.pl/news/23987,0,Nie_daj_sie_nabrac_na_program_do_angielskiego.html wystarczy poszperac. precz z takimi frajerami.
|
|
RoXoR Nie podawajcie jego nicu bo dajecie mu zrobic w pewnym sensie .Może to być ranking itp .Ale cwaniak !!!!!!!!!!!! W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Landriness nie ma zadnych przeciwskzan, tez chcialam miec turkusowe, turkusowy odcien wyjdzie ci tylko jak masz swoje oczy niebieskie. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
czyli w skrocie... walisz w *****
|
|
Zadzwoniłam do komendy sama, bo nie wytrzymałam :))) I powiedzieli że wynik negatywny. Także teraz tylko przyślą powiadomienie pocztą.
|
|
Zdecydowanie odradzam wypożyczenie quada na Legionów, "firma" nazywa sie "Gaz Car" czy jakos tak. Kontakt z tą firmą równa się problemami. Wypożyczysz niesprawnego quada, potem szef każe zwracać kase za uszkodzone części które uszkodzone były przed wypożyczeniem, przy okazji postraszy jakimis łysymi gostkami i wyzwie od Hu.. zdecydowanie nie polecam.
|
|
Weź takie dokumenty, które potwierdzaja zasobność twojej kieszeni, czyli akty własności domów, dow. rej samochodów i traktorów, wyciąg z mleczarni o ilości mleka zdanego no i faktury za sprzedany żywiec (ten żywy nie piwo). Ja miałem ino paśport i dali mnie na 10 lat ale to było 5 lat temu, a nie miałem czasu jechać po te dulary do Nju Jorka. Jeśli masz do 30 lat i jesteś gołodupiec, to nie jedź, coby nie zawyżać statystyk tych którym powiedzieli, psikro mi, paszoł nazad, widzimy sie za pół roku. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Po h.. tam jedziesz człowieku!!Robote codziennie traci kilkudziesieciu Polakow w NY.
|
|
Panstwowa Inspekcja Handlu no no ciekawe jak sie te wystepy zakoncza.
|
|
Greatest_DeMoN: suróweczka właśnie była do dopracowania suróweczke od dzisiaj będzie podawana delikatnie przyprawiona i polewana sosem francuskim vinegret a o dziewczynach pomyślimy :) po pracy Takos
|
|
pasuje na 100%
|
|
hm.. też chcieliśmy jechac po wizę z mężem i dziećmi, nie mamy zaproszenia, chcielibyśmy jechać na 3 -4 tygodnie pobyczyć się nad oceanem i spełnić marzenie - przejechać się drogą 66. Zastanawiam się czy jest na to szansa.
|
|
Nie boli. Na początku będziesz miał problemy(kilka razy złapiesz za oko xD) ,ale się przyzwyczaisz uwierz :) Tydzień zdejmowania i nakładania i opanujesz do perfekcji.
|
|
Kawiarnia taka przyzwoita bez piwa i papierosów normalny spokojny lokal brakuje w Łomży takiego czegoś na pewno chętnie by przychodziły pary na spotkania i randki ;)) a kurier to interes nie opłacalny jak nie masz przynajmniej z 5 placówek w całej Polsce i taboru porządnego bo co z tego że będziesz paczkę wieść sam z Łomży do Szczecina za 25zł ? Kawiarnia !mój typ.
|
|
najgorsza, bijąca po oczach jest teraz opłata za samo wejscie do ambasady, bo juz przekroczyła próg 510zl..., a szanse ma każdy, kto sobie jasno wytyczy cel podrózy oraz znajdzie argument dla konsula potwierdzający fakt, że się po podróży się prostu wróci.., ale w zasadzie chyba wszystko chyba zalezy od szczęścia, które pozwoli stawić się w odpowiednim czasie o odpowiedniej porze, która będzie sprzyjać dobrej woli konsula - mianowicie wtedy, gdy nie będzie mu się chciało powtarzać..'psikro mi...'
|
|
Jezdzi ktos jeszcze po Auta do Niemiec Belgii itp.??
|
|
znajomy we wniosku napisal, ze pracuje i zarabia ponad 4 tys, a tak naprawde nie pracowal. nie dostawal paszportu przez jakies 3 tygodnie i w koncu zadzwonili i powiedzieli mu ze wiedza ze on nie pracuje. odebrala jego matula i powiedziala, ze pracuje w rodzinnej firmie i zarabia naprawde takie pieniadze tylko nie jest zarejestrowany. jakos tak. po tygodniu przyszedl paszport z wiza wazna przez 3 miesiace. ostatnio znajomy stawal. sklamal we wniosku ze nie byl karany. konsul na miejscu powiedzial mu ze na rok dostanie wize. na pasek czeka juz ponad dwa tygodnie. ciekawe czy pusty nie wroci.
|
|
Dzisiaj taki jeden czeczen zabiedzona rasa zaczoł od tak sobie wyzywać dziewczyne która szła sobie ulicą od szmat i innych takich. Koniec z tymi czeczeńskimi kurwami teraz niech sie oni mają na baczności bo za duzo sobie pozwalają i czas nimi sie naprawde zająć jeżeli nie chce nimi sie zająć policja ani władze miasta to ludzie sami sie nimi zajmiemy nie bedą nam sie tutaj panoszyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kto jest za tym niech odda swój głos na TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
wybaczcie ale takim apelem na internecie niewiele zdziałacie, to chyba jest tylko zależne od władz miasta i organów sprawujących bezpieczeństwo... wandalizmu nie pokona się brutalnością, w ten sposób tylko się ją napiętnuje.. dużo piszecie, mało robicie;)
|
|
Przypływa toto na kawałkach desek z Afryki wiedząc że lewacki eurokołchoz będzie ich żywił z socjalu, dobija do wybrzeży Unii i zaczyna żyć na koszt państwa, paląc samochody i płodząc po piętnaścioro dzieci, oczywiście nie chodząc do pracy, bo po co skoro postępowa Unia i tak wykarmi i wszystko da w prezencie - a potem się dziwić że Francja czy Holandia powoli stają się islamskie i to na nasze własne życzenie. Tak, możecie mi teraz zarzucić jaki to jestem nietolerancyjny, ciemnogrodzki i niepoprawny politycznie. Faktów nie zmienicie: gdyby każdy pracował na siebie i nie byłoby wyżywiania imigrantów-pasożytów za podatki ciężko pracujących obywateli, w Europie byłoby dużo lepiej. A tak mamy to co mamy, coraz większy syf i któregoś dnia gorzko z tego powodu zapłaczemy, tego możecie być pewni.
|
|
Witam! Ja w sobotę zdwałam TW i TSF.nie było tak źle...,chociaż parę osób oblało!Tera zczekam na wiadomość kiedy mam MS!strasznie się boję... Jak odpowiadaliście na pytanie:dlaczego chcesz pracować w policji?Odpowiedzi udzielać tak zwięzle czy lepiej dłużej "nawijac"?
|
|
w Kupiskach jest fajna salka mozesz tam spróbować
|
|
Groźba karalna ciężar gatunkowy - występek przepis karny - art. 190 § 1. K.k. grożąca kara - grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2 forma winy - umyślna w zamiarze bezpośrednim odpowiedzialność nieletnich - nie typ kwalifikowany / uprzywilejowany: nie / ściganie na wniosek pokrzywdzonego http://pl.wikipedia.org/wiki/Gro%C5%BAba_karalna
|
|
jak wyżej nic dodać nic ując 100%POPARCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
mój przedmówca Autor: fdsa001 (87.119.13.---) Data: 23-02-09 00:52 przywiąż gume jakąś albo sprężyne do pedału sprzegła i nie bedzie ci sie pedał zapadał heh Pozdrawiam
|
|
W łomży jako takiego centrum nie ma, ewentualnie kilka sklepików koło siebie, największy ruch pieszych to tzw. GALERIE, ale ceny tam kształtują się na poziomie 35 euro/m2. a przy dzisiejszym kursie tej waluty to koszt ponad 150 zł za m2, wiem bo sam sie dowiadywałem o ceny w nowej galeri przy stokrotce. A w nowo pobudowanym centrum na skrzyżowaniu al. legionów i sikorskiego ceny zaczynają się od 80 netto i w górę tyle że lokale bodajże od 70 paru metrów (dane sprzed około 4 - 5 miesięcy). Ogólnie ceny łomżyńskich lokali: DROGO i MAŁO OPŁACALNIE.
|
|
Jakby ktoś się rejestrował to proszę bardzo was o wpisanie w miejscu na poleconego mojego nicku RoXoR. Dzięki temu zarobię 100 tysięcy złoty na konto gracza, a kasa w tej grze jest kluczowa:P teraz lepiej?:) żadnego rankingu do poleconych niema, za 1 poleconego który uzyska 10 lvl gracz otrzymuje 100 tys. Cwaniak ze mnie i tyle:D
|
|
sprawdź w Sympatii, albo w helpgsm. chociaz ja bym ci radził kupic byle jakie słuchawki i od nich nałozyć:)
|
|
Mnie dobijają tam ochroniarze. Rozumiem taka praca, ale czy nie jest lekką przesadą chodzenie za ludźmi i patrzenie co wkładają do koszyka? Jak ktoś wygląda podejrzanie to należy na niego zwrócić uwagę, ale jeśli ja idę kupić tampony to mam wrażenie, że bardziej ich interesuje jaki rozmiar wybiorę niż to, że obok kręci się osoba "nie budząca zaufania". Za każdym razem kiedy wchodzi się do Rossmana to czuć ich wzrok na sobie. Czy macie podobne odczucia?
|
|
Do znudzenia to znów ja: Link: http://www.youtube.com/watch?v=4Jrs73to9Ck Przypominam tez starszy filmik: http://www.youtube.com/watch?v=MC2CMUueLZU Jak to was nie znudzi zapraszam na profil: http://www.youtube.com/user/Sz4k4l85 POZDRAWIAM
|
|
wiedzie kiedy dokladnie bedzie w Lomzy? slyszajem ze na majuwke na stadionie majo grac Takos
|
|
hah bez rekrutacjiii
|
|
bawimy sie w stszelanki? USER: ilona092 PASS: 5-XXX-7 INFO: http://nasza-klasa.pl/ USER: martynkarozner PASS: z-XXX-a INFO: http://nasza-klasa.pl/ USER: pawelborkowski6 PASS: m-XXX-1 INFO: http://nasza-klasa.pl/ USER: tasta66 PASS: s-XXX-a INFO: http://nasza-klasa.pl/ USER: 19wariat91 PASS: r-XXX-1 INFO: http://www.fotka.pl/ co trzeba wpisac w -XXX- zeby sie zalogowac? kto pierwszy temu krate piwa daje :D
|
|
mnie rowniez krepuja oni bo sa tam 2 chlopow jeden dlugi chudy a drugi taki sobie kogo jak kogo ale mnie z dzieckiem sledza? a co ja mu wyniose pampersy ludzie to przesada .ale co tam w biedronce nielepsi pseldo ochroniarze
|
|
Jestem ZA, niech wyper****** skąd przyjechali, a ci którzy ich bronią jadą wpi*** z nimi!!!
|
|
ooooo hHahaha
|
|
O masz, biedulki. Patrzą na nich w sklepie. Jeśli nie masz nic na sumieniu to nie zwracaj uwagi na ochroniarza. Zwróć uwagę policjantowi jak Cię zatrzyma...bo w końcu nie jesteś przestępcą. :) Tak na marginesie, wygląd nie ma znaczenia. Któregoś razu robiłem zakupy w stokrotce i zatrzymali mile wyglądającą i elegancką panią która w kieszeni wynosiła mydło i dezodorant :P
|
|
sa twoj pomysl jest genialny
|
|
Ojej dzis moje oko dostrzegło kolejny budyneczek na ul.Ks.Anny/obok parkingu strzezonego/ ciekawe kto i za ile kupił ten kawałeczek spółdzielnianej ziemi.
|
|
Czy ktoś kupił mieszkanie u Zacharzeskiego i Skowrońskiego w bloku oddanym na Łagody 4c koło biedronki? Chciałabym poznać opinie tych którzy kupili, jak wygląda wykończenie mieszkań i administrowanie. Dzieki
|
|
a co za różnica z jakim napędem i z którego roku ???
|
|
Taaa miała być "budka z pieczywem"....
|
|
Zadajcie sobie pytanie ile miast w Polsce przyjmuje czeczeńców a jak bogatsze regiony pozbyły sie tego kłopotu. Ile razy policja musi się nimi zajmowac. Dlaczego włodarze nie starają tak pomóc polskiej biednej rodzinie. Spytajcie dlaczego Czeczeni na Świeta B. Narodzenia dostali talony lecz nie do Biedronki ale do droższych sklepów w Łomży od MOPS
|
|
bo jakbys pomyslal i poczytal na necie to xboxa360 przerabia sie na zazadzie zmiany firmware w romie!!! no ale coz dzieci neostrady tego nie wiedza
|
|
Robero na ul. Poznańskiej 36 obok hurtownia u Borawskiego albo w Omedze na Byłej Bazie WZGS-u
|
|
Hurtownia Trafika na ulicy piłsudzkiego tuz przy orlenie
|
|
Chłopaki, to Wy na ryżu i piersi z kurczaka już nie jedziecie???? A co z owsianką na śniadanie ???? Łomatko koniec świata I jeszcze przepłacają :))))))))))))) Ciekawe kto otworzy laboratorium, aby ustalić co przyswajacie, a co nie ??? Już widzę kolejkę poranną narcyzów do takiego laboratorium z parującym stolcem :))))))))))
|
|
hahaha nie za friiiii , w twarz za darmo nie oberwiesz ;-)
|
|
Stefanek1 fajne masz motto tylko do końca nie jest prawdziwe . Widzisz w szachach król i pionek faktycznie wracają do tego samego pudełka , ale w porządnych - król i inne figury mają swoje oddzielne miejsca , wymoszczone miękkim suknem a pionki sypane są hurtem nie zważając że obijają się o siebie . Pionek zawsze pozostanie pionkiem a król królem. Śpij dobrze w miękkim wymoszczonym łóżeczku i czuj się jak król!
|
|
Za ciasno i napewno nie będzie, a gdzie prkingi?
|
|
sebo19 nie wypowiadaj sie o rzeczach o ktorych nie masz pojecia, przypuszczam ze rydzyka w zyciu nie slyszales i RM tez i opowiadasz bzdety uslyszane w tvn czy gdzies tam
|
|
O ile sie nie myle to cos w granicach 200zl. Jednak najlepiej zadzwonic do kancelarii na Dwornej tu masz nr. tel. (086) 216 76 36 czynna pom-pt: 9.00-13.00 oraz 15.00-17.00, sob: 9.00-13.00
|
|
w jakim banku najlepiej założyć konto ?
|
|
zygi - wyluzuj, to było do "autora" "tekstu" - adamosxx
|
|
nom w Łomży zęby wpłacać pieniądze
|
|
popieram 100%
|
|
ja mam mbank i kredyt bank z 1 nie korzystalem jeszcze a jest calkowicie za darmo a kredyt bank ok ale kosztuje niestety-mysle o alior banku calkowicie za darmo lub ing . matka ma w pko to szok za przelew biora 6 zeta!! wiec na starcie sobie daruj tego komusnistycznego molocha VERGISS MICH
|
|
pracodawca bedzie wplacal wszedzie bez problemu. chodzi chyba o to zebys ty nie miewał potem dziwnych problemów...
|
|
Wczoraj na lodowisko przyjechał starszy pan tym rowerkiem z Ostrołęki hehe Sam to stworzyłł.Co sądzicie o tym wynalazku ?:) http://i43.tinypic.com/2gvuib6.jpg/
|
|
west: to masz problem a na serio: po owocach ich poznacie 1. przeanalizuj programy wyborcze i skonfrontuj je z efektami 2. wyrób sobie swoje własne zdanie 3. nie daj się propagandzie
|
|
jedne biuro jest w 4+ VERGISS MICH
|
|
nom Kamilek tez oto mi chodzi
|
|
co Waszym zdaniem to okreslenie znaczy? VERGISS MICH
|
|
"Sa lakomi na obiecanki,a obiecanki to cacanki a glupiemu radosc" A to ci dopiero! A ja myślałem, że każda partia coś obiecuje (ma jakiś plan przedwyborczy) a tu gościówa wyprowadziła mnie z błędu, w którym byłem pogrążony tyle lat... PiS nic nie obiecuje! Proponuję cofnąć się w czasie i przeczytać co nieco o przedwyborczych obietnicach Pana Kaczyńskiego, zanim zabierzesz się za dyskusję jakąkolwiek. No i kto tej pracy u licha nie ma? Ty? Koleżanka? To nie wina innych, a już na pewno nie wina Tuska, a Twoja nieudolność i w pewnym sensie wina rodziców, że tak cię przygotowali do życia w społeczeństwie. Cały czas byście tylko siedzieli na socjalu, jak wam Kaczyniak obiecuje. Wiecznie bijecie tylko piane.
|
|
west napisał(a): > ---posluchajtego---- > nie nie mam zadnego problemu > > umiesz liczyc? licz na siebie > jeśli nie potrafisz ufać ludziom, to masz problem, ale to jest bardziej zagadnienie dla twojego terapeuty niż dla kogokolwiek wypowiadającego się w TYM temacie weź zimny prysznic i ochłoń nieco
|
|
adamosxx masz chyba problemy z czytaniem ze zrozumieniem, juz w poprzednim poście zwrocono Ci uwagę, że w/w wątek umieściłeś w niewłaściwym forum tematycznym. Ponadto uważam, że nie należy wypowiadać się na temat: sportu, religi a zwłaszcza polityki, jeśli ktoś chce uniknąć kłótni, bo ile ludzi tyle zdań. Ps. Nie od razu Rzym zbudowano, więc patrząc realnie, oceńmy Tuska po kadencji, tak jak rozliczony został Kaczyński. PO dostało szansę a to, jak ją wykorzysta będzie miało odzwierciedlenie w nastepnych wyborach.
|
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Specjalna:Szukaj?search=wiocha nie za dużo powie ci wikipedia... ale kilku łomżyniaków Tobie "dokładnie" wytłumaczy... Pozdrawiam wszystkich zazdrośników.
|
|
west: tak myślisz? najpierw daj się zbadać, a potem pogadamy... ;-)
|
|
Wiocha – działania mające na celu bezcelowy chaos, sianie zamętu i niezrozumiałych treści, a także akt celowego mącenia ustalonego już porządku.
|
|
stefanie_czesiu_imion_obojga: przypomnę Ci, czego 4lomza nie była łaskaw przytoczyć: "Z Zambrowa wywodzi się moja rodzina. Ta, której nazwisko noszę, czyli mojego ojca. Z Łomżą się łączy nazwisko, które noszę po... Którego nie noszę, ale nazwisko mojej matki." Źródło: http://deser.pl/deser/1,83454,6327544,Prezydent_w_Zambrowie_powiedzial_wiele.html
|
|
Jeśli w firmie nie ma tzw. układu zbiorowego wcale nie musisz mieć konta nigdzie tego w przepisach nie ma że pensja tylko na konto. Jak chcesz masz pełne prawo otrzymywać wynagrodzenie bezpośrednio do ręki.
|
|
Bravo za pomysł, ale nie wiem jak to działa gdy troszkę dmuchnie wiatr... Chyba ma z tego taką lotnię.
|
|
Na 100000% best video naprawde bedziecie zadowoleni z ich usług !!!
|
|
I co z tego że FX-1 nagra Full HD. Po pierwsze ta kamera potrzebuje więcej światła niż starsze modele VX, P-dek 170 lub XL-1S a większość sal w regionie nie grzeszy w ilość światła. Po drugie aby mieć te full hd przy oglądaniu wypadało by nagrać wesele na płycie Blu-Ray a takowe odtwarzacze mało kto ma wiec wszyscy zapisują wesele na płycie DVD która ma o wiele mniej pojemności (czyli materiał trzeba skompresować, a co za tym idzie traci sie jakość FULL HD). Wracając do głównego tematu nienależn sie sugerować czym nagrywa jeden lub drugi kamerzysta (oczywiście pomijam fakt że co niektórzy nagrywają jeszcze VHS). Przed podjęciem decyzji należy obejrzeć jego "dzieło" i na tej podstawie decydować sie (ale i to nie bedzie miarodajne gdyż tak jak już wspomniałem bardzo dużo zależy od sali na której odbędzie sie wesele).
|
|
witam forumowiczów.mam pytanie odnośnie zmywarki i piekarnika do zabudowy.jaką markę polecacie,jakie są wasze opinię odnośnie tego sprzętu.jaką najlepiej markę kupić.z góry dziękuje za podpowiedzi.
|
|
WIOCHA=PIS
|
|
Do Stefan01. Po pierwsze to FX ma niewiele wspólnego z full HD. Zgadzam się, że trzeba obejrzeć "dzieło", ale nie wiem co ma do tego sala. Idąc twoim trybem myślenia najlepiej przenieść wesela na plażę, ale wtedy może być za dużo światła itd. Myślę, że "normalny" kamerzysta musi się odnaleźć w każdych warunkach, bo czas ucieka. Po prostu musi być przygotowany sprzętowo, a tu na początku chodzi o kamerę i oświetlenie. No kamera kamerą, dalej to jeszcze trzeba umieć z niej korzystać. To tyle. Zainteresowanych zapraszam. Kontakt jest w tym temacie. VERGISS MICH
|
|
ebgz Takos
|
|
posiadam zarówno zmywarkę jak i piekarnik firmy Ariston, od 2 lat działają bezproblemowo
|
|
doradzam tobie ing wplaty we wplatomacie za darmow wyplaty w bankomatach euro za darmo a jest ich troche w lomzy i nie bedziesz placil za karte jesli w ciagu miesiaca zrobisz zakupy za conajmniej 100zl karta w przeciwnym wypadku pobiora ci 2 zl z konta dobry jest tez mbank tylko wada jest ze nie ma gdzie wplacac hajsu za free a pozatym wszystko ma za free tzn prowadzenie konta przelewy co do alior banku to nie bede sie lepiej wypowiadal wedlug mnie jest to bank dla ludzi podatnych na reklame ktorzy nie rozumieja albo nie chca rozumiec pewnych rzeczy a caly bank mysli ze to epoka kamienia lupanego i zrobi z klientow tumanow bo jak nazwac ich oferty szeroko reklamowane np oprocentowanie na lokacie nocnej 9% ale jak poczytamy o tej ofercire okaze sie ze oprocentowane jest jedynie polowa srodkow na koncie czyli defakto oprocentowane wynosi 4.5% przyjmujac ich logike mogli napisac oprocentowanie 36% z dopiskiem ze pracuje 1/4 srodkow na koncie moze zlapalo by sie jeszcze wiecej klientow na ten chwyt a druga sprawa co do tego banku to pisza ze prowadzenie konta wynosi 0zl ale juz nie dopisuja ze za uzywanie karty pobieraja 3zl czyli zmienili tylko nazwe zeby klienta znow w bambuko zrobic bo czy nazwa oni to prowadzenie konta czy uzywanie karty dla mnie nie ma to roznicy bo tak czy tak musze zaplacic
|
|
PEKAO SA-zanim założysz konto możesz wynegocjowac warunki-system internetowy niezawodny.polecam
|
|
popieram "benny" bo czuję że "pol 87" bedzie robił jakąś kryptoreklamę jakiegoś "smiesznego banku". a jak nie wiesz w jakim zal,. zapytaj teściowej:))
|
|
nie warto, byłem widzialem, dziecko tam juz nie chce isc
|
|
TESTY TESTY TESTY masz już wszytsko na poczcie a swoją droga czytajcie dobrze forum bo ja przesyłam TESTY ZA FREE wszystko co jest niezbędne do zdania egzaminu macie za FREE:)) zupełnie ZA DARMOCHE:)) pomocna11@wp.pl pozdrówki dla Wszystkich oprócz pasożytów:PP
|
|
byłam umowiona prywatnie tam na rogu
|
|
z dobrze poinformowanych źródeł śpiesze donieść ,że w drogówce czytają wasze wypociny.Według posiadanych informacji po lekturze ich treści postanowino ,że w przypadku gdy Panu Nagła Śmierć włos spadnie z głowy albo nawet poczuje się niekomfortowo z powodów zachowań czy wypowiedzi co niektórych potomków roztrząsaczy gnoju ci ostatni niechybnie poczują oddech prawa o ruchu drogowym na swoich plechach . Pamiętajcie koledzy nigdy nie zapominają o swoich kolegach. A chłopcy radarowcy są sprytni i dotrą wszedzie aby ustalić namiary na miles 85 czy mu podobnych. Dla nich drzwi się same otwierają. ![]()
|
|
jak forum to tylko StuntPoland... ;)
|
|
a czy w okolicach ekonomika sa jakies?
|