Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pisdzielce przegrały |
tylko BP,reszta to szajs
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pisdzielce przegrały |
wybierzcie mnie na prezydenta ja sie nimi zajme
|
|
Pani Kasia Serafińska w Salonie Fryzur i Wizażu "Perfect" przy ulicy 3-Maja 9( I piętro). Polecam. Nie zawiedziecie sie. Tutaj mozna zobaczyc jej dzielo:) http://www.serafinski.com/galeria/makeup.html
|
|
jak sie wstydzisz że jesteś polakiem to wynocha do holandii, tam będziesz mógł pokazać jaki to jestes super extra i cool tolerancyjny
|
|
sz4k4l co ty gadasz za głupoty, co tu wakacje mają do rzeczy?! Żeby polak tak wyjechał nawet do tej Anglii to by gówno dostał 0 pomocy tak samo do innych krajów. Nasz prezydent widoczniej dużo pieniędzy ma i mamy w Łomży wszystkiego pod dostatkiem a na drodze nie ma ani jednej dziurki i wszyscy pracują i zarabiają w Łomży po 2 koła :] Moim zdaniem to nie mieszkańcy Katowic naciskali na ich wysiedlenie ale prezydent,mają mądrego prezydenta.
|
|
Do "ziomex" komu karzesz przygotowac sie do Komuni sw...?
|
|
Mam pomysł wygłośmy im DżIhad w naturze jest szczególnie tak że wygrywa większy a jesteśmy znacznie większa populacja w łomży póki co choć z miesiąca na miesiąc ich przybywa coraz więcej w niedługim czasie będzie tak że będzie wyż demograficzny w łomży odnośnie Czeczenców Czym jest dla mnie PiS? Gównem! ![]() ![]()
|
|
takie czasy...
|
|
lipa troche, w witpolu zawsze bylo nie drogo porownujac niektore ceny produktow do innych sklepow, a stokrotka nie jest taka zaraz tania, ale pocieszam sie tym , ze moze beda piec pieczywo na miejscu:)
|
|
A to jak zmieni nazwę na stokrotkę to parkingi trzeba z tego powodu powiększać? izis, będą piekli chleb na miejscu tak jak i w obecnych stokrotkach, odstaw psychotropy... Ten sklep będzie dzierżawiony dla sieci stokrotka, nuta tam za sklepową robi w mięsnym:))) i nie wytrzymała z tą sensacyjną wiadomością która zapewne obchodzi całą Łomże...
|
|
adamosxx To w RM ci Rydzyk opowiedział o tych czeczenach tak?
|
|
a tam w Lomzy nawet jak bys stal to i tak bys predzej z glodu zgona mykną nim by jakis pociag zajechal...
|
|
dziś zdawałam ms w bydgoszczy. pani psycholog powiedziala po rozmowie, ze musze poczekać na wyniki do wtorku, ale mam być zadowolona i zacząć przygotowania do wz. myślicie,że mogła sobie tak tylko powiedzieć,??? czy mam teraz złudne nadzieje?
|
|
A skąd my możemy to wiedzieć ? Poczekasz do wtorku i się dowiesz.
|
|
W games-poincie na Al. Legionów 123C (za CTO). Ewentualnie w empiku, w nowej galerii. No i jest jeszcze media-expert, jak masz za dużo pieniędzy ;).
|
|
bar na jatkowej za około 500 zl Czym jest dla mnie PiS? Gównem! ![]() ![]()
|
|
przepraszam a nie wiecie czy któryś z tych w/w dentystów przyjmuje moze na kase chorych? bo skoro jzu płace te wszystkie składki zdrowotne to nie chce płacic jeszcze i za dentyste choc wiem ze teraz to mało ktory dentysta leczy na fundusz:( Jeśli ktos wie gdzie taki przyjmuje to bardzo prosze o adres:) Czym jest dla mnie PiS? Gównem! ![]() ![]()
|
|
Potyczki wójta Śniadowa z prawem trwają już ponad rok. Wreszcie ktoś go dopadł i wygasił mu mandat. Teraz jeszcze jak Temida go ostatecznie dopadnie, to i po chłopie, już nie będzie ratunku.Miota się jak piskorz, ale kiepskie ma perspektywy. Sam sobie ukrecił bat. Trzeba zluzować stołek. Śniadowo powoli będzie wracać do normalności, bo już najwyższy czas. Wystarczy zapaści i dołowania gminy !
|
|
bardzo miła nowina oby ! VERGISS MICH
|
|
ty nie musisz tam chodzic...ale i nie obrazaj tych co tam chodza... JAK SIE NIE MA CO SIE LUBI TO SIE LUBI CO SIE MA.......cereśnio
|
|
kobi a skąd brałaś Orange/Play? ja miałem Orange i wiem co to ale nie wiem co to Play i głównie o to mi chodzi , byłem dzis sie dowiedziec i jest niezła opcja nawet za 50 zł tylko czy to prawda czy bede czekał z utęsknieniem az skończy sie umowa? do jutra musze podjac decyzje i jeszcze sie z tym przespie VERGISS MICH
|
|
...może chcą podciągnąć ten odcinek drogi pod skansen kurpiowski...typowa kurpiowska droga z wylewką asfaltową z XX w...:-)
|
|
Posłuchajcie rekolekcji, homolii ks. Piotra Pawlukiewicza. www.xpiotr.pl. Łatwiej będzie wam żyć.
|
|
Bez wsparcia "miasta" maluchy z "dziewiątki" przywiozły złoto i brąz z Mistrzostw Woj.Pod. w minikoszu. Niestety nikt z naszych "wielkich" nawet nie pofatygował się na finał do Białegostoku, żeby docenić te maluchy i ich trenerów. Aby więc "zachować twarz"proponuję jak najszybciej wysłać do "mistrzów" delegację ze stosownymi "gadżetami"- chyba jest jakiś fundusz reprezentacyjny na np. klubowe dresy(za stroje, w których reprezentują miasto zapłacili rodzice graczy, a fanfary zbiorą działacze), bo nie wystarczy mówić o wychowywaniu dzieci i młodzieży , trzeba zacząć to robić, a w końcu mamy w Łomży Prezydenta od "szkół i przedszkoli"- chyba że ze wstydu podał się już Pan do dymisji.
|
|
Póki co to logic86 ty przynosisz wstyd sobie takimi wypowiedziami.Widać że jestes kibicem tylko wtedy jak zespół wygrywa.Zero patriotyzmu.
|
|
tez sie zastanawiałem i doszliśmy z koleżanką do wniosku że to dlatego że luty jest krótszym miesiącem.zobaczymy co bedzie w marcu.
|
|
Kiedy skończy się ciemnota ludzka i przestanie się rozmnażać bezmyślnie psy, wtedy skończy się problem z bezdomnymi psami. Jesli ktoś wychodzi z założenia , że suka musi mieć choć raz szczeniaki, czy też nie wysterylizuje jej, bo nie chce ingerować w naturę, to nic dziwnego , że robi się nadmiar psow. Jeśli nie chcemy żeby ulice miast, oraz osiedla były zalewane przez sfory psów bezpańskich, muszą być schroniska. Więc cieszmy się, że Łomża takie ma, bo nie każda miejscowość ma szczęście posiadać schronisko. Nie każde schronisko ma możliwość (dotyczy schronisk prywatnych i miejskich) być organizacją pożytku publicznego. Łomżyńskie schronisko prowadzone jest przez stowarzyszenie, które jest organizacją pożytku publicznego, dlatego może pozyskać 1% podatku. Łomżyńskie schronisko przyczynia się do zmniejszenia populacji psów poprzez sterylizację wszystkich suk i kastrację wszystkich psów. Zapewnia godne warunki dla psów przebywających w schronisku. Budowane są boksy z WYBIEGAMI, nie więzienie jak pisał JASIU SMIETANA. Psy przebywaja parami. Widziałam w jak okropnych warunkach żyją psy w prywatnych posesjach , nie tylko na wsiach , ale i w miastach Jasiu _śmietana Twoj krzyk żeby psy poddawać eutanazji nic nie pomoże, bo tego zabrania USTAWA O OCHRONIE ZWIERZĄT, nawet tam na górze nic nie mogą zmienić, bo zabrania tego Swiatowa deklaracja praw zwierzat. Więc JASIU krzycz, tup nogami, bij głową w ścianę i tak to nie pomoże. Kto ma serce dla zwierząt i tak pomoże dla schroniska . Wpłaci 1% i jeszcze coraz to karmę podrzuci dla piesków. Wolontariuszka i miłośniczka zwierząt, pozdrawia nawet tych co nienawidza psów
|
|
Bezrobotnemu w okresie odbywania stażu przysługuje stypendium w wysokości 120 % kwoty zasiłku , o którym mowa w art. 72 ust. 1 pkt 1, wypłacane przez starostę; przepisy art. 41 ust. 6 oraz art. 80 stosuje się odpowiednio. Za okres, za który przysługuje stypendium, zasiłek nie przysługuje. zasiłek podstawowy(100%) -551,80 stan prawny na dzień 1 stycznia 2009r.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |