Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kibice Korony Kielce czekaja na Tóskobus |
i skoro napisalas kolejny wazeliniarz 9-ki to co w tej sytuacji powiesz o sobie? to jest nie do zniesienia, wrecz niesmaczne..........hehe dobre
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kibice Korony Kielce czekaja na Tóskobus |
u mnie 100 a pózniej jak widac ze bedzie robił to 120
|
|
a kto chce z Bialego do Lomzy w Niedziele.. o ok 14 :) ?
|
|
ktos_wielki: no ja to wiem.... dlatego tym bardziej nie rozumiem ludzi, którzy uważają, że jak ktoś chce iść na policjanta to największy wróg publiczny. A właśnie powinno iść jak najwięcej młodych, żeby ten stary milicyjny beton szybko na emeryturę wysłać. I owszem... w niektórych wydziałach i stary PRLowiec jest potrzebny czasem. Ale do kontaktu ze zwykłym obywatelem potrzebny jest ktoś o "nowocześniejszym podejściu do człowieka". A wracając do kozaczków... Znam osobiście chłopaka który z miejscowości mniej więcej takiej jak Łomża pojechał do Krakowa na studia. No kozak z niego jakich mało... kogo nie pobił i kto się jego nie bał. Bluzę HWDP to się chwalił, że pierwszy w mieście miał. Teraz dla niego telefon na policję jest na porządku dziennym. Nie cały rok w Krakowie zaowocował tym, że dostał nożem w klatkę(na szczęście nie tak poważnie jak mogło być). Ja bym chętnie tych niektórych łomżyńskich kozaczków wysłał do większego miasta... wtedy by zobaczyli do czego potrzebna im policja ;-) Jak się mentalność ludzi zmieni to i policja swoje podejście zmieni.
|
|
a i tak w bialymstoku policja wszystkich sledzi a to miasto z lotu ptaka wyglada jak pierog polowa ruskich , polowa leniwych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |