czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co by się wówczas działo?

''ten portal jest taki sam jak jego twórcy'' hmm tak prawdę mówiąc to my też jako uczestnicy tego forum jesteśmy jego współtwórcami no i popatrzmy: gdzie jest dobre żarcie , co się stało gdzieś tam , a czy będzie stał empik czy srępik takie i inne tematy są dla kogoś dużo ważniejsze niż śmierć kogoś kto tworzył historię naszego miasta...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co by się wówczas działo?

Gaz w Chojnach na ORLENIE 1,67l/zl, a na stacji przy hotelu FADOM w Łomży 1,65l/zl.
Z każdym dniem spada cena :) a jak jest na PRYMA w Łomży?, bo słyszałem że w weekendy jest tańszy...

Zadna prawie lustrzanka nie bedzie prawdziwa lustrzanka. Dla poczatkujacej osoby kazdy podstawowy Canon czy Nikon bedzie ok- nawet z tymi "kitowymi" obiektywami. Mozliwosc kadrowania, blyskawicznego wlaczania aparatu jak i strzelania np. 3 zdjec na sekunde to te "drobiazgi" ktorych inne "prawie" lustrzanki nie maja i nie dadza ci swobody dzialania i zwyklej radosci z pstrykania zdjec.
Nigdy, przenigdy nie analogowy aparat. Raz ze malo kto wywoluje wogole prawdziwe zdjecia- wiekszosc jest drukowana na kolorowych drukarkach. Owszem, mozesz dla samej nauki zajac sie analogowa fotografia i miec z tym sporo frajdy, ale to odchodzacy w niepamiec "old school" format.
Cyfrowa lustrzanka i program do obrobki zdjec na komputerze da ci mozliwosci przekraczajace te ktore do niedawna byly dostepne tylko dla nielicznych profesjonalistow. Zycze dobrej zabawy!

FZ18 daleko jeszcze do nawet prawie lustrzanki jak już taki aparat to fz50 ale nie warto sie bawić w hybrydy
Canon Nikon firmy które od lat robia aparaty D60 nie jest wiele droższa od D40 a jakość zdjęć extra...
Jak chcesz mieć większy wybór w obiektywach to Canon.
Powodzenia w wyborze.
Ale pamiętaj że nawet najtańsza lustrzanka będzie lepsza od najdroższego kompakta.
Obiektyw "kitowy" fakt nie jest to rewelacja ale na początek zawsze wystarczy

Takos

chciałbym jeszcze zapytac się gdzie można zapisać sie na kick boxing w łomży i jaki jest koszt takich zajęc i jak to wygląda dzięki za wszystkie info

W każdy weekend "zajęcia" odbywają się pod Yamą, Rampą i VIP-em. Wstęp wolny.

MasaViV ma racje,rozmawialem wczoraj ze znajomym co wrocil ze szkolki w listopadzie i juz chodzi po ulicach.To cos podobnego do MONu tylko ze nauki wiecej.Wiecej jak na studiachAle kto nie byl w monie to za bardzo nie zrozumie.

buhehehehe szalony_palacz :D rozbawiles mnie :-)

oprocz normalnych czesci zamiennych zawieszenie, hamulce filtry oleje plyny kierowniczy , kompletnie wszystko w dobrych cenach naprawde na 10 to 9 taniej niz reszta .
od normalnych zarowek po led ksenony te niebieskie rozne roznosci , emblematy znaczki mieszki pokrowce siedzen dywaniki folie szyb galki zmiany wzory na zmiane koloru zegarow anteny wycieraczki aero , tasmyy koncowki wydechu, chemia, oswietlenie lampy itp , na kierownice pokrowce wogole duzo duzo tego jest i mam dosyc dobre uklady z dostawcami.
o takim czyms mysle
co wy na to ?

Heh śmiać mi się chce co tu nie którzy wypisują.W 54 bywałem grając w pokerka i czasami na piwko.Mając ponad 18 lat kilkanaście razy byłem sprawdzany czy mam lata choć (mam nadzieje ) wyglądam na pełnoletniego.Barmanki jak to barmanki czasami rzucały głupim tekstem ,ale chyba dlatego ,że chłopaki ze wsi zajechały :P Ogólnie nie mam żadnych zastrzeżeń lecz fakt faktem ,że tam zawsze lepiej się czułem niż w yamie.Właściciel spoko ,ludzie spoko więc ja nie wiem po co te wszystkie wrzuty.Czytając nie które posty mam wrażenie ,że wypowiadają się osoby, które tam wogóle nie bywały.
Pozdrawiam.

ewako21 nie polecam opalania tą metodą

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

jesli rzeczywiscie bedziesz mial takie ceny, lokal na oku masz to moze warto sprobowac jako przyszly klient jestem za :D

fajna sprawa moze podniasa sie tez standarty intelektualno kulturalne w naszym miescie:D

a ja mam inne zakończenie:

- a moja ma jak Białystok - brzydka , brudna i śmierdzi sledziem.

:)

re.: Bywam Niegrzeczny
"a ja mimo ze zdecydowanie dawno nie byłem w PUBIE 9 ale nastepnym razem napewno o wiele chetniej pojde tam niz do 54... to jest klub??"

kolejny wazeliniarz CLUBU 9, to już jest nie do zniesienia, to jest wręcz niesmaczne,

"juz takiej speluny jak yam sie zrobił to porazka totalna pamietam jak to wygladało mniej wiecej 8-10 lat temu no i brak porownania"

chyba nie byłeś w yamie 10 lat temu, właśnie wtedy to był odpowiednik Pod Gruszą, Koni. Co by nie pisać na temat yamy to niestety ale jest jedyny lokal w Łomży w którym zachodzą jakieś zmiany i to jest główna przyczyna tych nieprzychylnych opinii o tym lokalu. Jeżeli są zmiany to najwyraźniej lokal przynosi zyski, jeśli są zyski to jest powodzenie a tego niestety ale większość nie może przetrawić
To jest taka łomżyńska mentalność,

Pomału widzę, że zaczyna tego doświadczać 54, mają powodzenie, mają dużo klientów, to zaczyna się tzw destrukcja medialna.
Komu na tym zależy???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org