Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To ostatnia niedziela |
ten portal taki sam jak jego twórcy czyli beznadziejni siedza na dwornej i palą fajki przed lokalem , jak ktoś im nie doniesie to sami nie rusza du...y
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To ostatnia niedziela |
luska30 a jak cenowo to wyglada i nteresuje mnie cena za usta i moze masz jakis nr telefonu do tej pani
|
|
Przeczytaj axelall ;) w lutym chyba zlozymy hehe :P a ty jestes z kuj pom woj? http://praca.gazetaprawna.pl/artykuly/106075,przeniesienie_do_rezerwy_nastapi_podczas_kwalifikacji_wojskowej.html
|
|
W Trendy przy k1 podobno też przyjeżdża jakaś specjalistka raz na jakiś czas gdy zbierze się grupa chętnych,słyszałyście coś?czy naprawdę jest dobra,też jestem zainteresowana.
|
|
Nie mam nic przeciwko kravce można faktycznie zrobić krzywde,ale czy o to chodzi?nie sądze,najskuteczniejszymi sztukami walki sa sporty walki chwytane,także jeśli jestescie młodzi zapisujcie sie na zapasy judo bjj to naprawde niezliczona możliwośc rozwoju fizycznego.Choc dzisijejsze czasy wymagają bycia wszechstronnym także mozna spróbowac wszystkiego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |