czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Popatrzmy trzezwo i podsumujmy.

aa zapomnialem dodac ze np.w canonie 400D musisz mnozyc ogniskowa przez 1,6 tak wiec z obiektywu 18-200 bedziesz mial 28,8-320

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Popatrzmy trzezwo i podsumujmy.

a ja wiem, że tylko narty..

kxxn ja znam akurat takich panów ;)

ja tam za cholere tej 6 nie widze :| a z moim pociągiem seksualnym wsio oki jest :D coś mi sie wydaje że to ściema jakaś :P

Aparat jest ważny, ale biorąc po uwagę że chcesz coś na początek, to skoncentruj się bardziej na obiektywie, bo z kitem nic ciekawego Ci nie wyjdzie. Polecane były canony 350 i 400d, kitowy do nich to 18-55, naprawdę badziew, wiem bo miałem. Zainwestuj bardziej na początek w obiektyw, mniej w body, będziesz miał większą frajdę.

krs najtaniej jest w zodiaku obok alkoholi swiata

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

Ten nowy kebab który jest już otwarty to jakas pomyłka wzielem na wynos i w domu nie mialem jak tego rozpakowac bo cały był zalany i powypadało z niego nie chce tu robic nie miłej reklamy ale taka prawda
mięso jak w Donner Kebab jedna sprawa która mnie zdegustowała to to że kawałki mięsa maja długosc jakis 20 centymetrów naprawde cięzko je jesc
warzywka całkiem spoko

Riposta

No może i tak, bo widziałam jak jeżdzili na snowboardzie.No narty to napewno bo wypozyczałam.

Donner Kebab - wzięty na wynos, droga do domu zajęła mi 5 minut i po rozpakowaniu bułka ZIMNA,mięso ZIMNE, prawdopodobnie przez warzywa,które racja są świeżutkie ale zarazem od razu powodują wystygnięcie kebaba. Mięso długie jak napisał kolega wyżej i przyznam,że dla mnie mało apetycznie wyglądające :/(chociaż w smaku nie takie najgorsze) Co do sosów, pikantny jest zabójczy :D(dla mnie za ostry), łagodny ok. Cena 9zł.

Kebab z dworca- lepszy od Donner, również wzięty na wynos po przywiezieniu nadal był ciepły,bułka ciepła(większa od tej w Donner) mięso ciepłe i smaczniejsze oraz apetyczniejsze wyglądem :P, warzywka też w porządku. Co do sosu, czosnkowy było dobry. Cena 10zł.

Jarek

Kasiu...z tego co wiem, cena za usta jest uzalezniona od tego jaki makijaż się robi... Czy tylko kontur, czy tez kontur z wypełnieniem... Ja zrobiłam z wypełnieniem. Wyglądają SUPER. Przede wszystkim - to bardzo wyrażnie poprawiło kształt moich ust. Sprawiają wrażenie większych i pełniejszych. Zapłaciłam za to 1000zł. - wydaje się dużo - ale to koszt w miarę ok, jak za to - szczególnie biorąc pod uwage efekt i to, kto Ci to robi... Wierz mi...ja już widziałam kilka "przerobionch" osób... Pamietaj, jest to coś, co zostaje na Twojej twarzy przez kilka lat...i musisz miec swaidomosc, że robi to specjalistka. Ja osobiście widziałam tez prace tej Pani na innych pacjentkach...REWELACJA!!! Nawet nie mamy czasem pojecia ile to daje. Widziałam Panie, ktore z pieknie zrobionymi brwiami wygladały 10 lat mlodziej. Albo kreski, całkowicie zmieniajace kształt oka - wyciagajace z niego to co najładniejsze... Ja jestem naprawde zadowolona. Jesli chcesz jeszcze cos wiecej wiedziec, mozesz złapac mnie na gg: 5693823.
Tam podam Ci tel do tej Pani - bo nie wiem, czy zyczy sobie, abym robiła to tu na forum.

a moze , troche wiecej info tutaj czyli ile to kosztuje i jakie sa wymagania wiekowe???

MasaViV toć troche luzuuuuuu he :D:D jaki ty nerwowy :] po to jest to forum żeby zadać parę pytań dla ludzi którzy się ciekawią jak tam jest może co? :)dużo ludzi OGLĄDA to forum z ciekawości pewnie chociażby Ja i alexall chcemy sie czegos dowiedzieć, a jak wiesz to może mógłbyś napisać a nie sie od razu bulwersować........

do Wafel-
nie nie gniewam sie dalem ten post dlatego ze ostatnio tak dyskutowalismy o klubach lomzynskich i chcielismy miec obiektywne spojrzenie innych ludzi....nam osobiscie jak wspomnialem bardzo podoba sie ten lokal....i nie jedziemy po tych lokalach chyba ze w ktoryms zostaniemy zle potraktowani to wtedy nie omieszkam napisac o tym co nas lub mnie zniesmaczylo...po to piszemy na forum zeby podzielic sie z innymi swoimi odczuciami.Mysle ze tzw. jechanie komu kolwiek jest nie kulturalne....poprostu!mozna to napisac w sposob normalny,grzeczny nie uzywajac brzydkich slow.
pozdro dla Wafla i Figlarki ;))

Riposta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org