Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyński wbił nóż w plecy kandydatom PiS |
chesapeake nie :) Jacek_R nie chodź do konkurencji bo zrobie tobie niedobrego kebaba :P *żart
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyński wbił nóż w plecy kandydatom PiS |
kebab na malacha 6 niepolecam bulka za bardzo spieczona bardzo twarda. mieso to strasznie dlugie platy wrzucone do kebabu. a gdy wychodzilem spojrzalem na 2 koles ktorym sos wylewal sie z kebabu i jedli na jakichs plastikowych tackach..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam wszystkich zainteresowanych odbywaniem się zajęć z zakresu walki wręcz a także samoobrony Krav Maga.Jeśli zbierze się odpowiednia ilość uczestników to w naszym mieście będzie działać ta sekcja.Dnia 23.01.09 o godzinie 17 i 24.01.09 o godzinie 10 odbędą się treningi szkoła podstawowa nr 2 ul.Piękna2.Jakiekolwiek pytania proszę kierować pod numer 508155159 , należy również potwierdzić swoje przybycie wysyłając sms z imieniem i nazwiskiem i że jesteśmy z Łomży.Przepraszam za błędne daty myślałem o czymś innym i zapraszam w ten piątek i sobotę.Pozdrawiam
|
|
Smigam w niedziele na śniadrwy i mam miejsce wolne Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
ej podaj moze kwote jaką proponujesz za taką usługe bo nie wiem czy opłaca się angazowac wogle.w sumie dobry odtwazacz vhs plus karta tv i masz za darmo.
|
|
SaneOne a ja miałem dwa :P a teraz poluje na trzeciego :D
|
|
a po co?
|
|
Nie miałeś czasu na przeczytnie całego felietonu, ale na założenie tematu i napisanie kilka zdań to już miałeś? ;) Zresztą jak można się wypowiadać, nie zapoznając się z całą treścią... Tytuł nie jest pomyłką. Zacytuję fragment felietonu: "Nawet nie można tego porównać ze szlachecką wolną elekcją. Chyba tylko w części, gdzie trup się ściele gęsto i dochodzi do bratobójczych walk. Mimo wszystko to raczej wolna erekcja. Każdy by chciał stanąć na wysokości zadania, ale większość nawet kandydatem nie zostaje."
|
|
Ponawiam pytanie, gdzie moge jeszcze przerobic konsole ?
|
|
Hehe kolejne ciężkie dupsko na tym forum. Jak nie chce się ci ruszać tych 4 liter to zarejestruj się na http://alex.lomza.pl, przejrzysz na stronie co mają w ofercie, kupisz i do 2 godzin ci przywiozą. CO NIEKTÓRZY SĄ NIEMOŻLIWI
|
|
mieczkoś zastanów się co Ty tak naprawdę chcesz i za jakie pieniądze bo tak to można rozmawiać dosłownie o wszystkim P.S. SaneOne wiem że szkoda:D ale to w dobrej intencji :)
|
|
Nie to, żebym kogoś bronił, ale w Polsce chyba nie ma zakazu przebywania osobom niepełnoletnim w "klubach". Jedynie jest zakaz sprzedaży im alkoholu. To czy owe małoletnie osoby powinny przebywać w klubie to raczej kwestia wychowania, kultury, polityki "klubu" i moralności. Mylę się ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |