Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czym się zajmuje faktycznie polski kościół katolicki . |
Nie podoba mi się ta nubira ..te lampy przednie ma brzydkie..bardziej dla kobiety ten samochód..(ale to tylko moje zdanie).. juz leganza ładniejsza ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czym się zajmuje faktycznie polski kościół katolicki . |
witam skarbulenka dostałem wynik MS jest ok. teraz kolej na WZ.....
|
|
Witam, jeżeli jesteś zainteresowana przepisywaniem prac na komputerze, ja zajmuję się tym już od wielu lat. Klienci zadowoleni. Mój mail to Wioleta20@wp.pl Zapraszam
|
|
muszę przeprosić wszystkich. kebab jest gotowy lecz niestety odbiór sanepidu spodziewałem się jutro lecz będę miał dopiero w poniedziałek :( lecz naprawde warto czekać :) wystrój coraz lepszy jest a kebaby, hamburgery i zapiekanki pierwsza klasa :) (to nie moja opinnia)
|
|
Natura na Ks. Anny.
|
|
A co macie do powiedzenia na temat Ostrołęki? Miasto podobnej wielkości do Łomży, gdzie jest kolej...
|
|
a jak działa dziekanat , zajęcia pozaprogramowe ( koła zaintersowań) ?
|
|
nom już dużo osób przychodziło pytała się czy to tu kebab ;p ale reklamy już przyszły zatem nie będzie problemu z znalezieniem miejscówki :) (ale zamontuje je dopiero w sobote aby nikogo nie wprowadzać w błąd że jest otwarty kebab )
|
|
poprostu udaj sie na l woj polskiego w lomzy tam jest dyzurny i ci powie co i jak a tych pajacow tu nie sluchaj
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A domel to nie bierze przypadkiem okien z Dobroplastu?:)
|
|
No to nie musi koniecznie brać MB6 ;) Może kupić takiego Civica 1.6 iSR. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
kolejny idiota któremu się nudzi zakładać głupie posty . Riposta
|
|
1.Miasto na prawach powiatu w wojwództwie mazowieckim, 2. Spod władzy śledzi wyswobodziło się w kwietniu 1939 roku, razem z powiatem łomzyńskim i ostrowskim, przechodząc z województwa białostockiego do warszawskiego. 3. po II wojnie światowej udało im sie zostać w składzie województwa warszawskiego, co dało impuls do rozwoju miasta. W Ostrołęce pobudowano zakłady, które staraniem władz białostockich zlikwidowane zostały w Łomży: - Elektrownia, - Zakłady Mięsne. 4. W wyniku operatywnej postawy Ostrołęczan przy destrukcyjnej postawie białostoczan Ostrołeka po raz pierwszy w historii zrównała sie pozycją z Łomżą - została osrodkiem o znaczeniu ponadpowiatowym. Wcześniej Ostrółeka była siedzubą największego powiatu Ziemi Łomżyńskiej i Guberni Łomżyńskiej. Po oderwaniu Ostrołęki od Mazowsza Łomzyńskiego, Łomża przestała być traktowana jako ośrodek ponadregionalny. 5. Władze Ostrołęki konsekentnie walczą o emancypację swojegop ośrodka - z sukcesami. 6. W Ostrołęce utrzymana pełną delegature Mazowieckiego Urzędu Wojewódzkiego- decyzje dotyczace dawnego województwa Ostrołęckiego na szczeblu wojewódzkim nadal zapadaja w Ostrołęce !. Zapewnia to warunki do systematycznego rozwoju całego ośrodka. 7.W Ostrołęce powstał oddział Warmińsko- Mazurskiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej - efektem są rozpoczęte wielkokapitałowe inwestycje, które podtrzymaja rozwój miasta. 8. Wznowione zostało pasażerskie połączenie kolejowe z warszawą 9via Tłuszcz) 9.Dzięki zangażowaniu lokalnych samorządów realizowany jest szereg inwestycji infrastrukturalnych, między innymi obwodnica. W strukturze administracji kościelnej, dekanaty ostrołęckie należą do diecezji Łomżyńskiej. W związku z aktywnoscia Ostrłęczan, również w tym zakresie centrum życia diecezji przenosi sie z Łomży do Ostrołęki .
|
|
witam, małe info dla osób zainteresowanych i nie tylko. Chociaż właściciel Centrum 4+, wymówił umowę i wywala Restaurację Cztery Pory Roku z budynku, to drugi punkt na Piłsudskiego, działa dalej i miewa się dobrze. ....:Cztery Pory Roku Legionów Rulezzz:....
|
|
Mam pytania do Kogos kto jest na szkoleniu badz juz jest po nim a wiec : 1.Ilu osob moze byc na pokoju 2.jak wygladaja cwiczenia jakies i wyklady 3.co ile mniej wiecej mozna wyjezdzac do domu 4.Dobre jedzenie? :D 5.jak wyglada egzamin końcowy 6.i pyt od kolezanki ktora nie moze zyc bez neta czy "mozna wziasc laptopa albo sa tam kompy"? :D:D:D czekam na jakas odpowiedz ;)
|
|
Zastanawiam się czy Śledziewo nie ma już własnych bohaterów skoro kradnie ich naszemu Miastu. Poczytajcie sobie proszę. http://www.efakt.pl/wydarzenia/artykul.asp?artykul=40557 Artykuł odnośnie tego chłopca był wcześniej w Informacjach na 4lomza Pozdrawiam
|
|
dipp a co ciebie obchodzi co ona caly ranek robi? to chyba jej sprawa? jak ja stac to moze calymi dniami lezec d*pa do gory a ciebie jak nie stac to zapier*dalaj od switu do nocy a nie sie wtracasz w spedzanie czasu innych ludzi... a wracajac do tematu-u siebie rowniez mam okna z domela(wstawiane ponad rok temu-nowy blok) i poki co nie narzekam,chociaz u rodzicow w domu byly wstawiane okna z oknalu bodajze na sikoraka i cos z nimi bylo nie tak- tzn na szybach z zewnatrz pojawil sie dziwny brazowy nalot-cos takiego jak kamien i nie powiem ale wszystkie szyby w calym domu zostaly wymienione bez zadnego problemu. nawet w tych oknach gdzie nie bylo tego kamienia - podobno byla jakas wada w produkcji ... ale mimo wszystko polecam ta firme z sikorskiego-zero jakichkolwiek problemow z reklamacja
|
|
samotna zono - to zaszlas w ciaze przez to ze nie przeczytalas ulotki? nie bujaj - dzieci nie biora sie z zeliksy czy meridii ;P kazdy powinien to wiedziec :) ale widac nie wszystcy uczeszczali na biologie - mam nadzieje ze ktos cie uswiadomill skad sie biora dzieci bo naklepiecie z mezem jeszcze z troje a potem pretensje ze to od zeliksy :P
|
|
Podejrzewam, ze w hurcie ceny moga byc inne niz w detalu... No ale coz, przeplacac nikt nie lubi. Z drugiej strony na ich korzysc przemawia fakt, ze przyjeli od Ciebie zwrot towaru, bo takiego obowiazku nie mieli, na przemyslenia to jest czas przed zakupem ;) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Jak to 2 innych? O ile mi wiadomo zawsze byl jeden i ten sam ;) Chyba, ze cos sie zmienilo :)
|
|
zgadza się. był ten sam, jest nadal ten sam i najprawdopodobiej będzie ten sam właściciel. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Aaa, teraz to już kojarzę typa.
|
|
kolego jak sie umie łowić to wszystkie miejsca dobre
|
|
A moje ograniczenia umyslowe, to moj problem ;) Widac jakos bede musial z tym zyc ;)
|
|
Kto chce jechać w piątek z wawy do łomży??około godziny 15:)
|
|
Witam zalezy co cie interesuje zapraszam na Krav Mage piatek godzina 17 czyli jutro.Wiecej informacji pod numerem telefonu 508155159 , albo na stronie http://www.kravmaga.com.pl/charakt.htm.pozdrawiam
|
|
Witam zalezy co cie interesuje zapraszam na Krav Mage piatek godzina 17 czyli jutro albo w sobote godz 10.Wiecej informacji pod numerem telefonu 508155159 , albo na stronie http://www.kravmaga.com.pl/charakt.htm.pozdrawiam
|
|
"bywam niegrzeczny"---hehh zabawny jestes naprawde :) Mam porownanie co do klubow nie tylko Łomżyńskich bywało sie tu i tam wiec nie tylko moim zdaniem ale tez ludzi z wiekszych miast Klub ten jest naprawde na wysokim poziomie.......
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |