czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Na kogo zagłosować, żeby nie zmarnować głosu?

Ze strony Urzędu Pracy:
Stanowisko: Pracownik biurowy

Wymagania: wykształcenie średnie/wyższe, wymagane doświadczenie na w/w stanowisku, praca w podgórzu. Kontakt: Ubojnia Zwierząt. Robert Rytel, CV przesyłać na e-mail: praca@ipadmin.info z dopiskiem praca w Podgórzu Data zgłoszenia: 19.01.2009

Stanowisko: Specjalista ds kadr

Wymagania: wykształcenie średnie/wyższe, wymagane doświadczenie na w/w stanowisku, 1zmiana, CV przesyłać na e-mail: praca@ipadmin.info Data zgłoszenia: 19.01.2009

Stanowisko: Pracownik biurowy

Wymagania: wykształcenie średnie/wyższe, wymagane doświadczenie na w/w stanowisku, 1zmiana, CV przesyłać na e-mail: praca@ipadmin.info Data zgłoszenia: 19.01.2009

Miło nam, że Państwo śledzicie na bieżąco oferty pracy. Poszukujemy osób do pracy na stanowiskach biurowych. Zatrudnienie w Podgórzu znajdzie około dwóch lub trzech osób.
Do dnia dzisiejszego wpłynęło około 100 podań. Każde z nich jest czytane i analizowane.
Rozmowy kwalifikacyjne odbędą się w następnym tygodniu. Zaproszone osoby zostaną powiadomione telefonicznie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Na kogo zagłosować, żeby nie zmarnować głosu?

jezeli masz faktycznie takie dowody na niewłaściwe zachowanie ,to czemu nie zadzwonisz na ten numer który podała policja? Przeciez chodzi ci o praworzadnośc w tym kraju? Wydaje mi się , że tak naprawde to nic nie masz. A to pisanie to próba szantażu policjanta może policji i za to winni zabrać ci się bracie za cztery twoje litery. To kupowanie kamery i rejestratora to zwyczjna ściema.

wiem że zaraz mnie zaczniecie jechać że nie ruszę się z domu ale potrzebuję informacji bo to dla mnie pilne

gdzie mogę dostać w Łomży kabel S-Video - chinch bo potrzebuję do połączenia laptopa z TV plazmowym a niechce bulić kasy na HDMI bo na razie mi jest nie potrzebny ;d

w polmarze mogę dostać czy szukać w sklepach komuterowych ??

Wiesz... lepszy jest HDMI, jednak pytanie czy znajdziesz tanio taki kabel... najlepiej szukać na allegro, bo w Łomży to myślę, że tanio nie znajdziesz.

Kable HDMI na allegro

Na PLUS dla s-video może być cena za dłuuuugi kabel. Kilka metrów kabla kupisz za przysłowiowe grosze, a będziesz mieć dobrą jakość obrazu. Wiadomo, że HDMI ma lepsze parametry. Jednak jeżeli teraz pilnie Ci trzeba kabel i nie możesz czekać na przesyłkę z allegro to S-video bym kupił.

Tobie wogóle chodzi o kabel DVI - HDMI? Czy HDMI - HDMI ?

julka: obyś się tylko nie obudziła jak ja :/
też kiedyś skakałem z kwiatka na kwiatek i byłem szczęśliwy będąc singlem z wyboru i przez to przestałem wierzyć w jakiekolwiek uczucia i mimo, że obecnie teoretycznie mam kilka szans na zmianę tego stanu rzeczy, to obawiam się, że nie nadaję się do związków :O, bo właśnie nie cierpię się nikomu tłumaczyć, lubię chodzić własnymi drogami, kompromisy bardzo ciężko mi przychodzą i nienawidzę nawijać godzinami przez telefon o: "o nas, o tym co dzisiaj robiłem, jak się czuję" itd. itp.
a z drugiej strony fajnie byłoby mieć w końcu jakąś STAŁĄ dziewczynę :/

eee tam Poznań to jeszcze nic...

jakie wieśniackie auta jeżdżą po Paryżu!!!! autentyk....
przy Francuzach i Hiszpanach nasi tunerzy są naprawdę słabi ;)

"Jakość wykończenia i prowadzenia obu aut to prawie różnica klas, więc coś za coś."

Prowadzenie w Nubirze do kitu, to prawda... w serii ponton na kołach!
Trzeba inwestować w amortyzatory gazowe, bo olejowe seryjne Delphi są bardzo miękkie... po zmianie amortyzatorów prowadzi się dobrze z racji nowoczesnej konstrukcji zawieszenia...

Ale tą jakością wykończenia to mnie rozbiłeś :O, naprawdę...
Nubira II, czyli poliftowa ma jakoś wykończenia wnętrza na poziomie naprawdę przyzwoitym, IMO lepszym niż Primera P11 (mówię o wersji przedliftowej P11, bo taką miałem okazję natłuc parę tysięcy kilometrów)!!!
Nubira I ma gorsze plastiki, to fakt....

Co do spalania - Nu II 2.0 spali ok. 10-11 litrów PB95 po mieście takim jak nasze jak się nie ma ciężkiej nogi... za to osiągi ma przyzwoite - sporo momentu na dole i 9 sekund do paki w katalogu :)

Takos

nie pucuj

urząd skarbowy

Właśnie ,że jest o pseudo HURTOWNIA,ponieważ mają z hurtowni tylko nazwę a ceny z kosmosu...
A może powinienem ich jeszcze pochwalić za to że mają takie fantastyczne ceny....Super.Cokolwiek byś tu człowieku nie napisał,zarówno dobrze jak i źle to i tak na przemian będziesz zły i niedobry.

Dran

Przepraszam ,napisałem INNY sklep,napisałem specjalnie żeby mnie zaraz nie posądzono o reklamę INNEGO "sklepu czytaj HURTOWNIA,a powinienem od razu napisać Hurtownia ,bo tamten Sklep czytaj-Hurtownia sprzedają ten sam towar i też w cenie detalicznej i w zdecydowanie innej cenie....

Co do ograniczenia umysłowego to sam to przypuszczasz,widocznie coś w tym jest.
Pozdrawiam

troche sie spózniłes z tym postem

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

napewno na Ks.Anny tam obok Totolotka
No i ponoc w Akademi fryzur tez...kolezanka mi mowila ale nie koniecznie polecam wogole ten zaklad......ceny wygorowane a efekty mizerne chyba ze masz sporo kasy i jak ci spartacza to pojdziesz do nastepnego zakladu fryzjerskiego i ci poprawia hehh

Takos

Hahahaha!

historia podobna do pana z niby muay thai oby nie.....

er: forwardning = forwarding ;P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org