czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS - Jarek po trupach do cel

Zgadzam się w 100% z MR.Y ale poszedłbym krok dalej sąsiedztwo oraz widok z okna zapachy wokół np w tzw zatoce świń -strzelców kurpiowskich ,osiedle Maria smród jak wszyscy odpala piece i zależnie od miejsca widok na garaż sąsiada. Dlatego jeśli ktoś ma głowę na karku proponuje obrzeza miasta i np w st. Łomży widok na rzekę ;-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS - Jarek po trupach do cel

Czesc czy ktos kto sie juz dostal moglby mi powiedziec ile trwa ta cala procedyra tzn ile czasu przechodzil wszystkie etapy najlpeiej jakby ktos byl z Katowic pozdr

Donaldzie, naprawdę wierzysz w to co napisałeś?
Kryzysu zapewne ne dostrzegasz bo nie zarabiasz na życie, albo "pracujesz" w budżetówce.
Kryzys jes zjawiskiem normalnym w gospodarce wolnorynkowe (kapitalistycznej), zaś jego cechą jest cykliczność. Występuje niezależnie od chciejstwa politycznych guru. Już w czasach biblijnych po siedmiu latach tłustych następowało siedem lat chudych. Zmieniło sie wiele w świecie przez te 4000 lat, ale okres cyklu koniunkturalnego to ok. dekady.

Marnotrastwo środków publicznych - mocne hasło, ale na pewno nie są marnotrwstwem wydatki samorządu na infrastrukturę umożliwiajacą rozwój nawet w czasach kryzysu.
Marnotrawstwem środków publicznych i to niepowetowanym jest utrzymywanie województwa w Białymstoku.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Wierzę w to co napisałem i co do kryzysu i co do marnotrawstwa. To co ty nazywasz kryzysem w Polsce bo wbijają ci to codziennie do łba media ja nazywam spowolnieniem gospodarczym, bo jak inaczej nazwać wzrost jaki będziemy mieli w 2009r między 2 a 3% pkb? W krajach zachodu to jest kryzys bo tam w niektórych przypadkach dochodzi do kurczenia gospodarki, czyli ujemnego "wzrostu" pkb. A spowolnienie gospodarcze jakie mamy w Polsce, objawia się między innymi wzrostem bezrobocia i zmniejszeniem płac.

Na pewno nie są marnotrawstwem wydatki samorządu na infrastrukturę umożliwiającym rozwój, gdzie napisałem inaczej? Tylko przykład podany przeze mnie stacji we Włoszczowej jest przykładem jak nie należy wydawać środków publicznych, a ty się plujesz...

Hej! Wiem, że na wojska polskiego gdzieś jest. Moja siostra chciała żeby jej przepisali 140 kartek pracy magisterskiej. Zażyczyli sobie za samo przepisanie 9zł/A4. (1260zł) Nie wiem czy chciałabyś zapłacić tyle za samo przepisanie. Jeśli natomiast nie chcesz sama przepisywać to myślę że moglibyśmy się dogadać. Pracę swojej siostry (jak napisałem wyżej - wyszło 140 stron A4) przepisałem w jeden dzień. Jeśli jesteś zainteresowana odezwij się na GG: 1513446. Pozdrawiam!

antywszystko...jeszcze nie wiesz, ze tutaj zabieraja glos ludzie, ktorzy tylko slyszeli;p

czarne chmury nadchodzą nad komendę :)
ktoś straci pracę za niekompetencję

i dobrze.

wypowiedz jasia smietany mozna dopasowac w 100 % do kazdej uczelni w Polsce.

Jedynym wyborem dla Ciebie byłoby niestudiowanie nigdzie, bop nigdzie ci sie nie podoba.
Studia nie sa od podobania a od studiowania :)
Uczysz się bo chcesz, a nie dla tego, ze ktoś zmusza.
Jak by było mnie stać to bym studiował na Oxfordzie, ale niestey mnie nie stać.

Co do stypendiów to wiesz he ja dostaje kilka krotnie wiecej niz te 50 zł
Co do wykładowców to o ile mniemam wiekszosc jest z Gejstoku i wawy, wiec jakies tam porównywanie, ze ten z UW a ten z PWSIP to to to tamto sramto.

Prawda jest taka, ze kazdy z nich uczy z okreslonym programem uzywając swoich metod dydaktycznych.

Jest też tam grupa tumanów, ale powiedz gdzie ich nie ma ?
Look do o koła i powiedz ?

Jest wiele bardzo ladnych dziewczyn w lomzy i nawet o 100 razy ladniejszych jak te panny z ekonoma i wcale sie nie afiszuja z tym dziewczyny gdzie wasza skromnosc??!Dobra zabawa mowisz heh dobra zabawa to by byla jak by odbyl sie w tej szkole wieczor kabaretowy to rozumiem .....predzej "dobra popijawa" to tak!
Ktos napisal ze jest to najwazniejsze wydazenie kulturalne lomzy o jej zeby tak bylo to impreza odbywala sie np w Urzedzie Miasta albo w Domu Lalki i Aktora gdzie jest duza sala-ladna-scena i warunki do tego zeby bylo tam ekskluzywnie a nie na szkolnej sali gimnastycznej.....to jest poprosyu brak zajecia i wywalanie kasy w bloto z nudow-ludzie zrobcie lepiej cos porzytecznego dla miasta i ludzi np jakas akcje na rzecz biednych dziec :)

Kto chce jechać w piątek z wawy do łomży??około godziny 16:)

W Łomży przydałby się sklep z częściami do motorów, i tuningiem, ale nie takim nazwijmy to "wiejskim" tylko jakieś profesjonale części na miejscu i porządna ekspozycja.

Riposta

Sorry mała pomyłka źle przeczytałem sobek888 Twój pierwszy post.

Skoro mówisz że będziesz miał ceny niższe niż u konkurencji to ok. Pomyliło mi się z indywidualnymi upustami:/

W takim razie moim zdaniem masz szansę u indywidualnych klientów bo jak pisałem zakłady mają dodatkowe upusty wiec im części sprzedawane są po niższych cenach.

Chyba że wprowadzisz to co i hurtownie czyli jeżeli zakłady dużo będą u Ciebie brały części to za to będą mogły wziąć sobie jakieś narzędzia czy coś w tym stylu

Pozdrawiam:)

Wiele czynników, przede wszystkim co ściągasz, czy dobrze poseedowany, program jest raczej mało popularny - lepiej bitSpirit albo utorrenty, neostrada 1,3 a zobacz lepiej ile ma w rzeczywistości na speed testerze.

witam szukam pracy w lomzy. jestem w dosyc trudnej sytuacji wiec interesuje mnie co kolwiek prosze o numery tel lub adresy firm

MasaViV masz racje, duzo słyszałam o szkole i jaki odsiew tam jest, wcale nie jest kolorowo jakby się mogło wydawać! ale może nie bede się wypowiadać w koncu jestem na samym początku tej drogi tylko bardziej swiadoma ;))))

Pozdrawiam Aga

hahahaa palacz dobre :DDDD

Idź do laptop24 na piłsudskiego 58. Ja na święta kupowałam u nich laptopa i ramki cyfrowe. Super ceny. Jeden minus że nie mają sprzętu od ręki...

Czemu jak ufo...?

jedrulas to kobieta jest ;] moim zdaniem EXPERT to najlepsze rozwiązanie .
ya_wgh Super ceny...ciekawe za jaka jakość, Nie oceniaj książki po okładce ;]

jako miejsce zakupu polecam giełdę fotograficzną w warszawie, jest chyba co niedziela, w klubie stodoła, ceny są niższe niż w sklepach internetowych i zawsze możesz obejrzeć co kupujesz

szanelka myslisz, ze kazdy spi na forsie? :)
taka jest rzeczystosc !

Najlepiej, jakbyś miał w domu router.
Router powinien mieć opcję "Port forwardning".
Dzięki tej funkcji otwierasz port, przez który wszystko ściągasz.
I wszystko przyśpiesza.

adamu8999

Co konkretnie robiłeś na tych dachach?Pracowałeś jako pomocnik?
Szybko się uczysz czy aby od godziny do godziny?

hm ogólnie to ta cała galeria do kitu , to cos w stylu hala targowa ze Starego Rynku dwa. Wąski korytarz ,że cięzko przejść, zadnego miejsca do wipicia kawy , małej gastronomi , zieleni nic. Wbieg dla palantów nic wiecej.

Głosować czy nie głosować - oto jest pytanie :)
Odp: GŁOSOWAĆ

Droga fatalna!!! A teraz jak dużo śniegu to juz w ogóle pewnie źle.Generalnie latem droga na Mazury jest kiepska w tamta stronę.Dużo zakrętów i dziur w drogach.

również polecam dr Pierczyńskiego :)
profesjonalista i baaaradzo miły człowiek :)

A może napisz co odkryłeś? Czy może masz w tym jakiś interes, żeby ludzie wysyłali.

Mam pytanie czy poniosę jakieś konsekwencje jeżeli nie stawiłam się w UP na podpisanie listy??

teraz jakieś nowe przepisy weszły, że stawiasz się w urzędie pracy po podpis(jeżeli jesteś na stażu) dopiero pod koniec umowy.

Zastanawialiscie sie kiedys nad biblia?Ktos z Was czytal?Ja wam mowie: w tym znajdziecie Boga.Pismo swiete mowi ze tylko niewielu dostanie zycie po smierci.Czemu?Te oraz inne odpowiedzi sa dostepne wlasnie w tej nieskonczenie madrej ksiedze.Jezeli nie czujesz Boga, jestes zagubiony lub poprostu czujesz ze cos w Twoim zyciu jest nie tak i wymaga zmian, np. nie wiesz co stanie sie z Toba po smierci to przyjdzcie w Niedziele o godz 10 do Osrodka kultury, niedaleko ulicy Konstytucji i Niemcewicza oraz w srody o godz. 18:30.Tam spotkacie ludzi ktorzy szukali i znalezli, bedza szczesliwi podzielic sie ich wiedza.To moze byc zwrotna decyzja w Twom zyciu i wlasnie od tego moze zalezec to czy dostapisz zbawienia.Porozmawiajcie z kims po nabozenstwie - Pomoga wam znlezc Boga i szczescie.
Czy Bog istnieje nie ulega watpliwosci, wiec przepraszam, ze nie dyskutuje.Wszystkim Wam zycze abyscie szukali - Watro tam gdzie polecilem i w efekcie znalezli Boga zywego.Nie takiego na obrazkach tylko takiego ktory zyje i jest odczuwalny.
Pozdrawiam :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org